2008 Kasım Anneleri

kızlar bugün muhabbet iyi geçmiş..
bende açıktı ama katılamadım üst komşu gelmiş..
lavişcim9. ayınız kutlu olsun..
h. mine geçmişm olsun kuzuna...
eylülcüm iyi etmişin kocişine..:))
juli sanada sitede üstün hizmet madalyası veriyorum...:))
yasmincim sanada geçmiş olsun..
hepiniz çok hoşsunuz..
veeee benim kocamda malesef çamaşırı kirli sepetinin üzerine atanlardan..

oyy buranın kalabalığı da güzel oluyomuş yarım saat kayboldum sayfalar dolmuş valla süper ya eski günlerdeki gibi kış geldikçe daha bir dolacak heralde alkisalkisalkis

yasminim üşüttün heralde geçmiş olsun

anlamazlar bakarlar adamın gözüne bi durup tekrar bi hamle gerçekleştirirler bu sıpalar klava: sıkıştırcak bi gün fena olcazzz

sıkıştırdı bile ama gene gitti sonra gene sıkıştırınca inmedi daha kucağımdan demekki bir müsibet bin nasihatten iyiymiş
ingiiiii ingiiiiii diye ağlıyo bide neceyse

minecim geçmiş olsun kuzuya .. üzüldüm gerçekten inşallah kısa sürede atlatırsınız

yasmincim sana da geçmiş olsun üşüttün galiba sen de ..

eylüll valla şöleee zengininden az cariyesi olan bir arap şeyhi fena olmas .. ama gözde cariyesi ben olmalıyım :))

neyse kızlar ben şimcik kaçıyorum evime
yine jet hızıyla bişiler hazırlamam gerekiyor akşam için
bugünkü güzel sohbete katkılarından dolayı tüm 2008 kasım annelerini canı gönülden kutluyor ve öpüyorum a.s.

eeeeeeeeee nerdesiniz bakalım kimsecikler yok yine bizim kahve yine dolu bir yandan fener bir yandan gs maçı izleniyor kaçtım ne haliniz varsa görün dedim am kimsecikler yok gelin ya

heytt höyttt nabersinizzzz usaklar?????

yemegimi yedim,simdide dondurmali sekerparemi göt¨rüyorum,benim danalarda

topla oynuyorlar..

son gördügümde büyük dana kücük danaya popsunu salliyordu :)))) Allahim nevarki isyerinden birisi

görse su adami bu hallerde yarabbimmmm..o suratsiz gicigin evdeki hallerini görseler ne var sanki:)

ecemcim ben varimda birazdan uyku serüvenimiz basliycak,bu aralar kitap okuyoruz sirasiyla

¨bugü nsira bende erkenden cikmam lazim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…