- 5 Şubat 2008
- 10.690
- 882
- 448
- 44
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #37.581
kızlar meraba pek geçmişi okuyamadım şimdi hastaneden geldim ama üstünkörü baktıgıma göre keyifler yerinde galiba allah bozmasın.benim morelim yerinde degil zeynep ceylin bronşit olmuş sabahtan beri müşade altında tuttular 3 kere hava verildi 1 igne yapıldı ateş takibi yapıldı çok şükür ateşi bare iyi ilaçlarımızı aldık geldik oysaki kilosunu filan iyi almış bu ay boyuda iyi uzamış ama anlamadım iki gün içinde nasıl bronşite döndü çok üzgünüm ya:)
kızlar meraba pek geçmişi okuyamadım şimdi hastaneden geldim ama üstünkörü baktıgıma göre keyifler yerinde galiba allah bozmasın.benim morelim yerinde degil zeynep ceylin bronşit olmuş sabahtan beri müşade altında tuttular 3 kere hava verildi 1 igne yapıldı ateş takibi yapıldı çok şükür ateşi bare iyi ilaçlarımızı aldık geldik oysaki kilosunu filan iyi almış bu ay boyuda iyi uzamış ama anlamadım iki gün içinde nasıl bronşite döndü çok üzgünüm ya:)
ya bugün sohbet ne kadar neşeli oldu değilmi ,valla ben çok zevk aldım
canım 9. ayınız kutlu olsun nice aylara yıllara inşallahSelamlar
ya işe gelmeyince günlerdir kafamı işten kaldıramıyorum ben yaa(
sizi takip edemiyorum artıkk evdeki internet işi hallolsun gecelere kadar kk dayım ona göreee:)
bu arada bugün 9,ayımızzzz yuppiiiiiialkisalkisalkis
canım çok geçmiş olsun en kısa zamanda düzelir inşallahkızlar meraba pek geçmişi okuyamadım şimdi hastaneden geldim ama üstünkörü baktıgıma göre keyifler yerinde galiba allah bozmasın.benim morelim yerinde degil zeynep ceylin bronşit olmuş sabahtan beri müşade altında tuttular 3 kere hava verildi 1 igne yapıldı ateş takibi yapıldı çok şükür ateşi bare iyi ilaçlarımızı aldık geldik oysaki kilosunu filan iyi almış bu ay boyuda iyi uzamış ama anlamadım iki gün içinde nasıl bronşite döndü çok üzgünüm ya:)
Kızlar ben çok fenayım.Midemi boşalttım.Devamı için 100 numaraya gidiyorum.Ordan eve.Görüşürüz, by.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?