- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #37.641
hahahha sende 2 ye geçtin demek kaydirigubbakcemile3bi klasör dolusu dökümanımız var
hayat bilg matematik ve türkçeden hikayeler yazdık şiirler yazdık 1.sınıf çocuğunun kapasitesi ortada annesininde yardımları oldu tabi şiir nası yazsın çocık:)))) şimdi 2. sınıfa geçtim işte tekrardan okuyoruz napalım çocuklar büyüüyünce sizde öle olucaksınız
neyse bitirdik ama şükürki
Kuzum yaaa sabahın köründeeee:bbo: napcak kibu sene fatih sabahçı bide 6.30da servise binicek çok üzülüyorum valla
Ay bugün ben nöbetçi kk cı gibi oldum yemin ederim. Kociş diyor ki yarın şuraya gidelim buraya gidelim yok dedim evde kalalım. Dumur oldu :) İyi misin canım diyor. Bilmiyor tabii kk da çekiliş var 14'te :)) İnşallah kolumdan sürükleyip çıkarmaz beni yarın istemiyuorum ya hani.
Mmmf kafa rep ine bakarsan görürsüüüüün :)) Bence 4+ ya geçmen gerek canım.
iyi gecelerr bayanlarr
yaa kızlar yaa size bişi sorcam
yaklaşık 2 haftadır memo kıvamlı kaka yapmıyo hep sulu
ensesinde hap kakalar
hergün 2-3 kere küvette yıkamaktan ve küvet ovmaktan bıktım yaa
yalovada markette bulamadım bimden jinivilimi ne öyle bi bez aldım tatilde de burnumdan geldi ista gelir gelmez hemen molfixe geçtim tekrar bezdne sanıyordum ama molfiksde de aynı 7-18 4no kullanıyorum acaba 4+yamı geçmem gerek ama bu velet daha 9 kilo yaane gerek varmı acaba
lelal okuyup kaçıcan galbaa çık yukarı bakiim
İyi geceler nazarboncuğu
Utanma hadi utanma olur öyle dünürler arasında. Ne zaman geliyos iftara :))
iyi gecelerr bayanlarr
İyi geceler canım,kapıyıda vurmadan girdim ama muhabbeti görüncee:kedi:
iyi ettin walla iki lafladık gece gece.ben gündüz giremiyorum cadıdan.Hoşbulduk canım yarın izinliyim de gece oturmanın keyfini süreyim dedim. Ne zaman dönüsun aksaraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?