2008 Kasım Anneleri

gunaydınnnn
valla ne cok konusmussunuz ben cıktıktan sonra
uzerınden okudum ama kafam allakbullak oldu unuttum

h.mıneye gecmıs olsun dıyeyım once

lelalın pıkınılı pılıcını gordum ıcım gıttı
maasallah dıyeyım ve ınsa allah guzelce dınlenırsınız tatılınızde dıyeyım

sonracıma artık egıtımcı annelerımız ısbası yapacak sanırım
sımdıden kolay gelsın

dun o kadar adamların kulaklarını cınlattık
ama aksam eve gıdınce utandım valla
dun sabah cıkmadan evvel beyazları makıneye atmıs ve suda bırakma moduna getırmıstım ıyıce suda beklesın dıye
aksam benden once eve gelıp makıneyı calıstırmıs hıc sevmemesıne ragmen kurutmalıgı acarak hepsını sermıs kocam
hatta lcw gıtmesı gerekn bır elbısem vardı kısaltılması ıcın onu bıle goturmus
kocaman optum ve tsk ettım ama yuzum kıpkırmızı tabıı

neyse bugun ıftara mısafır almıyorum ama yarın kacısım yok

günaydınn bizde yine erkenciyiz
yok yani uykuu kim biz kim
kahavltısını yaptı küçük hanım şimdi babı baıı bıı diye bişiler söylüyor yeni icatlar çıkardı kendine

kalimerocum teşekkür ederiz tatlım a.s.

Herkese günaydın nnölüyorum uykusuzluktan..

Biz4+ ya geçeli çok oldu canım hatta bu paketten sonra 5 numeroya geçiciğiz inşallah..alkisalkisalkis

Haydi bakalım iyi tatliller..Kızın çok datluuuuuu..Boydan mayolu resmini de gösterdim oğluma hmmm bayıldı..Allahın emriyleeeeeeee..Talibiz kızına.

Oooh anneyi de götürüyormuşsn ne güzel.Geceleri satarsın anneye siz allemlere akarsınız ooohhhhhhh..

günaydın kızlar...
lelal maşallah süphanallah kızına..
yerim ben onu yerim.cokacimcoook tatiliniz inşallah çookkk güzel geçer..
mmmf bizde 4+ ya geçeli çookkk oldu..Aynı problemler bizdede oldu ve o zaman 4+ ya geçtik..Şu an bi problem yok...

gunaydın herkese
gece epeyce konusulmus

lelecım gule gule gıdın tatıle durunun bıkınısıde cok cıcı allah nazarlardan saklasın
h.mıne gecmıs olsun eylude bronsıt oldu onada hava vermıslerdı ılaclarını duzgun kullanırsan hemencecık gecıyor tekrar gecmıs olsun

bugun benım pek keyfım yok canım sıkkın ama nedensız bı sıkkınlık var tarıfsız yanı :1no2:

burada açık bir tükan buldum ben de dalayım dedim günaaydıııınn :sm_cool:

uykusuzluktan ölenlerden biri de benim, uykusuzluk ve yorgunluk bitirdi beni bakalım kaç gün sürecek o evi o halde gördükçe cinlerim tepeme çıkıyor dün akşam 00.30a kadar oturduk ama bir arpa boyu yol kat edemedik benim oğlan hiç bir iş yaptırmıyor yaa önümüzde arkamızda ev tam onun istediği gibi ortalıkta karıştırılacak bir sürü eşya var alkisalkisalkis

dün gece ilk defa oğlumla farklı odalarda yattık doğduğundan beri aynı odadaydık biraz tuhaf oldu ama güzel oldu düşündüğüm kadar da zor olmadı zaten yattığım yerden kafamı uzatsam oğlumu görebiliyorum odasında eşyaları ona göre düzenledik yataklarımızı öle ayarladık iyi oldu oğlanda hiç yabancılık çekmedi hiç ağlamadı odada yalnızın diye gündüzleri hep yalnız yatıyordu ya belki de ondan gece uyandı bir kere seslendi aa-uu falan gibi seslerle gittim doyurdum yatırdım tekrar sabah 08.00de kalktı yine seslendi gittim gülücükler atıyor sorun yok yani sadece uyumada biraz problem çektik dün ev yabancı geldiği için uyumak istemedi sürekli etrafına baktı durdu en son öğrencimizi arabayla evine bırakmaya gidecekkenbizde gittik arabada uyudu geldik yatırdık tabi biz eski evde gece duyarsak sadece kedi köpek horoz sesi duyuyorduk burada araba motor geçtikçe sadece çocuk değil biz de zorlandık ben gece boyunca sürekli uyandım alışcaz aa sanırım biraz zamana ihtiyacımız var

bu arada çekiliş bugün dimi kızlar hihoyyyt

lelal kız senin fıstık ne kadar büyümüş nazar etcez çocuğa maşallah subhanallah ben onun bikinisini ısırırım ben böle bikinili cimcimeleri gördükçe bir kız çocuk doğurasım geliyor ya eylül banlısının bile önüne geçip doğururmuşum hiç düşünmeyen ben :roflol:

günaydın kızlar
evet kalimerocum beni face de bastı bu melek hanım
zorla tuutu kulağımdan soktu beni tükkana kaydirigubbakcemile
facede tarlam var tarlamdaki ekinleri biçiyordum sadece
neysee

lelalcim hadi artık tatil sizi bekliyo bir güzel dinlen gel
kızınada maşallah subanallah çok güzel olmuş yerim onun pikinisini

lelalll tatilden sonra hemen görüşüyoruz tamammı, resme bakıp bakıp yutkundum valla, en kısa zamnda öpüp sıkıştırmam lazım onu:) kocaman bir maşallah duruya çok güzel ya genç kız gibi olmuş kokoş bıdık,

günaydın kızlar

ıcır hayırdır canım neden öylesin

beyazmelek sevindim canım eymenin sorun çıkarmamasına

oğlum bugün uyuttu beni biraz, kahvaltımızı yaptık şimdi temizlik zamanı gelirim yine

Beyazmelek ben de kız doğurmak istiyom.Hep beraber doğuralım yine yani ayarlamaya çalışalım.Ben 2010 kasımdan sonra başlıyorum.

iyi diyon güzel diyon yasminim valla süper olur da ben daha önümüzdeki 6sene çocuk düşünmüyorum hatta sevgili kocam hiç düşünmüyor nolcek bilmem

hosgledın de sız sanırsam facete karsılasıp buraya sozlestınız dımııııııı

evet güzelim hanım kendi de anlatmış yaa baktım face de geziyor hatun bz burada düşnelim zeyna nasıl iyimi hastamı -tatlicadiarzu-
burada fıstık gibi kasım anneleri tarlası dururken gitmiş orada başka tarla bağ bahçe ile uğraşıyor kızdım tabi klava:
he hee hep beni yakalıyordu zeyna bu sefer rolleri değiştik:kedi:

sağol canım valla ben de sevindim ne yalan söliyim inşallah tam olarakta yerleşince hiç sorun kalmayacak sanırım

derincim günaydın sana da

işler o kadar çokki konuşmalarınıza katılamıyorum yaaaaaaaaaaa:1no2:
bi bakıyorum okuyabilirsem okuyorum sonra çıkıyorum...
çok fazla konuşmayın tamammı?sonra hızınıza yetişemiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…