2008 Kasım Anneleri

slm kızlar
çatalcadan yeni geledik hemen b.sayarı açtım bi bakim dedim
ama bakamadım hiç geçmişe
eylül kocasına saçını boyatmış güle güle kullan yavrum,mantıda açtırırsın sen adama ben boyarım bidahakine çağır beni melisle piroşun saçlarınıda boyarıza ama onlara çok boya gider:))
lelalcim iyi yolculuklar
başkada bişeye bakamadım geçmişten
hee bide ayşe hoşgeldin cnm bebişini merak ediyodum güle güle büyüt eylüle soruyom arada seni

günaydın bayanlar,
bende dün misafirim vardı yine sabah bir ara girdim çıktım...
yeni evlenen yiğenim balayındalardı istanbula gelmişler bizede uğradılar çok sevindim... aradıklarında evi mok götürüyordu ama hemen nasıl toparladım akşama yemeklerimi hazırladım.. çok rahat ve güzel bir gündü özensem bir öncekini biliyorsunuz başıma gelmeyen kalmazdı heralde..
akşama da onları hava alanına bıraktık bizde hava aldık oğluşlarımla..

denizannem geçmiş olsun ucuz atlatmışınız..
benim keremde çok düşüyor dün yine düşerken tuttum ama başını yere değdirdim azcık..çok ağladı kuzum uyurkenden başını tutta tuta uyudu minnoşum.. ne kadar dikkat etsekte düşe kalka büyüyecekler işde..
erken doğum yapan arkadaşa bende üzüldüm evet bizden en erken maytabımla ben doğum yaptık çok zor oluyor kucağına hemen alamamak..
eylülcüm güle güle kullan saçını..bir ara benimde saçlarımı boyarken eşim yardım ediyordu 2 saat taraya taraya boyuyordu iyi oluyordu ama uzun sürüyordu şimdi kendim 5 dk işi bitiriyorum alıştım...
lelalcim iyi tatiller..
scsayşe hoşgelmişin canım..

selam sonunda bi uğrayabildim buralara
ramazandı iftardı davetti misafirdi derken fırsat bulamıyo insan
geçmişe bakamadım fazla inşallah herkesler iyidir
iki gündür yoğun misafir ağırlamadan sonra bugün biz davetliyiz
ramazanın en çok bu yönünü seviyorum
keşke hep beni davet etselerrrr :)))

Hayırlı sabahlar herkese

ay valla oruc oruc ınsanın hıc bır ıs yapası gelmıyor evı mok götürüyo bıde erken kalkdım haftasonu herkes cok uyur bız erken kalkıyoz ee üc tane canavar bır arada olursa bu aralar benım kızlar hıc anlasamaıyor nedense durmadan kavga mustafanında hosuna gıdıyor gürültü nasıl heycanlanıyor oda bagrıyor onlara sımdı bırde telefon konusması var mustafanın gülmekden ölüyoz valla kumanda telefon ne bulursa kulagında bagra bagra kızarak konusuyor kuzum sabah kafasını bızım yataga carptı nasıl agladı
aksama ne pısıyor kızlar ya kafam durmus durumda esımde bende orucuz bana kalsa bır corba yeter ama esımde fazla bısey beklemıyor ben yınede dayanamıyom yapıyom bırde bakıyoz masa dolmus bereket ıste fazla cesıte ben karsıyım hem yenmıyor hepsı hemde zaten nıcın oruc tutuyoruz nefsı terbıye ıcın bız de orucuz dıye dünyanın yemegını yapıyoruz

ah ahh keske benıde davet etseler bız öyle fazla gıtmıyoz bır ıkı defa anca annem e kalsan hergün burda yıyın dıyor beraber yapalım beraber yıyıelım dıyor ama esım fazla ıstemıyor ben evımden baska yerde doymuyom anlamıyom dıyor eee evde bırde ınsan rahat oluyo tabı bıde üc sıpayla nere yakısırım be en ıyısı evde durmak valla benım yengem var bes cocugu var hıc cocuksuz gıbı kadın ya gamsız ama nasıl heryerdende cıkıyor

slm fistiklarrr kimseler yok galiba..

saysecik hosgellmis sefalar getirmis..

ben Deniz dogduktan sonra ikinci kez regli oluyorum,cok karnim agriyor sicak bisiler icsem iyi gelir dimi?

selam kızlar dün de bugünde yemeğe davetliydik ve davetliyiz çok güsel oluyo yaa
neysee işte yine giremedim iki gündür herkes iyidir inşallah
lelalcik tatillere gitmiştir bende istiyorum ya gitmek
kocişe diyorum bi gitsek die ama gidemem dio işlerinden dolayı
ama çok sıkıldım şimdiden yaa neyse bende gidim bare süsleniimkaydirigubbakcemile5
CNM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN OFF NASIL BAŞEDECEZ BU BÖCÜKLERLE YAA

tek yapamadığı şey saçlarımı boyamak delüüüzemuszemus

Selam kızlar

ıstanbul kazan biz kepçe iki gündür geziyoruz. Ama pilim bitti. 2 günlük tatil yaptım güya haşat gibi işe başladım. Bir de yabancı bir yerde kalınca kız da yerini yadırgadı. Mırıl mırıldı gece boyunca. Dün evde de öyle. Nedense geceleri artık hayalet gibi oldum. Sürekli ayaktayız artık. Çalışınca bir de çok zor oluyor. Diş diyorum geçiyorum.

Gittiğimiz yerde hayran kaldılar. ne yaptın nasıl yetiştirdin diyorlar. Banusu hayır dediğim hiçbir şeyi yapmıyor. Dönüp bana kızıyor. Anne nolur alayım diye bakıyor ama ısrarla hayır diyorum ve almıyor, gitmiyor. Ama işin tuhafı ben öğretmedim. Öyle kendi kendine öğrendi yapılmaması gerekenleri. Mesela mutfakta yerde durunca çöp kovasına gitmeye kalkıyor. Hayır diyorum geri dönüyor. Bayılıyorum en çok bu huyunu seviyorum nasıl uysal o konuda. Ama yemek yemek yine işkene haline geldi. Ağız kilit. 6 saat yedirmesem yine ağzını açmayacak neredeyse. Tabii tıkma, şaklabanlık yapma, oyuncakları seferber etme gibi şeyler yapıca iki lokma yiyiyor. Bugün yine baba kız evdeler. Kaphvaltısını yedirdim çıkmadan Allahtan. O yüzden içim biraz rahat.

canım hepimizde aynı dert bende iki çocukla sabahın köründe ayakta oluyorum zamanda geçmek bilmiyor öyle olunca uykusuz yorgun allahtan bugün yemeğim var dün misafirlerim vardı tüm yemeklerden az da olsa kaldı o yüzden yemek derdim yok ama ev dün temizlediğim halde batmış durumda bende süpürüp toz aldım mecburen saat 5 gibi eşim ve çocuklarla biraz dolaşmaya çıktık ama bu seferde oğluş uyuya kaldı arabasında kıyamadım 6 da eve döndük şimdi uyuyor bende buralarda geziniyorum ama kimsecikler yok

slm fistiklarrr kimseler yok galiba..

saysecik hosgellmis sefalar getirmis..

ben Deniz dogduktan sonra ikinci kez regli oluyorum,cok karnim agriyor sicak bisiler icsem iyi gelir dimi?
canım geçmiş olsun ayağını sıcak tut belki sıcak bir şeyler içmekte iyi gelir

maşallah banusuya benim oğluşta hayır dediğim zaman duruyor ama bana gülüp gülüp gidip yapma dediğim şeyi yapmaya çalışıyor bugünbenden gizli gizli yatak odasına gitmiş bir güzel çekmecesini açmış o ütülü kıyafetlerin hepsini kırış kırış yapmış her biri bir yerde geziyor (ben bu arada evi süpürüyorum) yatak odasına girince bir kaçışı var anlatamam güle güle pek fena olacak bunlar....

Denizanası geçmiş olsun ya ne kadar dikkat etsekte engelliyemiyoruz bazı şeyleri.Allah korusun meleklerimizi
Julicim Maşallah kızına söz dinleyeceğe benziyor benim kızımın bir huyunu farkettim arkadaşlarını dövüyor :)) 1 kez kendisinden 1 ay büyük bebeğin yakasına saldırdı 2.kezde komşunun oğlu kendisindende 4 aylık büyük oynasınlar diye ortaya birsürü oyuncak döktüm diğer bebek ne güzel oynuyor benimki onun elindekilerini alıyor sürekli en son kızdı yakasını çekti üzerine yürüdü diğer bebekte az kalsın ısırıyordu kendini kurtarmak için ben hemen çektim Berili.Tabi benimkinin ağzında tek diş yok mors oldu ondan sonra sakinleşti biraz :)) Zamanla paylaşmayı oynamayı öğrenecek tabi

işte geldim burdayım ben bu işte ustayım (ne iş :1shok:)
bol temizlikli ve 4 saati mutfakta geçen sıradan ama halim keyfim yerinde bir pazardı
yarın pazartesi keşke şöle 5-10 gün oğlullarım ve kocamla işe gitmeden evde tembellik yapabilsek
bugün burası çok sıcaktı dolayısıylada bizim ev hala yanıyo alev çıkacak sanırım her yanımdan ejdarha gibiiiii
kismeler uğramamış aman aman herkezin hali keyfi yerinde olsunda nasılsa yarın toplaşırız
herkeze bol uykulu sakin akşamlar geceler tatlılarım

günaydın hayırlı sabahlar ekim kasım bebişlerinin güzel anneleri...
denizanası çok geçmiş olsun canım..Allahım beterinden korusun.Bu bebişler çok yaramaz oldular çoookk..
eylül yeni saç rengini güle güle iyi günlerde kullan canım..
zeyna dün ankarada çok sıcaktı en azından bizim ora yanıyordu..Evim güney cephe..Güneş sürekli içinde ve benim perdelerim yaz kış hiç açılmaz ona rağmen seninde dediğin gibi ev cehennem gibiydi...
mmmf27 vallaha bilmiyorum canım..Bildiğim tek şey bu sıpalar bizim nevrimizi döndürdüler..Sağlıkları yerinde olsunda ne yapalım elbet bir gün düzelirler...
seyra bebekler paylaşmayı mutlaka öğreniyorlar..Fakat anne ve babanında yardımcı olması gerekiyor..
başka ne vardı yaaaa...Bak gene unuttum..Benim bu kafa ne olacak bilmiyorum...

kızlar günaydın ben geldimmm , hafta sonu temizlikti , yazlıktı derken uğrayamadım bi türlü..

ayol bu hediye çekilişi de pek bi heyecanlı ve olaylı olmuş , bi fırsat bulup da gidemedim alışverişe , sabırsızlıkla gidip kız reyonuna dalacağım anı bekliyorum zemuszemus

herkesi öpüyorum , iyi haftalar diliyorum..

Günaydın kızlar.Hafta sonu giremiyorum siteye.Çünkü oğlum durmuyo, mahvediyo beni.Bir de hastalandı.Grip olmuş, burnu nasıl tıkalı.Yavrum iyice hareketlendi.İki dizinin üstüne kalkıp, oraya buraya tırmanıyo.Bir de ellerini yere dayayarak ayağa kalkacak gibi oluyo ama yana aşıyo.C.tesi günü 3 kere yerde sırtüstü aştı.Dünde tırmanırken eli kaydı yüzünü vurdu.Zor günler bizi bekliyor.Bu arada bugün evlilik yıldönümüm.Ama hiçbir planı yok benim kaba kocamın.

Denizannem geçmiş olsun.Anlattım ya benimkide defalarca düştü.Allah beterinden korusun.

Lelal iyi tatiller canım.Güle güle sevgi kelebeği.

Bu arada yeni gelen annemiz hoşgeldin.

Julicim akıllı kızına maşallah.Bak kocadan çekiyosun ama beben tatlı, akıllı.Nazar değmesin kızımıza.Yerim tombişi.

Unuttuğum varsa kusura bakmayın canlarım.Geçmişi üstünden okudum biraz.

Herkese iyi haftalar, iyi mesailer...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…