- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #37.861
selam sonunda bi uğrayabildim buralara
ramazandı iftardı davetti misafirdi derken fırsat bulamıyo insan
geçmişe bakamadım fazla inşallah herkesler iyidir
iki gündür yoğun misafir ağırlamadan sonra bugün biz davetliyiz
ramazanın en çok bu yönünü seviyorum
keşke hep beni davet etselerrrr :)))
CNM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN OFF NASIL BAŞEDECEZ BU BÖCÜKLERLE YAAmerhaba darkcım ben burdayım ama çok kötüyüm, deniz akşam 9 gibi balkonda perdeye ulaşmaya çalırken her zamanki gibi poposunun üzerine düştü ama düşerken sağ ayağı bilekten fena kıvrıldı, böyle düşünce hiç ağlamazken çok fena ağlamaya başaladı, kucağıma aldım falan susmadı neyse buzdolabının önene götürüp kapağı açtım orayı çok sever, sustu sonra yere koydum allaha şükür iki ayağınında üzerine basarak bir güzel karıştırmaya başladı, ama ben çok kötü oldum ağla ağla, tansiyonumda düştü, çok başım ağrıyor şimdi
ay bende üzüldüm karakız a ,allah şifalar versin tez zamanda
bende saçıma röfle yaptırmıştım hani bir ara :)) sıkıldım ,geçen gün kocam boyadı saçımı çikolata kızıla :)) pekte becerdi ama haa ,kırk yıllık kuaför gibiydi ..
canım hepimizde aynı dert bende iki çocukla sabahın köründe ayakta oluyorum zamanda geçmek bilmiyor öyle olunca uykusuz yorgun allahtan bugün yemeğim var dün misafirlerim vardı tüm yemeklerden az da olsa kaldı o yüzden yemek derdim yok ama ev dün temizlediğim halde batmış durumda bende süpürüp toz aldım mecburen saat 5 gibi eşim ve çocuklarla biraz dolaşmaya çıktık ama bu seferde oğluş uyuya kaldı arabasında kıyamadım 6 da eve döndük şimdi uyuyor bende buralarda geziniyorum ama kimsecikler yokHayırlı sabahlar herkese
ay valla oruc oruc ınsanın hıc bır ıs yapası gelmıyor evı mok götürüyo bıde erken kalkdım haftasonu herkes cok uyur bız erken kalkıyoz ee üc tane canavar bır arada olursa bu aralar benım kızlar hıc anlasamaıyor nedense durmadan kavga mustafanında hosuna gıdıyor gürültü nasıl heycanlanıyor oda bagrıyor onlara sımdı bırde telefon konusması var mustafanın gülmekden ölüyoz valla kumanda telefon ne bulursa kulagında bagra bagra kızarak konusuyor kuzum sabah kafasını bızım yataga carptı nasıl agladı
aksama ne pısıyor kızlar ya kafam durmus durumda esımde bende orucuz bana kalsa bır corba yeter ama esımde fazla bısey beklemıyor ben yınede dayanamıyom yapıyom bırde bakıyoz masa dolmus bereket ıste fazla cesıte ben karsıyım hem yenmıyor hepsı hemde zaten nıcın oruc tutuyoruz nefsı terbıye ıcın bız de orucuz dıye dünyanın yemegını yapıyoruz
canım geçmiş olsun ayağını sıcak tut belki sıcak bir şeyler içmekte iyi gelirslm fistiklarrr kimseler yok galiba..
saysecik hosgellmis sefalar getirmis..
ben Deniz dogduktan sonra ikinci kez regli oluyorum,cok karnim agriyor sicak bisiler icsem iyi gelir dimi?
Selam kızlar
İstanbul kazan biz kepçe iki gündür geziyoruz. Ama pilim bitti. 2 günlük tatil yaptım güya haşat gibi işe başladım. Bir de yabancı bir yerde kalınca kız da yerini yadırgadı. Mırıl mırıldı gece boyunca. Dün evde de öyle. Nedense geceleri artık hayalet gibi oldum. Sürekli ayaktayız artık. Çalışınca bir de çok zor oluyor. Diş diyorum geçiyorum.
Gittiğimiz yerde hayran kaldılar. ne yaptın nasıl yetiştirdin diyorlar. Banusu hayır dediğim hiçbir şeyi yapmıyor. Dönüp bana kızıyor. Anne nolur alayım diye bakıyor ama ısrarla hayır diyorum ve almıyor, gitmiyor. Ama işin tuhafı ben öğretmedim. Öyle kendi kendine öğrendi yapılmaması gerekenleri. Mesela mutfakta yerde durunca çöp kovasına gitmeye kalkıyor. Hayır diyorum geri dönüyor. Bayılıyorum en çok bu huyunu seviyorum nasıl uysal o konuda. Ama yemek yemek yine işkene haline geldi. Ağız kilit. 6 saat yedirmesem yine ağzını açmayacak neredeyse. Tabii tıkma, şaklabanlık yapma, oyuncakları seferber etme gibi şeyler yapıca iki lokma yiyiyor. Bugün yine baba kız evdeler. Kaphvaltısını yedirdim çıkmadan Allahtan. O yüzden içim biraz rahat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?