2008 Kasım Anneleri

Andina benim durum acil.Kocayla kavgalıyız canım.Ben ikizler o oğlak.Neden anlaşamıyoruz canım?

yasminim elimde olsa barıştırırım da elden bişey gelmez yavruummm
ikizlerle oğlak anlaşır aslında ama oğlak daha stabil bi burçtur yani daha durağan , daha oturaklı.. ikizler pek bi hareketlidir , oğlak ise daha dengeli , daha sorumluluk sahibi.. canımcım sen biraz alttan alacan , o almaz çünkü iş yine kadına kalıyo malesef artık sen idare ediceksin ama kocan iyidir , en azından sorumluluğunu bilir , evine sahip çıkar , seni asla yüzüstü bırakmaz.. iyi taraflarını gör canım kocanın , istersen sana daha detay bilgi yazarım ben özelden tamam mı?

ne diyon sen bakim dünürrrrrr almam mı , alcam elbet piroşumu , biz onu seviyoruz :asigim:

canım başakları yazdım zaten , gayet iyisiniz ama annen de anne yani , bi kere yengeçlerle ilgili sana sayfalarca yazabilirim herşeyden önce bir yengeç kadını dünyaya anne olmak için gelir , sırf kendi çocuklarına değil kocasına , arkadaşlarına kendi annesine bile annelik yapar.. yanlız burda şöyle bir sorun ortaya çıkıyor senin yavrunu senden çok sahiplenebilir ve sende pimpirikli bir başak olarak bundan rahatsızlık duyabilirsin ama bence için rahat olsun oğlun onda emin ellerde yerimseniben
başak ile yengeç çok iyi anlaşsa da alt tarafta birbirine uyuz olmaları da normaldir ..
eşinle anlaşırsın ama senin idare etmen şartı ile , aslında ortada bir başak olarak herkesi idare eden sen olmalısın , sen dengeni kaybedersen canım ortalık dağılır gider valla..
oğlun anneannesine çok düşkün olacak , çünkü akreple yengeç birbirlerini çekerler..
ama senin de oğlunla uyumun süper gerçi dediğim gibi bir başak kadını herşeyin ortasında bir denge unsurudur , idare edersin , katlanırsın bir ailede başak varsa sorunların %50'si çözümlenmiş demektir ama başağın iyi de bir dert Ortağına ihtiyacı vardır çünkü herşeyi çook içine atar , ketumdur da herkese sır veremez , iyi bir dostun yoksa edinmeni öneririm yoksa ilerde sinirlerin yıpranabilir gülüm..

andina süpersin sen bu işi biliyon valla bacım sana kk'da bi topik açalım paralı bak kısa yoldan parayı bul tabii biz kasım analarına torpil yaparsınkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Ay valla şu zor zamanlarda iyi olur valla alkisalkisalkis

ahh ahh pirayecim dertlerimi deştin.valla bende kızıma baktıkca napcaz buyunçe zamane gençliği söz de dinlemez diye korkuyorum.en çok da biz saçının teline kıyamazken kendini mutsuz edeçek bir kişiyi seçerse diye,
pirayecim sende küçük annelerdensin yani bençe anne olmak için engüzel yaş

tsk ederım canım a.s.
agzına, yuregıne, parmagına saglık

kızlar arada yemek muhabbeti yapmayın yahu karnım acıktuuuu..
hani yemeğim olsa benimde gözel yemeğim var deyip geçeceğimde bir çorba harici bişey yok akşam kocada gelmeyecek yalnızım o yüzden çorba yanına ya peynir ekmek yada kolay bişeyler yapıvericem oğluşlar izin verirse...
maytabım karnıyarık üstü patates püresi güzel bişey olsa gerek gözümde canlanınca tuttum ama zahmetli bacım ya..

andinacım benim ikizler burcu kocamla enbuyuk sorunum rahatlığı..günü yaşamaya çalışması ve daha neler nele.....bence çok zor bu ikizler kusura bakma yasmincim ama zorsunuz yaaaaaaaaa ben kocandan yanayımyerimseniben

Ben de senin kocandan yana.Pinti ne olacak.Dün evlenme yıldönümümüzdü.Yemeğe bile çıkarmadı.Asıl zor o canım.Çok bencil ve kaba.Sana bir anlatsam bu dediklerini geri alırsın.

aa ilk kez senden duydum..patlıcanların üzerine mi yaydın püreyicokacimcoook

geçen bostan patlıcanı aldım bunun karnıyarığı dedimkimbilir nasıl olur
bugün herşeyi hazırladım domatesi biberi bilem koydum süsledim bu seferde bunu tencerede yapmiim ben fırına veriim dedim
hadi borcama dizdim yaa hep bişiler eksik sanki
geçen sene beykoz kebabı diye bi yemek yapmıştım aynı bunun kuşbaşuı etlisi o geldi aklıma püre hazırladımhemen koydum görüntü güzel oldu
hee bu aradxa şu beykoz kebabını yabana atmayın
harika misafir ağırlıyo hem lezzet hem göze acaip hitap ediyo
googlede beykoz kebabı yazın çıkar mmmmmmmmmmmm

ayyyy mmf canim cektii sanki...

bende patlicanlari kizarttim,ardindan havucu ve biberi.

üzerine haslanmis et koyup her kata sogan sarmisak ve domatez ekledim.

toprak tepsiye dizip firina vericem cikarmadan öncede kasar aticam en üste.

bunu cok severiz biz,bunu niyemi yazdim;cünkü arada yemek yapiyorumyaa ondan galiba:)))))))))))

andisim merak etme her ev gacisida yapmiyor yemek..

benim böcük hic izin vermiyor,belkide bu benim isimemi geliyor ne hic sIkIntI yapmiyorum bunu kendime.

hayir birde olaya su tarafindan bakiyorum,Deniz tamam cok yaramaz yerinde durmayn bi cocuk ama bu halleri bidaha geri gelmiycekki..herseyimin önüne onun keyfinin gecmesi bu anlamda beni hic rahatsiz etmiyor..

yada tüm bunlar benim kuruntum off nebilim ben böyle mutluyum:9

kız andina herkesi analiz ettin bi bizi etmedin aşkoll
kızlar bostan(topan denir izmirde) patlıcanla bende benzeri şeyleir yapıyorum,fikir olsun diye yaziim,patlıcanları ikiye kesip kızarttıktan sonra,iç haızrlayın zevkinize göre,ister tavuklu,ister etli,ister kıymalı,üstüne beşamel sos ve kaşar rendesi de harika oluyor,patates püreside muhteşem oluyor,kremada çok gzel olur bak bunu denemedim iyi geldi aklıma :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…