- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #38.261
andinacım kolay gelsin canım..
yeni fal işin hayırlı uğurlu olsun...:))
Andina bizi de yorumla gıı:)) ben kova eşim balık buğriş malum akrep kral:)
Ayol falcı gibi oldum bugün
Derincim siz nasıl birbirinize düştünüz şekercim , kesin yükselenleriniz uyumludur yoksa pek bi farklı olmuşunuz ..
Kovalar çok zeki , çok dikkafa , bağlanmayı sevmeyen , özgürlüğüne düşkün , evlilik , aile çocuk kavramına uzak tiplerdir bu noktada devreye girerek diyebilirim ki senin yükselen kesin su burcu ki evlenip çocuk yapmışın ve oğluna bu kadar bağlısın yoksa zor yani , kovalar iş hayatında başarılı tiplerdir genelde , zekalarıyla hızla ilerlerler , iş hayatını aile hayatına tercih ederler ama dediğim gibi yükselenin ne biliyosan onu da yazıver bacım..
Eşin tam duygusal , karısına yavrusuna düşkün aile babası.. biraz hayalperesttir , daldan dala atlamayı sever , aslında senin pek tahammül edemeyeceğin bi burç ama dediğim gibi yükselene bakmak lazım..
Malum prensin bi akrep , denecek şeyleri dedim ama senden ziyade ilerde babasına düşkün olacaktır çünkü babası onu daha iyi anlayacaktır gülüm
benimde bi makarnam kaldı
ayyy karnıyarıkı fırına hazırladım ya üzerine depattis püresi yaptımmanzara harika oldu
akşamolsada yesek yaafu
biz ailecek teraziyiz..
kocam ben leb demeden leblebiyi anlar o derece uyumluyuz.. arada dengelerimizi bozar gibi olsakta şimdiye kadar birbirimizi iyi dengede tuttuk.. oğluşlarımda terazi yani bizim aileye uygunlar..
andinacım kolay gelsin canım eeee bi aada bize bak canım hepimiz ayrı teldeniz
ben ikizler eşim aslan kızım boğa oğluşumu biliyorsun akrep
çok mu vahim durumumuz?
selam kızlaar 10 aylar kutlu olsun gerçiben bi dark die biliyorum bugün ama...
kızım bugün sabah itibari ile kusmaya başladı sonrada ishal oldu duktoru aradım yaygın bir hastalık oldu bu dedi
bişe olmaz dedi ilaç vermeyelim dedi patates muz vb şeyleri yedir dedi geçer dedi
bende yedirdim
şimdi iyi allaha şükür inşallah geçer yaa
andina bizide bizide yorumla ne olur ben başak eşim ikizler kızımda bilmiyosunuzdur akrep
hadi yaabana düşkün olsun yaamafoldumben benim yükselenim terazi eşimin kini bilemiyomm .ama bazen tahammül sınırlarımı zorladığı doğru.yine saf ve temiz dürüst olduğu için sevdim ben onu:asigim:
Canımcım eşlerden biri başaksa o evlilikte herşey yolunda gider , başaklar gerçekten çok uyumludurlar hatta fazla uyumludurlar , fedakar olurlar , herşeyi alttan alacak güce sahiptirler ,
Canımcım eşlerden biri başaksa o evlilikte herşey yolunda gider , başaklar gerçekten çok uyumludurlar hatta fazla uyumludurlar , fedakar olurlar , herşeyi alttan alacak güce sahiptirler , ikizler erkeği zordur canım hava burcu erkekleri gerçekten zordur ama sen bi başak olarak onu idare edebilecek güce sahipsin.. büyük ihtimalle kocanın bir günü bir gününe uymuyordur , bazen çok ilgili , sevgi dolu bir eşken birgün senin farkına bile varmayabilir ama dediğim gibi sen idare edersin her burçtan erkeği.. kızın ikinizle de anlaşır , zaten ikizler baba olarak rahat ve fazla sıkmayan bir baba olacaktır , senin de takıntı yapmaman , hayatına fazla karışmaman lazım ilerde çünkü başaklar kendi takıntıları ile bazen hayattan bezdirebiliyorlar ( benim annem de bir başak ) akrep kadını sıkıntıya baskıya gelemez bunu sakın unutma , onlar kafalarına koydukları herşeyi yaparlar gerekirse ailelerini bile gözleri görmez o yüzden fazla kasmamakta fauda var
andinacığım oldu olacak bizi de bi analiz et anacığım
ben koç yükselenim başak
eşim yay yükselenini bilmiyorum
minik kuzum da akrep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?