2008 Kasım Anneleri

hadi yaa bana düşkün olsun yaamafoldumben benim yükselenim terazi eşimin kini bilemiyomm .ama bazen tahammül sınırlarımı zorladığı doğru.yine saf ve temiz dürüst olduğu için sevdim ben onu:asigim:

doktora gittik öğlen arası..herşey yolunda yemek yemesi dışında..saniye durmadı..çok hareketli..hele arabada beni çıldırtıyor..

çok yorgunum çok

biz ailecek teraziyiz..
kocam ben leb demeden leblebiyi anlar o derece uyumluyuz.. arada dengelerimizi bozar gibi olsakta şimdiye kadar birbirimizi iyi dengede tuttuk.. oğluşlarımda terazi yani bizim aileye uygunlar..

evet siz gerçekten çok uymuşsunuz , zaten bi ailede herkes aynı burç ise yada herkes aynı gruba ait burçlardansa uyum süper oluyor , Allah tadınızı bozmasın canım

andinacım kolay gelsin canım eeee bi aada bize bak canım hepimiz ayrı teldeniz
ben ikizler eşim aslan kızım boğa oğluşumu biliyorsun akrep
çok mu vahim durumumuz?

canım ikizler-aslan anlaşır anlaşmasına da hani öle süper bir çift diyemeyeceğim , yanlız ikiniz de gezmeyi , tozmayı , eğlenmeyi seven insanlarsınız bu konuda çok iyi anlaşıyor olmanız lazım , her iki burç da süslenmeye püslenmeye de meraklıdır yani sen kocanla fazla inatlaşmaz alttan alırsan gayet güzel olur yuvanız.. malum aslan diktatördür , liderdir bu yüzden senin alttan alman yada alttan alır gibi yapman gerrkiyor canım..
kızınla oğlun zıt burçlar birbiriyle anlaşırlar ama çatışmaları da çok olur yine de birbirlerine tahammül edeceklerdir..
oğlunla babası ilerde sorun yaşayacakdır büyük olasılıkla çünkü iki lider bir evde olmaz çok zor yani , artık anne olarak idare edeceksin canım.. ikizler çok iyidir , herkesin derdine koşar , acaip aktifdir aslanı da bu aktiflik çok çeker benden söylemesi yerimseniben

andina nerden öğrendin kız bu kadar şeyii:)) Recep ivedikteki gibi : bu işin master' ınden ders mi aldın 14.dalaylamadan:)) ben çok seviyorum şu recep i yaaa manyakkk

Canım geçmiş olsun.Aklında olsun ishal uzun sürerse diyet mamalar var eczanelerde satılıynlardan kullan.Benimki 7-8 gün sürdü ve kullandım.

uzunca bir aradan sonra yeniden merhaba hepinize arkadaşlar.uzun zaman evden uzak olmamız ve daha da önemlisi benim yaramaz farenin engellemeleri yüzünden hiç girip şöyle muhabbetinize katılamadım.ama nadir de olsa ara ara yazılanları geç vakitlerde okumaya çalışıp şöyle bir iç geçirdiğim oldu...benim kızım çok yaramaz bir şey oldu.çok hareketli ,okadar dikkat ettiğim halde yaramaz oğlan çoçukları gibi her yeri çizik ve mor içinde .ne kitap okumaya ne tv izlemeye heleki bilgisayarın başına oturmaya asla izin vermiyor.bilgisayarı onun yanında asla açamıyoruz hemen tepesinde bitiyor kimseye bırakmıyor böyle olunca bende buralardan baya uzak kaldım gün yetmiyor bana.
sizler ve bebişleriniz iyidir inş.şöyle bir bakıyım yazılanlara bakıyım bari

andina bizide bizide yorumla ne olur ben başak eşim ikizler kızımda bilmiyosunuzdur akrep

Canımcım eşlerden biri başaksa o evlilikte herşey yolunda gider , başaklar gerçekten çok uyumludurlar hatta fazla uyumludurlar , fedakar olurlar , herşeyi alttan alacak güce sahiptirler , ikizler erkeği zordur canım hava burcu erkekleri gerçekten zordur ama sen bi başak olarak onu idare edebilecek güce sahipsin.. büyük ihtimalle kocanın bir günü bir gününe uymuyordur , bazen çok ilgili , sevgi dolu bir eşken birgün senin farkına bile varmayabilir ama dediğim gibi sen idare edersin her burçtan erkeği.. kızın ikinizle de anlaşır , zaten ikizler baba olarak rahat ve fazla sıkmayan bir baba olacaktır , senin de takıntı yapmaman , hayatına fazla karışmaman lazım ilerde çünkü başaklar kendi takıntıları ile bazen hayattan bezdirebiliyorlar ( benim annem de bir başak ) akrep kadını sıkıntıya baskıya gelemez bunu sakın unutma , onlar kafalarına koydukları herşeyi yaparlar gerekirse ailelerini bile gözleri görmez o yüzden fazla kasmamakta fauda var

fırında karnıyarık uzerı patates puresı gozumde de canlandıramadım neredeyse yaa
nasıl oluyor anlatsana mmf

bu aksama yemegım yok
kocıs sultanahmete gıdelım dedı dıye hıcbırsey hazırlamadım ama
hava da malum ruzgarlı oralara gıdelım derken oglusu hasta etmek ıstemıyorum
sanırım evde yapıcaz ıftarı gıdım yemek yok

andınacım yenı meslegın hayırlı olsun canım yaa
bu burc ıslerıne bır kez bulastın mı sarıyor valla
ınını dıbını ogrenıyorsun merak sarıyor
benım gıbı bır basaktan sonra hıcbır arkadasımın ve ya aılemden bırının basak olmasına tahammulumun olabılecegını zannetmıyorum
kocam ve oglumunda benden asagı kalır yanı yok ama ben ana kralıceyım

hadi yaa bana düşkün olsun yaamafoldumben benim yükselenim terazi eşimin kini bilemiyomm .ama bazen tahammül sınırlarımı zorladığı doğru.yine saf ve temiz dürüst olduğu için sevdim ben onu:asigim:

canım merak etme her akrep annesine düşkün olur , için rahat olsun ama senden çok babasıyla daha iyi anlaşacaktır ama analarına her daim düşkündür onlar zemuszemus

herkes yaşını açıklamış:)))
bende 20 de evlendim,22de doğurdum şuan 23ümlaelaelaelaelae
andi noliyyy ticarethaneye dönmüş burası falcı olmuşsun:)) ben hiç ilgilenmem burçla murçla
asortie geçmiş olsun cnm eylül e
şimdi bizim bebikler akrep diye çılgın bi gençlikmi geçircek ayy kız büyütmek daha zor şimdiden düşünüyorum ya istemediğim arkadaşları olursa, ya da istemediğim biriyle evlenmek isterse işsiz güçsüz serseri biriyle
andi alcan dimi piroşu:)))

Canımcım eşlerden biri başaksa o evlilikte herşey yolunda gider , başaklar gerçekten çok uyumludurlar hatta fazla uyumludurlar , fedakar olurlar , herşeyi alttan alacak güce sahiptirler ,

aman yarabbım bır basak hakkında bu kadar guzel kelımeler yanyana akannehir
hıc dusunemezdım acıkcası akannehir
sen cok ıyı bır burc yorumcususun :hooray:

lutfen bızı de yorumla da esıme ve anneme okutayım yorumunu
ben tabıı kı BASAK :kedi:
esım KOC :umursamaz:
oglusum AKREP
annem sulugoz YENGEC :gitme:

andina süpersin sen bu işi biliyon valla bacım sana kk'da bi topik açalım paralı bak kısa yoldan parayı bul tabii biz kasım analarına torpil yaparsınkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

andinacığım oldu olacak bizi de bi analiz et anacığım
ben koç yükselenim başak
eşim yay yükselenini bilmiyorum
minik kuzum da akrep

canım koç-yay ateş grubu , gayet iyi anlaşırsınız , sizin ilişkinizde hiçbir sorun olmaz
akrep de anlaşır ikinizle , zaten herbiriniz kendi başınıza buyruk bireylersiniz , hoş , özgür , rahat bir yuvanız var demektir bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…