2008 Kasım Anneleri

Ben de senin kocandan yana.Pinti ne olacak.Dün evlenme yıldönümümüzdü.Yemeğe bile çıkarmadı.Asıl zor o canım.Çok bencil ve kaba.Sana bir anlatsam bu dediklerini geri alırsın.

valla ekonomist tarafına birşey diyemiycem ama bencil ve kaba tabirini bende eşim içindüşünüyorum tamda ikizler burcu özelliği diye.demekki bu erkeklerin özellliği he ama pinti değildir benim eşim oyönunuz iyi. ama oğlaklarda değildir pinti aslında.

hoş geldin canım hepimiz aynı sorunlarla boğuşuyoruz merak etme canım ama daha sık gelmeye çalış

harika görünüyor yarına bunu mu yapsam acaba

VE ANDİNACIM ELLERİNE KOLLARINA SAĞLIK YORUMLARIN İÇİN CANIM EVET EŞİMLE ÇOK ZIT İKİ KARAKTERİZ VE ZAMAN ZAMAN ÇATIŞIRIZ AMA 14 SENE SONRA BİRBİRİMİZİ İDARE ETMEYİ ÖĞRENDİK ÇÜNKÜ ÇOK SEVEREK EVLENDİK BELKİ 10 AYRILIKTAN SONRA AMA ŞİMDİ İKİMİZDE GEREKTİĞİ ZAMAN ALTTAN ALMAYI ÖĞRENDİK

ecemimcim valla bende elife katılıyorum canım yaa Allah kolaylık versin sana ne diiim
bunların geldiği kadar siz gitmiyosunuz
fazlamı yüz verdiniz naaptınız

selam kızlar,
bugün işe başladım, bütün gün toplantıdaydım, gelince biraz okuyayım dedim ama hepsi mümkün olmadı, bilgisayar başında çalışanlara çok özeniyorum bazen, daha çok burç uyumları geldi önüme, andina ne kadar güzel yorumlamışsın, bir boş vaktindede boğa - balık uyumuna baksan çok sevinirim valla ben boğa eşim balık bu arada akrep zaten ortak,

birde ben şu yükselen burçtan hiç anlamıyorum denizin doğum saati 19.54 yükseleni ne olurki

asorti geçmiş olsun canım tek bulabildiğim faklı şey eylülcüğümün kusmasıydı şimdi nasıl oldu iyimi biraz

olaylı bir iftar açılışından sonra oğlanları uyutup kendimi buraya attım...
olaylı dedim tam iftara yakın kaan bey altını açınca üstünü değiştirmek için hazırladığım kıyafetini almaya döndüğmde fış fış işemiş kocaman adam oldu deyi seviniyordum bende.. zaten öncesinde 1 saat ayağımda salladım uyumadı.. evi temizle üstünü değiştir çocukları al mutfağa git çorbamı ısıttım bugün benim menüde hamburger vardı eşimin ben izinde olduğum sıra aldığı hamburger köftelerinden kalmış onu yapıp yedimm..(
sonra onları uyuttum ha birde aylık misafirim teşrif etmişler..
şimdi deli gibi çikolatalı puding yiyorum bir yandan dünden kalan baklavayı götürüyorum çayla....tatlı komasına gireceğim...(gerçi çayımı şekersiz içerim ama inşallah dengeler)

Ecemım valla cok hamaratsın bu nasıl mısafır agırlamak ya hem ye hem yatılı valla senın yerıne bana gelıyor sankı ben sınır oluyom <<<<<<<<<<<

ecemimcim valla bende elife katılıyorum canım yaa Allah kolaylık versin sana ne diiim
bunların geldiği kadar siz gitmiyosunuz
fazlamı yüz verdiniz naaptınız
canım inan bende yoruldum ama yapacak bir şey yok

canım aynı şeyleri iftardan sonrada biz yaşadık sofrayı topluyordum eşime oğluşun altını aç dedim pijamalarını verdim bizimki altını açınca hemen kaçmış tabiki eşimde bağlayana kadar bir güzel onun üstüne kendi üstüne giyeceği pijamalara bir güzel işemiş oğluşu yıkadık zar zor bağladık bir sürü çamaşır çıktı şimdi uyutuyorum çok uykusu var inşallah uyurda bende dinlenirim biraz çok uykusuz ve yorgunum

başım çok ağrıyor doğum öyküleri bölümünde bir hikaye okudum çok ağladım kadıncağız hem bebeğini hem rahmini kaybetmiş çok üzüldüm allahıma şükürler olsun hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza aldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…