- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #38.301
Ben de senin kocandan yana.Pinti ne olacak.Dün evlenme yıldönümümüzdü.Yemeğe bile çıkarmadı.Asıl zor o canım.Çok bencil ve kaba.Sana bir anlatsam bu dediklerini geri alırsın.
uzunca bir aradan sonra yeniden merhaba hepinize arkadaşlar.uzun zaman evden uzak olmamız ve daha da önemlisi benim yaramaz farenin engellemeleri yüzünden hiç girip şöyle muhabbetinize katılamadım.ama nadir de olsa ara ara yazılanları geç vakitlerde okumaya çalışıp şöyle bir iç geçirdiğim oldu...benim kızım çok yaramaz bir şey oldu.çok hareketli ,okadar dikkat ettiğim halde yaramaz oğlan çoçukları gibi her yeri çizik ve mor içinde .ne kitap okumaya ne tv izlemeye heleki bilgisayarın başına oturmaya asla izin vermiyor.bilgisayarı onun yanında asla açamıyoruz hemen tepesinde bitiyor kimseye bırakmıyor böyle olunca bende buralardan baya uzak kaldım gün yetmiyor bana.
sizler ve bebişleriniz iyidir inş.şöyle bir bakıyım yazılanlara bakıyım bari
çilek kız sen nerdeyse denizi banyo fayanslarını temizlerken doğurcaktın,bilmiyoruz sanki senin hamaratlığını :))
Ecemım valla cok hamaratsın bu nasıl mısafır agırlamak ya hem ye hem yatılı valla senın yerıne bana gelıyor sankı ben sınır oluyom <<<<<<<<<<<
canım inan bende yoruldum ama yapacak bir şey yokecemimcim valla bende elife katılıyorum canım yaa Allah kolaylık versin sana ne diiim
bunların geldiği kadar siz gitmiyosunuz
fazlamı yüz verdiniz naaptınız
olaylı bir iftar açılışından sonra oğlanları uyutup kendimi buraya attım...
olaylı dedim tam iftara yakın kaan bey altını açınca üstünü değiştirmek için hazırladığım kıyafetini almaya döndüğmde fış fış işemiş kocaman adam oldu deyi seviniyordum bende.. zaten öncesinde 1 saat ayağımda salladım uyumadı.. evi temizle üstünü değiştir çocukları al mutfağa git çorbamı ısıttım bugün benim menüde hamburger vardı eşimin ben izinde olduğum sıra aldığı hamburger köftelerinden kalmış onu yapıp yedimm..(
sonra onları uyuttum ha birde aylık misafirim teşrif etmişler..
şimdi deli gibi çikolatalı puding yiyorum bir yandan dünden kalan baklavayı götürüyorum çayla....tatlı komasına gireceğim...(gerçi çayımı şekersiz içerim ama inşallah dengeler)
iftara 5 dakika kaldi ay zamanda gecmiyor iftardan sonra nasil geciyor emme
nasıl yaa 9.30damıokunuyo sizin orda
amanın iyiki orda yaşamıyorum
ne zor yaf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?