- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #38.241
asorticim geçmiş olsun kuzuya benimki 1.5 aydır bilfiil ishal yaa bende dişten diyorum kusması falan yok çok takılmıyorum artık
andinacım cevap yazmadın ya neyse
andinacım ben akrep eşim başak
fatih yengeç memo terazi bizim uyumuda söylesene canım be
andinacım ben akrep eşim başak
fatih yengeç memo terazi bizim uyumuda söylesene canım be
Asortie geçmiş olsun canım , senin kuzunun ishalini de atlamışım gusura bakma
canım akreple başak anlaşır , şöyle ki eşin seni dengeliyodur büyük bi olasılıkla.. başaklar daha çok uyumlu , alttan alan bir yapıdadırlar , titizliğiniz , temizliğiniz , çalışkanlığınız benzer birbirine yani uyumlu bir çiftsiniz , fatih ikinizle de iyi anlaşır , sizde tek uymayan memocuk olmuş... terazi dengesiz , fazla uçarıdır, zaman zaman duyarsızlaşabilir , ama fatih cuk oturmuş yani , hem babayla hem anne ile süper anlaşır , iyi abilik yapar fatihcik..
öptüm gülümcüm
Bi arkadaşımın akrep kızı vardı , 5 yaşında yuvaya gidiyorken , bi akşam elinde çanta ile babasının yanına gelmiş , “babacım ben gidiyorum , biliyorum beni çok özleyeceksin ama artık dayanamıyorum çok aşığım .... ile evlenmeye karar verdik , lütfen darılma seni de çok seviyorum ama artık onlarda yaşayacağım beni anla lütfen “demiş... inanın hiçbir abartısı yok hatta ben daha da sadeleştirmiş olabilirim , arkadaşım ölür müsün öldürür müsün napıcam ben bu kızla mahvoldum diyoduuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?