2008 Kasım Anneleri

asorticim geçmiş olsun kuzuya benimki 1.5 aydır bilfiil ishal yaa bende dişten diyorum kusması falan yok çok takılmıyorum artık

andinacım cevap yazmadın ya neyse

ayeylül karusunu gördüm rüyamda
buluşmuşuz göya bilmediğim yerlerdeyim
beni bırakıp bırakığ biyerlere gidiyo yangoın merdivenlerimden iniyorum aşağı falan kızı bana bırakıp gidiyokaç saat yok ay fenalık geldi :)))
ama melis çok datluydu

asortie canım geçmiş olsun fıstığa geçer inş.
ya bunların hepsi bi alem ya nasıl da akıllılar maşallah hepsine andina arkadaşının kızına da çok güldüm zamane çocukları :))

asorticim geçmiş olsun kuzuya benimki 1.5 aydır bilfiil ishal yaa bende dişten diyorum kusması falan yok çok takılmıyorum artık

andinacım cevap yazmadın ya neyse

Maytabım dur kısma görmedim valla , hem çalışıyom hem yazıyom bugün coştum ayol..hemen bakıyom eski sayfalara ve cevap veriyorummm gülümcüm

bır suru alıntı yaptı hepsı gıttı
usendım valla bır daha alıntılayamam
ne kadar cok konusmussunuz

asortıe kucuk kuzuya gecmıs olsun
sanırım salgın dedıklerı sey bu olsa gerek herkes aynı dertten sıkayetcı

ecemım lutfen mısafırler kabul etme artıkkkk
yanı sınır oluyorum senın bu dusuncesız mısafırlerıne

herkes ıkıncıyı dusunuyormus megersem alttan alttan
acıkcası ben hıc dusunemıyorum ama cocugumu da yalnız bırakmak ıstemıyorum
mutlaka bır kardesı olmalı dıyorum
benım ablam veya kızkardesım olmasa da abımle cok ıyı anlastık hep
bence bır kız bır erkek olsa da ıyı anlasabılırler
kocam daha dun aksam bır sene sonra baslasak oglumuz 3 yasındayken dogsa falan dıye hesap yapıyordu uykum geldı dedım
ama sanırım arasının cok uzun olmaması lazım

ayrıca bır kısı vardı kımdı hatırlamıyorum ama
oglum akrep kocam koc demıstı ıste bende de aynısı
arada kaldım resmen

andinacım ben akrep eşim başak
fatih yengeç memo terazi bizim uyumuda söylesene canım be

Asortie geçmiş olsun canım , senin kuzunun ishalini de atlamışım gusura bakma

andinacım ben akrep eşim başak
fatih yengeç memo terazi bizim uyumuda söylesene canım be

canım akreple başak anlaşır , şöyle ki eşin seni dengeliyodur büyük bi olasılıkla.. başaklar daha çok uyumlu , alttan alan bir yapıdadırlar , titizliğiniz , temizliğiniz , çalışkanlığınız benzer birbirine yani uyumlu bir çiftsiniz , fatih ikinizle de iyi anlaşır , sizde tek uymayan memocuk olmuş... terazi dengesiz , fazla uçarıdır, zaman zaman duyarsızlaşabilir , ama fatih cuk oturmuş yani , hem babayla hem anne ile süper anlaşır , iyi abilik yapar fatihcik..
öptüm gülümcüm

sağol andinacım
:)))
kızlar size pratik bir bilgi
bende yeni öğrendim belki biliyosunuzdur
kalmışekmekleri bitepside kurutosunuz 2-3 gün falan iyice kuruyunca robottan geçirip binevi galete unu elde ediyoruz kabuklarıyla falan yaani
sonra bunu kavanoza koyup köftelere yada memonun çorbalarına koyuyorum çok pratik oldu buzluğada koyuyodum ama o sadece köfteye konuyo çorbayakonmuyo

göya denge burcuderler teraziye :)))
ama ben denge burcu olmadığını eşimin teyzesinin burcunu öğrenince anlamıştım zati:)))
sağol tatlım valla eşimle beni bildin o beni hep idare etmiştir şimdiye kadar :))
fatihlede anlaşırız ikimizde
bakalım memoda biraz şekillensinnolucak

ay koptum cnm yaaa :roflol:

Andina bizi de yorumla gıı:)) ben kova eşim balık buğriş malum akrep kral:)

Ayol falcı gibi oldum bugün

Derincim siz nasıl birbirinize düştünüz şekercim , kesin yükselenleriniz uyumludur yoksa pek bi farklı olmuşunuz ..

Kovalar çok zeki , çok dikkafa , bağlanmayı sevmeyen , özgürlüğüne düşkün , evlilik , aile çocuk kavramına uzak tiplerdir bu noktada devreye girerek diyebilirim ki senin yükselen kesin su burcu ki evlenip çocuk yapmışın ve oğluna bu kadar bağlısın yoksa zor yani , kovalar iş hayatında başarılı tiplerdir genelde , zekalarıyla hızla ilerlerler , iş hayatını aile hayatına tercih ederler ama dediğim gibi yükselenin ne biliyosan onu da yazıver bacım..

Eşin tam duygusal , karısına yavrusuna düşkün aile babası.. biraz hayalperesttir , daldan dala atlamayı sever , aslında senin pek tahammül edemeyeceğin bi burç ama dediğim gibi yükselene bakmak lazım..

Malum prensin bi akrep , denecek şeyleri dedim ama senden ziyade ilerde babasına düşkün olacaktır çünkü babası onu daha iyi anlayacaktır gülüm

ben maymuncuğu doyurdum,patlıcanlarımı közledim dondurucuya atçam.çamaşır makinam durmuş,çamaşırları asayım,bide bulaşık mak. da durmuş,temiz bulaşıklar yerleştireyim.tekrar gelicüümm.bu akşam yemek yapmicimm.eşim akşama dışarı götüreyim dedi,ay masraf etmeseydik dedim ama ondan gelen cevap şu oldu 'o cümlede dışarda yesek daha iyi olur aslında kokusu aldım ben'.. bendeee eh iyi madem sen bilirsiinn dedimm :)) gelirim birazdan muaahh

çorbamı yaptım bide köfte yoğurdum patatesleride hazırladım akşamki menüm belli oldu mercimek çorbası patates köfte pilav salata cacık bide zeytinyağlı taze fasülye eklerim ama canım isterse

minik kalimerocum sorma canım ama yapacak bir şey yok eltimler iki apartman ötemde oturur ama gelen tüm misafirler hiç orda kalmaz hep bendedirler sağolsunlar seviyorlar ondan geliyorlar ama çok yoruldum inan benim evimde her gün bir misafir vardır eskiden beri öyledir çokta severdim misafiri yedirip içirmeyi ama artık yapamıyorum yoruluorum oğluşla bunu anlamaları lazım yanlızca ama alışkanlık işte hemen bize haber verirler tek üzüldüğüm oğluşum ama artık o kadar perişan etmiyorum acıktığında yada uyykusu geldiğinde kim olursa olsun ilk oğluşumu rahatlatıyorum ondan sonra misafire bakıyorum kusura bakmasınlar vallahi

bu veletler fena benim bir kız kuzenimde anaokulundayken sürekli erkek arkadaşlarından bahsederdii varya resmen anlattı olaylar falan dizi filmleri aratmayacak cinstendi.Benden baya küçük o bende o zamanlar ortaokulda falandım şaşıra şaşıra dinlerdim onu kii benim o zamanlar ödüm patlardı böyle şeylerden.Biz öyle değildik devir gitgide garipleşti.Herşey ortada konuşulur oldu.Tv le çok seviyesizleşti haliyle çocuklar herşeyi erkenden öğreniyo birde yediklerinden dolayı erken ergenliğe giriyorlar falan ayy zor işimiz valla.

biz ailecek teraziyiz..
kocam ben leb demeden leblebiyi anlar o derece uyumluyuz.. arada dengelerimizi bozar gibi olsakta şimdiye kadar birbirimizi iyi dengede tuttuk.. oğluşlarımda terazi yani bizim aileye uygunlar..

andinacım kolay gelsin canım eeee bi aada bize bak canım hepimiz ayrı teldeniz
ben ikizler eşim aslan kızım boğa oğluşumu biliyorsun akrep
çok mu vahim durumumuz?

ben yarına ne yapacağım hiç bilmiyorum çorbam hazırda koca tencereyle yaptım aslında fasülyeyide pişireyim ben bugün onuda çok yaparım yarınada ikram ederim bi ana yemek sorunu kalıyor uğraştırmayacak bir şeyler yaparım olmazsa poşette sebzeli biftek yaparım 5 dakkada hazır olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…