- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #38.341
sağ köşede yazanlar pep puanlarımız değilmi..benmi yanlış biliyommmopuyorumnanaktanRep puanını nerden görüyoruz?
GEÇMİŞ OLSUN CANIM BENİM ÇOCUKLARIMIZ BÖLE BÖLE BÜYÜYECEK AMA YİĞİTDE GEÇENDE HASTA OLDUĞUNDA SABAHA KADAR ISPANAK VE SEMİZOTU KUSMUŞTU YEŞİL YEŞİL ONDAN SONRA BENDE KORKAR OLDUM ACABA OMU KUSTURDUgunaydınnn
zor bır geceydı bızım ıcın
aksam ıftara esım bızı dısarı goturmek ıstemesıne ragmen oglusum usur dıye gıtmedım
kahvaltı hazırlamayı dusunurken annemde yemek vardı kaldık ama ıftardan hemen sonra gıttık
annem oglusuma brokolı yedırdı aslında ılk kez de yemedı ama
evde yıkadım oynadım uyuttum yarım saat sonra aglayarak uyandı yavrum emzırdım ama yatagına koymadan evvel basladı kusmaya
temızledık su verdık falan emmek ıstemedı derken bır daha
sabaha kadar defalarca kustu
ılık sekerlı su bıle verdım ama fayda etmedı
keyfınde bır problem yok sabaha kadar hepımızde uyanıktık
uykuya daldı ama yatagına koymaya cesaret edemedım allah korusun kusar bogazına kacar dıye
sabah doktorunu aradım pedıtus verdıdı ama bakalım ne dıyecek
yarın gıdecekmısız
sersem gıbıyım resmen artık uykusuzluktan basım donuyor
HOŞGELDİN CANIM Bİ KAÇ KEZ SENİ GÖRDÜM BEN BURDA AMA DEVAMLILIK SAĞLAMADIN UMARIM ARTIK BİZİMLE BİRLİKTESİNDİRgünaydın kızlar..
25.11.2008 doğumlu oğlum var.
aranıza hoşgeldim diyebilirmiyim ki...ne dersiniz..?
VALLA Bİ İŞE YARAMIYO KENDİNİ İYİ HİSSETTİRİYO SÖLENDİĞİNİN DİNLENDİĞİNİ BİLİYON VE KONUŞMALARIN DOĞRUKİ İNSANLAR SANA KATILIYO V.S V.S.kızlar bişi sorcam...bu rep puanlarımız varya..onlar ne işimize yarayacak...cahillikte zor iş...:kedi:
KULLANICI PANELİNE BAS BATIĞINDA KARŞINA İLK O ÇIKIYO ZATEEEENNNRep puanını nerden görüyoruz?
mmmf maşallah süphanallah memoya...Çok tatlı çoookkkk..
Günaydın kızlar.Mide yangınlarıyla başladık güne.Akşam çabuk gelse bari.
Mmmf gelir gelmez baktım Memocana.Maşallah nasıl büyümüş.Kel kafasını yerim onun.Oğlum yeni bişey öğrendikçe duygulanıyorum.Memoyu görünce de kendi oğlum geldi gözümün önüne.Ne çabuk büyüdüler.
sağolun kızlargünaydın arkadaşlar..
dün gece ayaktaydık 3 ten sonra..
dişleri geliyo heralde oğlumun off bitsede şu dişler kurtulsak artık..
mmf videonu izledim çok tatlı oğlun maşallah..
aramıza hoşgeldin canımgünaydın kızlar..
25.11.2008 doğumlu oğlum var.
aranıza hoşgeldim diyebilirmiyim ki...ne dersiniz..?
GEÇMİŞ OLSUN CANIM BENİM ÇOCUKLARIMIZ BÖLE BÖLE BÜYÜYECEK AMA YİĞİTDE GEÇENDE HASTA OLDUĞUNDA SABAHA KADAR ISPANAK VE SEMİZOTU KUSMUŞTU YEŞİL YEŞİL ONDAN SONRA BENDE KORKAR OLDUM ACABA OMU KUSTURDU
AYRICA ANNENE KATILIYORUM BENDE NAZARA İNANIRIM HELE ANNENİN BABANINKİ DAHA ÇOK DEĞERMİŞ
ONUN İÇİN BAYILIP DURMA:tomato:
HOŞGELDİN CANIM Bİ KAÇ KEZ SENİ GÖRDÜM BEN BURDA AMA DEVAMLILIK SAĞLAMADIN UMARIM ARTIK BİZİMLE BİRLİKTESİNDİR
VALLA Bİ İŞE YARAMIYO KENDİNİ İYİ HİSSETTİRİYO SÖLENDİĞİNİN DİNLENDİĞİNİ BİLİYON VE KONUŞMALARIN DOĞRUKİ İNSANLAR SANA KATILIYO V.S V.S.
KULLANICI PANELİNE BAS BATIĞINDA KARŞINA İLK O ÇIKIYO ZATEEEENNN
DÜN NE KONUŞTUNUZ BAKAMADIM AMA BU SAYFADAN ANLADIĞIM KADARI İLE ASORİMİN PRENSESİ HASTAYMIŞ GEÇMİŞ OLSUN ÇOK ÇOK
MMMF KAFA BİTTİM SENİN MELEĞE KEL PRENS MAŞALLAH SUBANALLAH
Video | Facebook
kızlar buyrun
kimler görebiliri herkes seçtim
yarın kaldırıcam[/QUOHemen kaldırmışsın, yetişemedikkkk:gitme:
bizsee böyleyiz ama genelde anlaşırızAndina benim durum acil.Kocayla kavgalıyız canım.Ben ikizler o oğlak.Neden anlaşamıyoruz canım?
ayy canım çok şükür iyi geçti yaaselam kızlar,
bugün işe başladım, bütün gün toplantıdaydım, gelince biraz okuyayım dedim ama hepsi mümkün olmadı, bilgisayar başında çalışanlara çok özeniyorum bazen, daha çok burç uyumları geldi önüme, andina ne kadar güzel yorumlamışsın, bir boş vaktindede boğa - balık uyumuna baksan çok sevinirim valla ben boğa eşim balık bu arada akrep zaten ortak,
birde ben şu yükselen burçtan hiç anlamıyorum denizin doğum saati 19.54 yükseleni ne olurki
asorti geçmiş olsun canım tek bulabildiğim faklı şey eylülcüğümün kusmasıydışimdi nasıl oldu iyimi biraz
günaydın arkadaşlar..
geçmiş olsun kalimerocum.uşutmuş olabilir.kusması ondan mı bilmiyorum ama annenin dediği gibi bu bebişlere bizim nazarımız değiyor galiba,demek artık yürüme çalışmalarınız başladıgunaydınnn
zor bır geceydı bızım ıcın
aksam ıftara esım bızı dısarı goturmek ıstemesıne ragmen oglusum usur dıye gıtmedım
kahvaltı hazırlamayı dusunurken annemde yemek vardı kaldık ama ıftardan hemen sonra gıttık
annem oglusuma brokolı yedırdı aslında ılk kez de yemedı ama
evde yıkadım oynadım uyuttum yarım saat sonra aglayarak uyandı yavrum emzırdım ama yatagına koymadan evvel basladı kusmaya
temızledık su verdık falan emmek ıstemedı derken bır daha
sabaha kadar defalarca kustu
ılık sekerlı su bıle verdım ama fayda etmedı
keyfınde bır problem yok sabaha kadar hepımızde uyanıktık
uykuya daldı ama yatagına koymaya cesaret edemedım allah korusun kusar bogazına kacar dıye
sabah doktorunu aradım pedıtus verdıdı ama bakalım ne dıyecek
yarın gıdecekmısız
sersem gıbıyım resmen artık uykusuzluktan basım donuyor
geçmiş olsun estelcimgünaydın arkadaşlar..
doğum günün kutlu ve mutlu olsun h,minecim ama daha akşama çok var hemen karamsar düşünme .kocisin sana belki süpriz yapacaktırkızlar hepinize günaydın benim cadı şuanda arkama oturuyo ve tek tek saçlarımı yolmakla meşkul nasıl hoşuna gidiyo anlatama alıyom aglıyo bu kız öldülcek beni ya bide morelim çok bozuk zaten bugün dogum günün ve kociş hiç oralı degil galiba unuttu hep kafasına mı kakmak lazım ya bu sefer hiç bişey sölemicem hele unuttuysa ben ona gününü gösteririm neyse birazcık geçmişe bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?