- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #38.361
ben unutulacak kadınmıyım çileğim aşkolsun akannehir
Kız juliiii yapabilir valla bence bi sakıncası yok , ayol bunun kızı-erkeği yok ben sana söylim , seninki de daha yuvadayken anne ben evlencem deyip gelirse karşına şaşırma..
Bi arkadaşımın akrep kızı vardı , 5 yaşında yuvaya gidiyorken , bi akşam elinde çanta ile babasının yanına gelmiş , “babacım ben gidiyorum , biliyorum beni çok özleyeceksin ama artık dayanamıyorum çok aşığım .... ile evlenmeye karar verdik , lütfen darılma seni de çok seviyorum ama artık onlarda yaşayacağım beni anla lütfen “demiş... inanın hiçbir abartısı yok hatta ben daha da sadeleştirmiş olabilirim , arkadaşım ölür müsün öldürür müsün napıcam ben bu kızla mahvoldum diyoduuu
VALLA Bİ İŞE YARAMIYO KENDİNİ İYİ HİSSETTİRİYO SÖLENDİĞİNİN DİNLENDİĞİNİ BİLİYON VE KONUŞMALARIN DOĞRUKİ İNSANLAR SANA KATILIYO V.S V.S.
kızlar hepinize günaydın benim cadı şuanda arkama oturuyo ve tek tek saçlarımı yolmakla meşkul nasıl hoşuna gidiyo anlatama alıyom aglıyo bu kız öldülcek beni ya bide morelim çok bozuk zaten bugün dogum günün ve kociş hiç oralı degil galiba unuttu hep kafasına mı kakmak lazım ya bu sefer hiç bişey sölemicem hele unuttuysa ben ona gününü gösteririm neyse birazcık geçmişe bakayım
ya ağlatıncada kendimi cok gaddar hissediyorum çilekcim,temizliycez ama mecburenherkeze merhabalar..
elmalicim canim niye olduki?bizde hic aft olmadi nasil gecer bilmiyorum yani.
sen yinede temizle karbonatla aglasada iyi gelir.
pirayecim,onları sende hemen karbonatlı suyla sil yoksa çogalıyor bide yanaklarının iç kısmına bak betülünde önce dudaklarından başladı süt artığı gibi duruyordu ben ilk önce anlayamadım sonra içine de oldu sonra bir arkadaş bu pamukcuk temislemezsen çoğalır dedi temizledim dr aradık bi damla verdi temizleyip damlatın dedi bir gün yaptım geçti amao damla 10 gün kullanılması gerekiyormuş bende ağlıyor diye nasılsa geçti diye damlayı bıraktım yine oldu bu sefer dilinide sarmış.mucizecim sorma yaaa piroşunda dudaklarında oldu aft gibi beyaz beyaz ama hiç acımıyo gibi dokununca hiç tepki vermiyo dudaklarının bazı yerleri kırmızı bazı yerleri beyaz yara oldu(
akşam doktora götürmeyi düşünüyorum
ben her daim müsaitim ara konuşuruz cicimay şimdi lavinya ile konuştuk.
akşam zeynamında tel. almıştım onuda peşine arayacaktım ama burası birden kalabalıklaştı.
akşama müsaitmisin cnm.?arıcam seni..
hepinize çok teşekkür canlarım benim umarım unutmak gibi hata yapmaz yoksa 1 sene dilimden düşmez ama telefonla filan konuşuyoruz hiçş oralı degil valla kendi bilir hele bi unutsun bugün yemek filan yapmıyorum çünkü hiçbi özel günde evde yemeyiz ha olduda unuttu ona ekmek su hiçbişey yok nasıl gönlümü alır bilmiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?