2008 Kasım Anneleri

herkeze merhabalar..

mmf o keli varya ben evire cevire yerim masallahh kuzuna canim.

minecim dogum günün kutlu olsun canim.

minisim gecmis olsun kücük beye,bazen anlamsizca kusabiliyorlar canim sorun yoktur insl.

gecmisi okudum ama unuttum bicogunu mazur görün lütfen.

benim tombalak iki sabahtir kahfaltiyi istemiyor niye yapiyor bunu anlamiyorum.

elmalicim canim niye olduki?bizde hic aft olmadi nasil gecer bilmiyorum yani.

sen yinede temizle karbonatla aglasada iyi gelir.

mucizecim sorma yaaa piroşunda dudaklarında oldu aft gibi beyaz beyaz ama hiç acımıyo gibi dokununca hiç tepki vermiyo dudaklarının bazı yerleri kırmızı bazı yerleri beyaz yara oldu(
akşam doktora götürmeyi düşünüyorum

amaninnnn benim adam kalpten gitti desenize kızlar....ahhhh daha çok ta genççççkaydirigubbakcemile

VALLA Bİ İŞE YARAMIYO KENDİNİ İYİ HİSSETTİRİYO SÖLENDİĞİNİN DİNLENDİĞİNİ BİLİYON VE KONUŞMALARIN DOĞRUKİ İNSANLAR SANA KATILIYO V.S V.S.

teşekkürler canısııı..

h.mine doğum günün kutlu olsun.süpriz vardır akşama belkide canım..kaydirigubbakcemile2

herkeze merhabalar..

elmalicim canim niye olduki?bizde hic aft olmadi nasil gecer bilmiyorum yani.

sen yinede temizle karbonatla aglasada iyi gelir.
ya ağlatıncada kendimi cok gaddar hissediyorum çilekcim,temizliycez ama mecburen

pirayecim,onları sende hemen karbonatlı suyla sil yoksa çogalıyor bide yanaklarının iç kısmına bak betülünde önce dudaklarından başladı süt artığı gibi duruyordu ben ilk önce anlayamadım sonra içine de oldu sonra bir arkadaş bu pamukcuk temislemezsen çoğalır dedi temizledim dr aradık bi damla verdi temizleyip damlatın dedi bir gün yaptım geçti amao damla 10 gün kullanılması gerekiyormuş bende ağlıyor diye nasılsa geçti diye damlayı bıraktım yine oldu bu sefer dilinide sarmış.

ayyy kızlar öğlen arasında dışarı çıkıp geliyim dedim..çıkmaz olaydım..
ne sıcak ne sıcak anlatamam..Dilim damağım kurudu..Bide oruçlu oruçlu..Hay aklıma tükürüyüm..

ay şimdi lavinya ile konuştuk.
akşam zeynamında tel. almıştım onuda peşine arayacaktım ama burası birden kalabalıklaştı.
akşama müsaitmisin cnm.?arıcam seni..

canlarım merhaba
okuldan geldim oğluş yine hiç bir şey yememiş bakıcısında onu doyurdum bi bakayım dedim biraz geçmişe bakayım gelirim yine öpüldünüz

geldim azocum burdayımm
bi kaç yere baktım ömer kaana neler alabilrim diye haftaya yeni şeyler gelecekmiş malum bayram geliyorr :))bebişler bayram şekeri gibi olsun yerim ben hepsiniii

hepinize çok teşekkür canlarım benim umarım unutmak gibi hata yapmaz yoksa 1 sene dilimden düşmez ama telefonla filan konuşuyoruz hiçş oralı degil valla kendi bilir hele bi unutsun bugün yemek filan yapmıyorum çünkü hiçbi özel günde evde yemeyiz ha olduda unuttu ona ekmek su hiçbişey yok nasıl gönlümü alır bilmiyom

Bence de canım.Sonuna kadar destekliyorum seni.Ben 3 gündür konuşmuyorum bu yüzden.Özel günlerde bile olsa hakediyoruz güzel bir sürprizi.Benim ki evlilik yıldönümüne pizzacıya götüreceğine fresh pizza alıp gelmiş.Bir dilim yemiş değilim.O da özürdiledi ama hep böyle oluy yüzden affetmedim ve söylemesi ayıptır derler ya başka odada yatıyorum 3 gündür.Çok kızdım çokkötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…