2008 Kasım Anneleri

yasmincim seninki hakkaten kabaymış canım biraz neyse sıkma canını çocuğun var onla geçir tüm zmanını zaten işteyiz çok özlüyoruz kuzularımızı

yasmin demek ki adamcağız seninle yalnız herkezlerden uzak pizza yemek istemiş diye düşün hani ramazan hoşgörü falan diyerekten affet diyecem ama sen baaya hırslanmışsın.bende bu gün pek bi hoşgöruluyum.bir tuhaflık var bende eşimin akşama eve gelmiycem arkadaşlarla takılacağız dediğinde tamam dediğimde anladım bi tuhafım niye kızmadım diye süphelenmiştim ama oruztan böyleyim heralde yoksa çok kızardım

yasmincim seninki hakkaten kabaymış canım biraz neyse sıkma canını çocuğun var onla geçir tüm zmanını zaten işteyiz çok özlüyoruz kuzularımızı

Evet çok özlüyorum.Eve gittiğimde devamlı peşimde.Kucağıma alınca taa gözümün içine bakıyor.Herşey onun için.Yanında sesimizi bile yükseltemiyoruz.Hemen anlıyo.Canım yavrum nasıl hassas.opuyorumnanaktan

yasmin 3 gündür ayrımı yatıyorsunuz...Bravo sana vallaha..Çok iyi yapmışsın..Malesef ben böyle olamıyorum yaaa..Böyle yanıma gelip sırnaşsa yalandanda olsa özür dilese hemen affediyorum..Tüüü bana:))

valla haketmiş canım seninkide benimkide hatırlamassa sonu öyle olcak azcık çektirelim ki akılları başlarına gelsin artık seneye eve piza getirmek bi yana sana pizacıyı kapatır

h.mınecım dogum gunun kutlu olsun canım

tum gecmıs olsun dıleklerı ıcın teyzelerımıze tsk edıyoruz

oglusum tekrar kustu dıye haber alınca hemen gıttım eve kocıste geldı
aldık goturduk medıpole kendı doktoruna
boy kılo muayene derken acıle gecın fıtıl versınler
karnını doyur ve ıstedıgım testlerı yapsınlar sonuca gore konusucaz dedı
fıtıl falan verıldı, kan alındı ama buyuk ve kucuk tuvalet testını yapmadı kucuk danam
emzırdım meyve verdım banamısın demedı huysuz uyumak ıstedı
doktoruyla gorustuk yapmadı uyumak ıstıyor eve goturelım mı dıye
elımıze fazladan tesk kabı verdı evde yaptırın ve hemen getırın sonuca gore belkı serum takarım dedı
eve gtırdık allahtan evımız cok yakın hastaneye kucuk tuvaletını yaptı ama buyugunu beklıyoruz
ınsa allah bır sorun cıkmaz yemek yemek ıstemıyor meyveye bıle kafa cevırıyor

Henüz 2.evlilik yıldönümümüzde g.saray maçı dinledik.Ha bu arada çiçek almış.Ama bu kutlamanın en kestirme yolu.Kızdığımı görünce hadi tatlı yemeye gidelim diyo.Ya nasıl incindim.Ben normal zamanda da ona sürpriz yaparım.Kendim için alışverişe çıkarım ona alır gelirim.Haketmiyorum kabalıklarını:umursamaz:

canım teşekkür ederiğm çok geçmiş olsun inşallah önemli bişey çıkmaz

napsakki bu hain kocaları assak mı kessek mi acaba yada en iyisi eve almıyalım bu gece

yasmin sende bu kadar üzme kendini canım..
üzülünce bişey değişiyormu hayırrr..Üzülmeden burnundan getir canım..

Üzülerek burnundan getiriyorum.Çok kızdım çok.Babam 33 senelik evli , 2 kardeşim evli ama onlar hiçbir özel günü es geçmiyorlar.Şükürler olsun mali durumumuz iyi, vakit var ama düşünce yoook.Hilalim sen söyle ne yapıyım bu adamı?:1no2:

selamlar,
minecim doğumn günün kutlu olsun..
gülçiçek hoşgeldin..
kalimerocum geçmiş olsun ..
maytap oğluşuna maşallah..
yasmin sanada geçmiş olsun..
bende ecemimden alıntı yaptım geçmişe bakamadım..

yasmincim haklısın tabiki canım.insan özel günlerinde daha güzel vakit geçirmek istiyor.ama erkekler bizim bu hassasiyetlerimizi hiç anlamyorlar halbuki o günler onlar için de çok önemli olmalı ama yok kabalar işte.hele maç ve tv deyince benim sinirim iki katına çıkıyor.aslında kadınların gönlünü yapmak ne kadar kolay ama onu bile beceremiyorlar.bence biz onları çok önemsiyorus arada önemsenmediklerini hissettirmek lazım.en gıcık tarafıda yapıp edip sonra özur dilemeleri,nasılsa kolayı var ,ama bende hilal gibi biraz özur dileyip sırnasınca hemen affediyorum ve yönüme çok sinir oluyorum.

kolay gelsin beyazmelek..
hoşgeldin ecemim...Ay niye yemiyor bu çocuk bakıcısında..

ah canım hiç bilmiyorum zaten zoryiyor bakıcısıda hiç yediremiyor hadi şimdi seminer dönemi okullar açılınca 3e kadar yokum o zaman ne yapacağız offfffff sıkıntı bitmiyor anlayacağın

canım çok geçmiş olsun inşallah seruma gerek kalmaz çok su içir canım sürekli sıvı ver

ne diyeyim şu kocana klava:klava:

ecemim okullar açılınca evde olmayacağına göre bugünlerde gene sen yedirirsen sonra bakıcısına alışamaz
sen yanındayken gene bakıcısı yedirsin alışsın daha iyi olmaz mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…