- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #38.381
Bence de canım.Sonuna kadar destekliyorum seni.Ben 3 gündür konuşmuyorum bu yüzden.Özel günlerde bile olsa hakediyoruz güzel bir sürprizi.Benim ki evlilik yıldönümüne pizzacıya götüreceğine fresh pizza alıp gelmiş.Bir dilim yemiş değilim.O da özürdiledi ama hep böyle oluyyüzden affetmedim ve söylemesi ayıptır derler ya başka odada yatıyorum 3 gündür.Çok kızdım çokkötükedihüso
yasmincim seninki hakkaten kabaymış canım biraz neyse sıkma canını çocuğun var onla geçir tüm zmanını zaten işteyiz çok özlüyoruz kuzularımızı
Bence de canım.Sonuna kadar destekliyorum seni.Ben 3 gündür konuşmuyorum bu yüzden.Özel günlerde bile olsa hakediyoruz güzel bir sürprizi.Benim ki evlilik yıldönümüne pizzacıya götüreceğine fresh pizza alıp gelmiş.Bir dilim yemiş değilim.O da özürdiledi ama hep böyle oluyyüzden affetmedim ve söylemesi ayıptır derler ya başka odada yatıyorum 3 gündür.Çok kızdım çokkötükedihüso
yasmin demek ki adamcağız seninle yalnız herkezlerden uzak pizza yemek istemiş diye düşün hani ramazan hoşgörü falan diyerekten affet diyecem ama sen baaya hırslanmışsın.bende bu gün pek bi hoşgöruluyum.bir tuhaflık var bende eşimin akşama eve gelmiycem arkadaşlarla takılacağız dediğinde tamam dediğimde anladım bi tuhafım niye kızmadım diye süphelenmiştim ama oruztan böyleyim heralde yoksa çok kızardım
h.mınecım dogum gunun kutlu olsun canım
tum gecmıs olsun dıleklerı ıcın teyzelerımıze tsk edıyoruz
oglusum tekrar kustu dıye haber alınca hemen gıttım eve kocıste geldı
aldık goturduk medıpole kendı doktoruna
boy kılo muayene derken acıle gecın fıtıl versınler
karnını doyur ve ıstedıgım testlerı yapsınlar sonuca gore konusucaz dedı
fıtıl falan verıldı, kan alındı ama buyuk ve kucuk tuvalet testını yapmadı kucuk danam
emzırdım meyve verdım banamısın demedı huysuz uyumak ıstedı
doktoruyla gorustuk yapmadı uyumak ıstıyor eve goturelım mı dıye
elımıze fazladan tesk kabı verdı evde yaptırın ve hemen getırın sonuca gore belkı serum takarım dedı
eve gtırdık allahtan evımız cok yakın hastaneye kucuk tuvaletını yaptı ama buyugunu beklıyoruz
ınsa allah bır sorun cıkmaz yemek yemek ıstemıyor meyveye bıle kafa cevırıyor
Henüz 2.evlilik yıldönümümüzde g.saray maçı dinledik.Ha bu arada çiçek almış.Ama bu kutlamanın en kestirme yolu.Kızdığımı görünce hadi tatlı yemeye gidelim diyo.Ya nasıl incindim.Ben normal zamanda da ona sürpriz yaparım.Kendim için alışverişe çıkarım ona alır gelirim.Haketmiyorum kabalıklarını:umursamaz:
yasmin sende bu kadar üzme kendini canım..
üzülünce bişey değişiyormu hayırrr..Üzülmeden burnundan getir canım..
napsakki bu hain kocaları assak mı kessek mi acaba yada en iyisi eve almıyalım bu gece
Günaydın kızlar.Mide yangınlarıyla başladık güne.Akşam çabuk gelse bari.
geçmiş olsun canım hamur işi mideyi rahatsız eder biz genelde kahvaltı yapıyoruz sahurda
gunaydınnn
zor bır geceydı bızım ıcın
aksam ıftara esım bızı dısarı goturmek ıstemesıne ragmen oglusum usur dıye gıtmedım
kahvaltı hazırlamayı dusunurken annemde yemek vardı kaldık ama ıftardan hemen sonra gıttık
annem oglusuma brokolı yedırdı aslında ılk kez de yemedı ama
evde yıkadım oynadım uyuttum yarım saat sonra aglayarak uyandı yavrum emzırdım ama yatagına koymadan evvel basladı kusmaya
temızledık su verdık falan emmek ıstemedı derken bır daha
sabaha kadar defalarca kustu
ılık sekerlı su bıle verdım ama fayda etmedı
keyfınde bır problem yok sabaha kadar hepımızde uyanıktık
uykuya daldı ama yatagına koymaya cesaret edemedım allah korusun kusar bogazına kacar dıye
sabah doktorunu aradım pedıtus verdıdı ama bakalım ne dıyecek
yarın gıdecekmısız
sersem gıbıyım resmen artık uykusuzluktan basım donuyor
canım çok geçmiş olsun kuzuna inşallah hemen düzelir
günaydın kızlar..
25.11.2008 doğumlu oğlum var.
aranıza hoşgeldim diyebilirmiyim ki...ne dersiniz..?
hoşgeldin canım
kızlar hepinize günaydın benim cadı şuanda arkama oturuyo ve tek tek saçlarımı yolmakla meşkul nasıl hoşuna gidiyo anlatama alıyom aglıyo bu kız öldülcek beni ya bide morelim çok bozuk zaten bugün dogum günün ve kociş hiç oralı degil galiba unuttu hep kafasına mı kakmak lazım ya bu sefer hiç bişey sölemicem hele unuttuysa ben ona gününü gösteririm neyse birazcık geçmişe bakayım
canım doğum günün kutlu olsun canım sevdiklerinle nice yıllara
mucize piraye aft canı çok acıtır yemek bile yedirmez geçmiş olsun canım ağız bakım seti var o çok iyi geliyor canım
mmmf canım oğluşun çok tatlı allah esirgesin nazarlardan korusun
zeynacım iyi olmana çok sevindim
estelcim diş çıkarma devresinin bitmesini bende dört gözle bekliyorum canım ondan uyumuyordur
bazı alıntılarım silinmiş 1 saat oldu beli ama oğluş cevap yazdırmadı şimdi anca yazıyorum umarım unuttuğum olmamıştır
kolay gelsin beyazmelek..
hoşgeldin ecemim...Ay niye yemiyor bu çocuk bakıcısında..
h.mınecım dogum gunun kutlu olsun canım
tum gecmıs olsun dıleklerı ıcın teyzelerımıze tsk edıyoruz
oglusum tekrar kustu dıye haber alınca hemen gıttım eve kocıste geldı
aldık goturduk medıpole kendı doktoruna
boy kılo muayene derken acıle gecın fıtıl versınler
karnını doyur ve ıstedıgım testlerı yapsınlar sonuca gore konusucaz dedı
fıtıl falan verıldı, kan alındı ama buyuk ve kucuk tuvalet testını yapmadı kucuk danam
emzırdım meyve verdım banamısın demedı huysuz uyumak ıstedı
doktoruyla gorustuk yapmadı uyumak ıstıyor eve goturelım mı dıye
elımıze fazladan tesk kabı verdı evde yaptırın ve hemen getırın sonuca gore belkı serum takarım dedı
eve gtırdık allahtan evımız cok yakın hastaneye kucuk tuvaletını yaptı ama buyugunu beklıyoruz
ınsa allah bır sorun cıkmaz yemek yemek ıstemıyor meyveye bıle kafa cevırıyor
Henüz 2.evlilik yıldönümümüzde g.saray maçı dinledik.Ha bu arada çiçek almış.Ama bu kutlamanın en kestirme yolu.Kızdığımı görünce hadi tatlı yemeye gidelim diyo.Ya nasıl incindim.Ben normal zamanda da ona sürpriz yaparım.Kendim için alışverişe çıkarım ona alır gelirim.Haketmiyorum kabalıklarını:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?