2008 Kasım Anneleri

Ben de öyleydim ama bişilere dur demenin vakti geldi.Yoksa akıllanmayacak.Özür dileyip aynı şeyleri yapmasından bıktım.Merdaneyi ele almanın tam zamanıklava:

ecemim okullar açılınca evde olmayacağına göre bugünlerde gene sen yedirirsen sonra bakıcısına alışamaz
sen yanındayken gene bakıcısı yedirsin alışsın daha iyi olmaz mı

kadıncağız yedirmeye çalışıyor ama ısrarla ağzını açmıyor bende dayanamıyorum bakalım ne olacak inşallah alışır

yasmincim kocan gercekten çok kabaymış özür dilerim açık açık sölüyorum ama bu böle gitmaz
yazık günah değilmi sanada hayatınada bencede dur demenin zamanı gelmişte geçiyor daha 2 senelik evliyiz diyon bide seninki nasılsa evlendik benim her istediğimi yaparım zihniyetinde sanırım ne yapa ya bece hallet güzelim kendin için ruh sağlığın için hayatın için adamı bi ters düz et :mymeka:

kızlar ben gideyim yemeklerimi yapayım ama aklım hep burda kalıyor neyse sayfam açık ara ara uğrar okurum oğluşu uyttum inşallah biraz uyurda yemeklerimi bitiririm uyanıncada evi bir süpürür toz alırım

tsk ederım kızlar
kocıs goturdu testlerını
bakalım beklıyoruz sonucları nasıl cıkacak

kendımı kotu hıssedıyorum cocugumu ıhmal mı ettım acaba dıye dusunmeye basladım

canım o ne demek öyle sen bence çok iyi bir annesin çocuk bunlar tabiki hastalanacaklar inşallah bir kaç güne kadar tamamen düzelir ve tahlilleri inşallah temiz çıkar canım üzme kendini bebişini kocaman öpüyoruz

bu arada kızlar oğluşuma devam maması denedim içmiyor pınarın büyüme sütlerinden aldım onuda içmiyor bu gün artık aoç nin günlük sütünden çok az verdim bakalım içecek mi diye birazcık daha iyi içti sanki bu ayki kontrolünde bi soracam artık verebilirsin derse süte alıştırmayı düşünüyorum artık devam mamalarına verdiğim paraya acıyorum çünkü yapıp yapıp döküyorum

Halledecem Zeynam.Sabrımın sınırlarını zorladı, bardak taşmak üzere.Bu meseleyi kafasına kazıyana kadar devam.Zaten hiç içimden gelmiyo affetmek.Biraz irice ama ters düz etmesini bilirim ben.Bi anasıyla bi bebesiyle uğraşıyom.Süründürecem onu.Yaptığı kabalığı söyledim soranlara.Utanmış, yerin dibine girmiş.Bana niye söyledin diyo.Ben de sen yapmaya utanmadın ben söylemeye neden utanayım dedim.:lepi:

minigim insl.sonuclariniz iyi cikar..

ecemim onca para verip aldigim hicbir devam¨sütünü icmedi benim dana.

iki ay sonra yavas yavas vericem ben süt.

tsk ederım kızlar
kocıs goturdu testlerını
bakalım beklıyoruz sonucları nasıl cıkacak

kendımı kotu hıssedıyorum cocugumu ıhmal mı ettım acaba dıye dusunmeye basladım

inş testleriniz temiz çıkar canım ya,uffff ya sende benim gibi hemen kendini suçluyorsun benim kızımda nerdeyse her ay bir sebepten ilaç kullanıyor,bende hep kendimi suçluyorum ben nerde hata yapıyorum diye bu çok kötü bir pskoloji anlıyorum seni.ama elimizde olmuyor biz elimizden geleni yapıyoruz biyerden olan oluyor işte.sen işinle birlikte yine çok iyi götürüyorsun maşallah,inş iyi olur

uff zeyna naptın yaa,valla senden korkulur.feminist senii

çok geçmiş olsun canım..inşallah önemli bişi değildir. tahlileri iyi çıkar..

yasmincimm..üzme tatlı canını..ilgilenmiyomuş gibi yap..eminim o daha zoruna gidecektir...benim kocişte anneler gününde gidip benim ihtiyacım olan bi eşya almıştı bende çok kızmıştımm...ben onu zaten alacaktım..senin özel birşey alman gerekirdi diye...inşallah akıllanmıştır..ayın 7. evlilik yıldönümüz bakalım ne yapacak...klava:

Gülizcim ben hediyeden geçtim artık.Beni alıp dışarda yemek yeseydik başbaşa başka bişi istemezdim.Beklentilerimi onu tanıdıkça frenlemeyi öğrendim.Ama tamamen bitmiyo.Üstelik bu bizim 2. evlilik yıldönümümüz.

kalımerocum umarım yawrunun testlerı temız cıkar
kendını de uzme ıhmal ettım dıye hastalanıp duse kalka buyuycekler

off yasemın off kendımı sende gordum sankı
bızımkı kutuk geldı kutuk gıdecek off

H.mine dogum gunun kutlu olsun cnm. Saat daha erken belkı aksama bır surproz yapar esın.
Kalımero cok gecmıs olsun. umarım onemlı bır seyı yoktur. Hemen kendını suclama. Kım ıster ccugunun hasta olmasını dımı ama?
Yasmın sende bosver hıccc takma. Erkekler bızım kadar hassas degıl bu konuda. ben 7 yıllık evlıyım ılk 2 yıl harıc dogru duzgun kutlamadı bıle.Hep lafta ne bı hedıye ne bı yemek. Bıraz odun benım kocamda bu konularda. Oyuzden sıkma tatlı canını..

cnm çook geçmiş olsunn :teselli:
Günaydınnnnnnn ...

Bugün keyifsizimmm..canım sıkılıyor..oğlumla daha çok vakit geçirmek istiyorum ama geçiremiyorum,zaman ysenağlamaetmiyor.Çoook sıkkınım çoooookk..
ttalım çalışan anne olmak maalesef bebeğini çok özlemek ama sonucunda daha iyi bir gelecek vermek oluyo :teselli:
günaydın kızlar..

25.11.2008 doğumlu oğlum var.

aranıza hoşgeldim diyebilirmiyim ki...ne dersiniz..?
diyebilirsin şekerim hoşgeldiiinn,ama hep gel olur muu a.s.
kızlar bişi sorcam...bu rep puanlarımız varya..onlar ne işimize yarayacak...cahillikte zor iş...:kedi:
madalya veriyorlarmıuş sırnaşık şey bende hep aynı şeyi soruyom kendi kendime,noluyo yani bu repler,hiç bişey olmuyor.ne kadra rep yani itibr puanın varsa o kadar güzel mesajlar yazmışsın filan demek oluyo,takdir edilmişsin demek oluyo :smiley-cool:
Rep puanını nerden görüyoruz?
sağ üstte görünen puan rep oluyo cnm.bir de zeynanın dediği gibi kullanıcı paneline tıklayınca ilk oçıkıyo bir de oraya kçük notlar yazmış olabiliyoruz orayıda oku ara sıra :1rolleyes:
canımmmm nice senelereeee :teytey::dance::içelim:a.s.
bence bişeyler yapıcaktır unutmamıştır,numara yapıyordur şu an :1ninca:
bende sendenim hilalcim-bende hemen yelkenleri suya indiriyorum malesef şutarafagitti

akşama yine misafirim var offfffffff
anam senin evede ışığı gören geliyo yani,kolay gelsin -tatlicadiarzu-
saphira ek gıdalar bölümünü ihmal ediyosun canım yok mu yeni tarifler
kız 1 saattir yazdıkları okuyup alıntı yapıyom daha oraya bakamadım opuyorumnanaktan

evet mucizecim biraz sert girdim olaya ama öle 2 haftadır topladığım üzüntülerden yaşadığım rahatsızlığı kimse bilemez he neden peki bunlar kocaların koca koca lafları ve davranışları
onun için diyorum yasmine yedirme hakkını hakkını al hayata bir kez geliniyo ve kendimizden başka kimseye yapmıyoruz şimdi ben yeniden doğrulmaya çalışıyorum neden 2 evladım ve yaşanacak günlerin var hepimiz için böle
benim gibi kimsenin olmasını istemem 1 haftada tam 4 kilo verdim mide bulantısından su içemedim ve daha bugün ilk defa yarım tabak pilav yedim su içtim sinrim üzüntüm mideme vurmuş ilaç kullanıyorum peki bu sence sadece mutluluktan mı oldu hayır bu koca koca adamların laflarından davranışlarından
neyse ohhh be içim boşaldı arada da ne yaşadım az çok anlatabildim

Son düzenleme:

canım benim..bi kulağını çekmek lazım o zman seninkinin..sen bakarsın canısı bi çaresini...klava:kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…