- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #38.401
yasmincim haklısın tabiki canım.insan özel günlerinde daha güzel vakit geçirmek istiyor.ama erkekler bizim bu hassasiyetlerimizi hiç anlamyorlar halbuki o günler onlar için de çok önemli olmalı ama yok kabalar işte.hele maç ve tv deyince benim sinirim iki katına çıkıyor.aslında kadınların gönlünü yapmak ne kadar kolay ama onu bile beceremiyorlar.bence biz onları çok önemsiyorus arada önemsenmediklerini hissettirmek lazım.en gıcık tarafıda yapıp edip sonra özur dilemeleri,nasılsa kolayı var ,ama bende hilal gibi biraz özur dileyip sırnasınca hemen affediyorum ve yönüme çok sinir oluyorum.
ecemim okullar açılınca evde olmayacağına göre bugünlerde gene sen yedirirsen sonra bakıcısına alışamaz
sen yanındayken gene bakıcısı yedirsin alışsın daha iyi olmaz mı
kadıncağız yedirmeye çalışıyor ama ısrarla ağzını açmıyor bende dayanamıyorum bakalım ne olacak inşallah alışır
tsk ederım kızlar
kocıs goturdu testlerını
bakalım beklıyoruz sonucları nasıl cıkacak
kendımı kotu hıssedıyorum cocugumu ıhmal mı ettım acaba dıye dusunmeye basladım
yasmincim kocan gercekten çok kabaymış özür dilerim açık açık sölüyorum ama bu böle gitmaz
yazık günah değilmi sanada hayatınada bencede dur demenin zamanı gelmişte geçiyor daha 2 senelik evliyiz diyon bide seninki nasılsa evlendik benim her istediğimi yaparım zihniyetinde sanırım ne yapa ya bece hallet güzelim kendin için ruh sağlığın için hayatın için adamı bi ters düz et :mymeka:
tsk ederım kızlar
kocıs goturdu testlerını
bakalım beklıyoruz sonucları nasıl cıkacak
kendımı kotu hıssedıyorum cocugumu ıhmal mı ettım acaba dıye dusunmeye basladım
yasmincim kocan gercekten çok kabaymış özür dilerim açık açık sölüyorum ama bu böle gitmaz
yazık günah değilmi sanada hayatınada bencede dur demenin zamanı gelmişte geçiyor daha 2 senelik evliyiz diyon bide seninki nasılsa evlendik benim her istediğimi yaparım zihniyetinde sanırım ne yapa ya bece hallet güzelim kendin için ruh sağlığın için hayatın için adamı bi ters düz et :mymeka:
çok geçmiş olsun canım..inşallah önemli bişi değildir. tahlileri iyi çıkar..h.mınecım dogum gunun kutlu olsun canım
tum gecmıs olsun dıleklerı ıcın teyzelerımıze tsk edıyoruz
oglusum tekrar kustu dıye haber alınca hemen gıttım eve kocıste geldı
aldık goturduk medıpole kendı doktoruna
boy kılo muayene derken acıle gecın fıtıl versınler
karnını doyur ve ıstedıgım testlerı yapsınlar sonuca gore konusucaz dedı
fıtıl falan verıldı, kan alındı ama buyuk ve kucuk tuvalet testını yapmadı kucuk danam
emzırdım meyve verdım banamısın demedı huysuz uyumak ıstedı
doktoruyla gorustuk yapmadı uyumak ıstıyor eve goturelım mı dıye
elımıze fazladan tesk kabı verdı evde yaptırın ve hemen getırın sonuca gore belkı serum takarım dedı
eve gtırdık allahtan evımız cok yakın hastaneye kucuk tuvaletını yaptı ama buyugunu beklıyoruz
ınsa allah bır sorun cıkmaz yemek yemek ıstemıyor meyveye bıle kafa cevırıyor
Henüz 2.evlilik yıldönümümüzde g.saray maçı dinledik.Ha bu arada çiçek almış.Ama bu kutlamanın en kestirme yolu.Kızdığımı görünce hadi tatlı yemeye gidelim diyo.Ya nasıl incindim.Ben normal zamanda da ona sürpriz yaparım.Kendim için alışverişe çıkarım ona alır gelirim.Haketmiyorum kabalıklarını:umursamaz:
cnm çook geçmiş olsunn :teselli:gunaydınnn
zor bır geceydı bızım ıcın
aksam ıftara esım bızı dısarı goturmek ıstemesıne ragmen oglusum usur dıye gıtmedım
kahvaltı hazırlamayı dusunurken annemde yemek vardı kaldık ama ıftardan hemen sonra gıttık
annem oglusuma brokolı yedırdı aslında ılk kez de yemedı ama
evde yıkadım oynadım uyuttum yarım saat sonra aglayarak uyandı yavrum emzırdım ama yatagına koymadan evvel basladı kusmaya
temızledık su verdık falan emmek ıstemedı derken bır daha
sabaha kadar defalarca kustu
ılık sekerlı su bıle verdım ama fayda etmedı
keyfınde bır problem yok sabaha kadar hepımızde uyanıktık
uykuya daldı ama yatagına koymaya cesaret edemedım allah korusun kusar bogazına kacar dıye
sabah doktorunu aradım pedıtus verdıdı ama bakalım ne dıyecek
yarın gıdecekmısız
sersem gıbıyım resmen artık uykusuzluktan basım donuyor
ttalım çalışan anne olmak maalesef bebeğini çok özlemek ama sonucunda daha iyi bir gelecek vermek oluyo :teselli:Günaydınnnnnnn ...
Bugün keyifsizimmm..canım sıkılıyor..oğlumla daha çok vakit geçirmek istiyorum ama geçiremiyorum,zaman ysenağlamaetmiyor.Çoook sıkkınım çoooookk..
diyebilirsin şekerim hoşgeldiiinn,ama hep gel olur muu a.s.günaydın kızlar..
25.11.2008 doğumlu oğlum var.
aranıza hoşgeldim diyebilirmiyim ki...ne dersiniz..?
madalya veriyorlarmıuş sırnaşık şey bende hep aynı şeyi soruyom kendi kendime,noluyo yani bu repler,hiç bişey olmuyor.ne kadra rep yani itibr puanın varsa o kadar güzel mesajlar yazmışsın filan demek oluyo,takdir edilmişsin demek oluyo :smiley-cool:kızlar bişi sorcam...bu rep puanlarımız varya..onlar ne işimize yarayacak...cahillikte zor iş...:kedi:
sağ üstte görünen puan rep oluyo cnm.bir de zeynanın dediği gibi kullanıcı paneline tıklayınca ilk oçıkıyo bir de oraya kçük notlar yazmış olabiliyoruz orayıda oku ara sıra :1rolleyes:Rep puanını nerden görüyoruz?
canımmmm nice senelereeee :teytey::dance::içelim:a.s.kızlar hepinize günaydın benim cadı şuanda arkama oturuyo ve tek tek saçlarımı yolmakla meşkul nasıl hoşuna gidiyo anlatama alıyom aglıyo bu kız öldülcek beni ya bide morelim çok bozuk zaten bugün dogum günün ve kociş hiç oralı degil galiba unuttu hep kafasına mı kakmak lazım ya bu sefer hiç bişey sölemicem hele unuttuysa ben ona gününü gösteririm neyse birazcık geçmişe bakayım
bende sendenim hilalcim-bende hemen yelkenleri suya indiriyorum malesef şutarafagittiyasmin 3 gündür ayrımı yatıyorsunuz...Bravo sana vallaha..Çok iyi yapmışsın..Malesef ben böyle olamıyorum yaaa..Böyle yanıma gelip sırnaşsa yalandanda olsa özür dilese hemen affediyorum..Tüüü bana:))
anam senin evede ışığı gören geliyo yani,kolay gelsin -tatlicadiarzu-akşama yine misafirim var offfffffff
kız 1 saattir yazdıkları okuyup alıntı yapıyom daha oraya bakamadım opuyorumnanaktansaphira ek gıdalar bölümünü ihmal ediyosun canım yok mu yeni tarifler
Gülizcim ben hediyeden geçtim artık.Beni alıp dışarda yemek yeseydik başbaşa başka bişi istemezdim.Beklentilerimi onu tanıdıkça frenlemeyi öğrendim.Ama tamamen bitmiyo.Üstelik bu bizim 2. evlilik yıldönümümüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?