2008 Kasım Anneleri

Şeniz

ay kızlaar burada bir yağmur başladı bir fırtına bir gökgürültüsü ki sormayın hava akşam gibi oldu bir anda zaten sıkıntı vardı gündüzden belliydi
elektrikler bir gidiyor bir geliyor pc de sapıttı iki saatten beri kk'ya bağlanmaya çalışıyorum

dark,zeyna gecmis olsun canlarim yaa ne oluyor bu kasim güzellerine anlamiyorum..

minigim demek sizde ayaklanmaya basladiniz,ayy iyice heycan oldum ama bizim danacikta hala bir

belirti yok.simdilik mama sandalyesini araba yapip¨sürüyor bütün yaptigimiz bu.hos kaldiramiyordur

totoyu oda ayri bi konu.

Eşim yeni geldi Ecemim daha gönderemedik hediyemizi
Yarın sabaha kaldı,beni okula bırakırken gönderir eşim artık.

Bu arada yazı yazmayı unuttuğumu farkettim yaaa DD
El yazısı mı düz yazı mı ne yazacağımızı karıştırıyorum ahahahahhaha

teşekkür ederiz kızlar
minikçim maşallah kuzuna seninki 1 hafta 10 güne kalmaz tam yürür

ınsa allah canım
annem bu cocuk hasta olmasaydı sımdı yuruyor olucaktı dıyor ama bılemıyorum hayırlısı

canım aslında senınkı de hemen ayaklanır ama bazı bebekler tembellıge vuruyor sanırım
cunku benım oglus yalnızken veya annemleyken yurume cabasında ama benı gorunce totonun ustune oturup mızırdanıyor ben kucagıma alayım dıye

dun kocıs ugrastı bıraz salonun ortasında yurutmek ıcın
bıraz calıssa cok daha basarılı olacak emınım

selde zarar görenlere allah yardım etsin, kızlar bende yağmuru seyretmeyi severim.

burdada yağacak heralde birazdan.

halılarımı yıkamadan tam kurumadan aldık,balkona koydum ben de.Onları alayım bari içeri.

Akşama da yemek yapmadım.deepfrezeden çıkarcam.

canım ne zaman yollayabilirseniz o zaman yollayın sıkıntı yapma bende durumuzun hediyesini yarın yollayacağım daha doğrusu eşim sabah okula giderken yollayacak ptt bana çok ters

son dakıka haberı ıle ıftara 3 kısılık mısafırım var
yurt dısında yasayan bır aıle dostumuz bızı zıyarete gelmıs ve benım kocıs ıftara kalmaları ıcın ısrarcı olmus

corba ve zeytınyaglım var
yanına ana yemek, pılav ve tatlı ayarlamam lazım
pılav kolay, tatlıyı hazır alırım ama
ana yemek kısa surede sunumu kolay, goruntusu hos hazırlanısı cabuk bır yemek
tecrubelı ve hamarat hanımlar destekkkk

Ecemim Yücel de yürüyor oyyy maşallah kuzularımız tıpış tıpış yürüyor.

Totolarını kaldırmayan kasım bebekleri var ya anneleri.Eminim onlarda yürürde işlerine gelmiyodur şimdi :))
Bugün ayağa bile kalkmıyo dersiniz yarın bikereden yürürler.Bunlar çünkü öğrendiklerini bazen hemen göstermiyorlar

kötü olmuş gerçekten allah daha beterinden korusun
dişin içinde geçmiş olsun cnm

hilalcim iyiyim canm sağolasın
şekerler fazla bişey okuyamadım,önemli bişey varsa iletiverin lütfen
kızlar bakın size ne sorcam nohutu nasıl pişirirsiniz?tariflerinizi alayım.bizde çok pişmezde.etsiz yapıcam.ıslattım birazdan düdüklüde haşlıcam.yalnız ben domatesli salçalı filan yapmıştım daha önce etsizini güzel olmuştu.bir de beyaz yapıyorlarmış,o da çok güzel oluyormuş.ona sadece soğanmı konuyor acaba bilen varmı.sadece soğanla güzel olumuki

ayyyy kızlar ben geldim
ay çok özlemişim ya
hiç geçmişe bakmadım inşallah iyisinizdir hepinizi sevgi muhabbet ve hasretle öpüyorum...

hoşgeldin ablacım
nerelerdesin

safiş ben nohutu düdüklüye koyarım salçasını soğanını tuzunu çiğden hepsi bunu dahaçok seviyorum ette koyacaksam oda çiğden ben kemikli et severim nohutt
beyaz renkte nohut yemeğinine duydum ne yaptım ne desemyalan

safisimm bizim evimizde nohut yilda belki 2 defa piser yada pismez.ben genelde salcali etli yaparim.

etsizini meze olarak yapiyorum ben..yogurtlayip üzerine yufka kizartiyorum öyle servis ediyorum.

ama yemek gibi salcasiz soganli hic yapmadim.

eylülcüm sizede geçmiş olsun...bende baktım şimdi sel bayağı kötü vurmuş bazı yerleri...
dark sormuştu unutmuşun biz hala park yatağın üst kısmındayız.. bizimkiler ağır abi oldukları için yeni hareketlendiler ama daha kenarlarına kalkma durumu olmadı sadece uyanınca kafayı uzatıp totoyu kaldırıyorlar.. ama yakındır alt kısma geçmemiz..
yanılmıyorsam kalimero ve ecemimdi bıdıkları 5-6 adım atmış maşallah..
konu geçmiş benim oğlanlarda alkış yapıyorlar elleriyle gel gel yapıyorlar.. kaan müzikte kollar havada çırpınıyor oynuyor sanırım.. anaları zamanında oyalamak için çok şebeklik yaptı onlara öğrenmiş olabilir bişeyler..:))
remedioscum öbür tarafa yazamadım oğlanlardan aklımdayklen buraya yazayım oğlun çok yakışıklı çıkmış resimde maşallah...
maytap diyordu oğlanın üçüncü çıktı diye benim kaan oğlanında üst iki dişi çok belliydi az önce baktım biri pürtlemiş.. bizimde 3. diş üstten çıktı..
bugün huzursuzluğu vardı gündüz uymadı 10 dk bişey yattı kalktı çok çığlık çığlığa evin içinde ondanmış ..
saphıcım ben nohutu ısladıktan sonra azda haşlarım yine soğanını yağını çevirip salçasını koyarım istersen domatesini biberinide ekle nohutları koyup suyunu veririm düdüklüde 15 dk pişiyor benimkinde ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…