2008 Kasım Anneleri

Lavinya sana bir iyilik yapayım mı?Bak bu da Mmmfcimin tatlı tarifi.Bizzat ağzından dinleyelim:))

Milföy hamurunun altını üstünü unlayıp merdane ile açıyoruz.ıçine ceviz şeker tarçın ceviz yerine fındıkta oluyo koyup sarıp 2 parmak genişliğinde kesip tepsüye dizip üzerine erittiğin margarinden sürüp fırına veriyosun çıkınca şerbet döküyosun
gürün baklavası bunun adı ama çok güzel oluyogürün ne demekse

bende dün konuştum sedayla ,iyiymiş ,pirayenin dediği gibi ,kesin dönüş yaptı artık :)) kısa zamanda burda ,temizliğe girişmiş şimdilik ..

evet temizlik yapıyomuş:) ramazandan sonra kesin görüşelim cnm ya bana gelin ya da dışarda görüşelim dedi

piroşcum erdim ben..ya hissetmişim sizi..buarada dayınlarda çok geçmiş olsun canımm..ama mala gelsin cana gelmesin diyelim canım..

içine doğmuş valla cnm:))
ayrıca teşekkür ederim

Kalimerocum dün müydü ana yemek sordun.Fırında izmir köfte demiştim ben.Ne yaptın anacım?

saol canım bana fıkır vermıssın
esımle bulustuk ben cıktıktan sonra
tavuk pırzola aldık fırına verdı esım ben kokuya dayanamıyorum dıye

yogurt corbası
zeytınyaglı fasulye
fırında tavuk pırzola
pılav
tursu
sekerpare ıdı dunkı menumuz

Canım afiyet olsun.Fırında tavuğa bayılırım ben.

kiz dün dedikya gürün sivasin ilcesi burda gürünlü cok var ama ben onlardan hic görmedim böle tatli:roflol:

öfff mııımmmmm :icecream: ne kadarda acıktım ıncırde sut yapar ohhh :)))

biri benden mi bahsetti zayıf incecik hiç çocuk doğurmamış derken zemuszemus
bugün artık yutabiliyorum yaşasın yaşasın ama her şey acııı ağzmın içide acı sanırım hem antibiyotik hemde şu iltihaplardan böle yarına işe giderim sanırım yani gitmem lazım yoksa kapıya konulacağım
annemede iyi serdim valla postu kadın çocuklar birde ben derken ramazanda fıttıracak sanırsam bu akşam pılı pırtıyı toplar eve dönüş yaparız umarım
geçmişi okuyamadım çünki geçmiş baya kabarık umarım herkez iyidir aman aman sşzde hasta olmayın valla çok zor son 1 aydır ailece hastalıklarla uğraşıyoruz ben son olurum artık inş.

Kızlar bu arada prenses tatlısı konusunda hakkımı yiyosunuz.Ben alıntı yaptım sizlere ulaştırdım.Aşkolsuuun:))

afedersin yasmincim yazdım kağıda hızlı hızlı deneyeceğim onu bu akşam yarın fikrimi yazarım canım çok teşekkürlerrrrr zaten ben rep verdim cicim sanaaaalmaz:

hiç 2 çocuk annesine benzemiyorsun canım benim helalvalla sanaaaaaalkisalkisalkis
hadi geçmiş olsun tekrar hastalık tüm hepimize uzak dursunnn:Saruboceq:

lavinyacım ben genelde sütlü tatlı yaptığım zaman prenses tatlısı yada irmik tatlısı yaparım oda çok kolay 1kg süt 9 kaşık imik 9 kaşık şekerle muhallebi yapılır borcama dökülür üzerine tarçın ve bol ceviz buda çok güzel olur hemde çok kolay...

canim niye dayanamiyon kokuya midenden rahatsizsin galiba ay bir an hamile oldugum gün geldi aklima ama benim koca o zamanda yapmazdi simdi hic bisey yapmiyor en azindan ev isine yardim ederdi oda yok simdi aslinda simdi desdek lazim ama dimi:sinifsinif:

benimd eakaşam menüm
soslu fırında tavuk (kızlar tavuğa köri çok yakışıyor)sosta köriyi unutmayalım.
mercimek çorbası
pilav
kırmızı biber salatası.
cevizli kerevizli meze
haydari..
tatlı olarakta dünden güllacım var.

ufff ya canımı cektıryosunuz herseyden
ve su an elımde sadece ıncır var yıyebılecegım dısarıda cıkamam ısım var bır suru

neyse zeyna gecmıs olsun canım
ıyıye gıtmene sevındım
annelerımız olmasa ne olacaktık bılmıyorum bende anneme sermıstım postu hafta basında gectım evıme

ben sekerpare tarıfı ıstıyorum bılenlerden
cok severım bu tatlıyı ama yapmayı bılmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…