- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #39.461
bende dün konuştum sedayla ,iyiymiş ,pirayenin dediği gibi ,kesin dönüş yaptı artık :)) kısa zamanda burda ,temizliğe girişmiş şimdilik ..
piroşcum erdim ben..ya hissetmişim sizi..buarada dayınlarda çok geçmiş olsun canımm..ama mala gelsin cana gelmesin diyelim canım..
Kalimerocum dün müydü ana yemek sordun.Fırında izmir köfte demiştim ben.Ne yaptın anacım?
saol canım bana fıkır vermıssın
esımle bulustuk ben cıktıktan sonra
tavuk pırzola aldık fırına verdı esım ben kokuya dayanamıyorum dıye
yogurt corbası
zeytınyaglı fasulye
fırında tavuk pırzola
pılav
tursu
sekerpare ıdı dunkı menumuz
Lavinya sana bir iyilik yapayım mı?Bak bu da Mmmfcimin tatlı tarifi.Bizzat ağzından dinleyelim:))
Milföy hamurunun altını üstünü unlayıp merdane ile açıyoruz.İçine ceviz şeker tarçın ceviz yerine fındıkta oluyo koyup sarıp 2 parmak genişliğinde kesip tepsüye dizip üzerine erittiğin margarinden sürüp fırına veriyosun çıkınca şerbet döküyosun
gürün baklavası bunun adı ama çok güzel oluyogürün ne demekse
lavinyacım ben im iftar davetlerimin vazgeçilmez tatlısı incir tatlısıdır yiyen herkes tarifini alır mutlaka dene derim
15 kuru incir
1 su bardağı dövülmüş ceviz
1 su bardağı şeker
2 su bardağı su
tereyağ
incirleri sıcak suda ıslatıp 4e bölüyorsun tereyağını (bolca olacak) tencerede eritip incirleri kavuruyorsun cevizi katıp karıştırıyorsun şekeri ve suyu ekleyip suyu çekene kadar pişiriyorsun
afiyet olsun
Kızlar bu arada prenses tatlısı konusunda hakkımı yiyosunuz.Ben alıntı yaptım sizlere ulaştırdım.Aşkolsuuun:))
biri benden mi bahsetti zayıf incecik hiç çocuk doğurmamış derken zemuszemus
bugün artık yutabiliyorum yaşasın yaşasın ama her şey acııı ağzmın içide acı sanırım hem antibiyotik hemde şu iltihaplardan böle yarına işe giderim sanırım yani gitmem lazım yoksa kapıya konulacağım
annemede iyi serdim valla postu kadın çocuklar birde ben derken ramazanda fıttıracak sanırsam bu akşam pılı pırtıyı toplar eve dönüş yaparız umarım
geçmişi okuyamadım çünki geçmiş baya kabarık umarım herkez iyidir aman aman sşzde hasta olmayın valla çok zor son 1 aydır ailece hastalıklarla uğraşıyoruz ben son olurum artık inş.
kiz dün dedikya gürün sivasin ilcesi burda gürünlü cok var ama ben onlardan hic görmedim böle tatli:roflol:
saol canım bana fıkır vermıssın
esımle bulustuk ben cıktıktan sonra
tavuk pırzola aldık fırına verdı esım ben kokuya dayanamıyorum dıye
yogurt corbası
zeytınyaglı fasulye
fırında tavuk pırzola
pılav
tursu
sekerpare ıdı dunkı menumuz
Elifcim Gürün Almanyanın Voleybol milli takımında oynayan bir hatun.Belki onun tatlısıdır:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?