2008 Kasım Anneleri

bende fırında garnitürlü tavuk yapmaya karar verdim
malzemelerimi aldım geldim bagetlerimi az haşladım ilavepattis haşladım biraz tamamdır fırına verilcek bi

kızlar adet olmadım ha diyom kimse bişey yazmıyo kafayı yiicem ha oruçtandır dimi kesin kesin oruçtandır dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

bacım takma kafana kafana takınca gecikiyor tecrübeyle sabittirrrrzemuszemus

kesin oruçtandır canımmm kesinnn..bekleme bekleyince gelmiyo meret...klava:

ayyy bacııım
ben de olmadım bir hafta gecikti tam
test yaptım bugün şükür bişey çıkmadı
ama oryçtan falan demişiniz ya
oruçtan olur mu böyle hakkaten? hiç duymamıştım daha önce

kızlar ben erken çıkıyorum pazar bi uğrayacağım bide prenses tatlısı yapıcam ya malzemem eksik kaçıyorum ben öptüm bebişleri ve sizi
gece kocişin telefonundan uğrarım ama ondan da hep yanlış yazıyorum ben yaaa hoşçakalın şekerlerrr

inşallah oruçtandır...:jeyyar:

Konuyu Toplam 12 Kullanıcı okuyor. (12 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
ecemim2001, beyazmelek, cilekk, çitos, elifsevde, ICIR, LAVıNYA4134, mmmf27, PirayeHira, remedios, yasmin.28, zeyna

nerdesiniz anacım yazsanızya

kızlar bende kaçar... muazzez hanımı yıkayacağım ... yaş pasta da yapılacak...
hapinize hayırlı iftarlar ... fırsat bulursam iftardan sonra tekrar gelirim.. by by

Valla Mmmfcim benim de 5 gün geçti.Ne desem boş olur.Hoş benim ki düzene girmedi henüz.Seninki düzenli miydi.Zannediyorum Memoyu yeni sütten kestin.Hormonal olabilir.

hooop yakaladııım kaçmayın leyyn

mmmfcim bekleyip stres yaparsan hiç gelmez arada olur böle şeyler takma sen kafana gelir bugün yarın

ay gülizgül kervizin her türlüsüne bayılırım bu mezeyi hiç duymamıştım deneyeyim

elifcim yalnız değilsin cicim zeytini bende sevmem sadece yeşil zeytin yerim bazen o da her çeşidi değil o kadar siyah zeytinin tadını bile hatırlamam en son ne zaman yedim bilmem

benim adetim tam 20 aydır gecikiyor kaydirigubbakcemile3 ya ben napim ,en son hamile kalmadan 1 ay önce olmuştum,nasıl bişey olduğunu bile unuttum ,hatırlatmak isteyen varmı ???CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…