- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #39.481
biri benden mi bahsetti zayıf incecik hiç çocuk doğurmamış derken zemuszemus
bugün artık yutabiliyorum yaşasın yaşasın ama her şey acııı ağzmın içide acı sanırım hem antibiyotik hemde şu iltihaplardan böle yarına işe giderim sanırım yani gitmem lazım yoksa kapıya konulacağım
annemede iyi serdim valla postu kadın çocuklar birde ben derken ramazanda fıttıracak sanırsam bu akşam pılı pırtıyı toplar eve dönüş yaparız umarım
geçmişi okuyamadım çünki geçmiş baya kabarık umarım herkez iyidir aman aman sşzde hasta olmayın valla çok zor son 1 aydır ailece hastalıklarla uğraşıyoruz ben son olurum artık inş.
canim niye dayanamiyon kokuya midenden rahatsizsin galiba ay bir an hamile oldugum gün geldi aklima ama benim koca o zamanda yapmazdi simdi hic bisey yapmiyor en azindan ev isine yardim ederdi oda yok simdi aslinda simdi desdek lazim ama dimi:sinifsinif:
benimd eakaşam menüm
soslu fırında tavuk (kızlar tavuğa köri çok yakışıyor)sosta köriyi unutmayalım.
mercimek çorbası
pilav
kırmızı biber salatası.
cevizli kerevizli meze
haydari..
tatlı olarakta dünden güllacım var.
lavinyacım ben genelde sütlü tatlı yaptığım zaman prenses tatlısı yada irmik tatlısı yaparım oda çok kolay 1kg süt 9 kaşık imik 9 kaşık şekerle muhallebi yapılır borcama dökülür üzerine tarçın ve bol ceviz buda çok güzel olur hemde çok kolay...
Ayol bi bakıyom yine sayfalarca yazılmış , gacılar size yeni topic açacam kasım anaları bugün ne pişiriyor diye , oraya yazın ayol bu yemek tariflerini :umursamaz:
Bizi hiç düşünen yok canları çeker mi , özenirler mi , evlerinde yemek pişer mi diyeeeee , gidin yaw ek gıda topiğinde yazın olmadı kötükedihüso
:roflol:
Kızlar benim akşamki menüm;
Tavuk çorbası
İzmir köfte
Şehriyeli pirinç pilavı
Z.yağlı taze fasulye
Kızartma
Çoban salata
Kemal Paşa tatlısı
Beminkiler hep dünden(
off kızlar yaa sizin şu prensesi değiştirdim acık
altına bisküvi kırığı koydum borcamın üzerine muhallebinin yarısdını
üzerine 1 sıra bisküvi
1sıra kakaolu krem şantimvardı buzlukta o
1 sıra daha bisküvi
muhallebinin kalanı
en üste bisküvi kırığı
buzdolabına attım yerken hazır çikolata sosum var ondan şekil yapıcam üzerine
nefis terbiyesinin ne demek olduğunu gösterdi:))))
zor tuttum
kız sen nereye gidip geliyon şimdi yine tam seni soracaktım ki geldin delikafadulden
evet evet curi ve kirmizi toz biber onlar olmassa helede kirmizi toz biber ben yapmam tavuk ama su kerevizle bir barisamadim
hayatta iki seyi sevmem biri zeytin biri kereviz kerevizi sevmeyen cikiyoda arada ama zeytin diyince bana gülüyo herkes
elıfsevde zeytın mı
ben cok severım zeytını her sabah kahvaltımda olmazsa olmazımdır
hatta sımıt ve cay ıkılısı benım ıcın zeytınde eklenerek uclu olarak tuketılır hep
gulbeseker ablam hazır pandıspnaya kekı ıle hızlı bır sekılde yapabılırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?