2008 Kasım Anneleri

Geçmiş olsun canım.Yarına iyileşirsin umarım.

mıde bulantısı sıkayetım var canım
hamılelıgım oncesınde vardı zaten
hamılelıgımde boyut degıstırerek cektırdı bana sımdılerde sıddetını arttırarak nuksettı
ozellıkle sogan ve et kokusuna genel anlamda yemek, parfum, sprey vs kokulara gıcık durumdayım

boyle de yasanmaz kı demeyın savasıyorum yasayabılmek ıcın

evet evet curi ve kirmizi toz biber onlar olmassa helede kirmizi toz biber ben yapmam tavuk ama su kerevizle bir barisamadim
hayatta iki seyi sevmem biri zeytin biri kereviz kerevizi sevmeyen cikiyoda arada ama zeytin diyince bana gülüyo herkes

sel mağduru arkadaşlar hepinize geçmiş olsun. ölenlere de şu mübarek günde Yüce Mevladan rahmet diliyorum.yakınlarınada sabr-ı cemil...
gelelim bu akşamki mönüye
haşlama
biber dolması
yayla çorbası
salata
komposto
falan...
da oğlanlar yaş pasta istiyorlar tatlı olarak. oruç tutuyorlar ya şimdi sipariş veriyor canlarım...denediğiniz çok kolay bi tarif varmı kızlar...

Ayol bi bakıyom yine sayfalarca yazılmış , gacılar size yeni topic açacam kasım anaları bugün ne pişiriyor diye , oraya yazın ayol bu yemek tariflerini :umursamaz:
Bizi hiç düşünen yok canları çeker mi , özenirler mi , evlerinde yemek pişer mi diyeeeee , gidin yaw ek gıda topiğinde yazın olmadı kötükedihüso

:roflol:

ohhh öğle arasına gidip geldim tatlı tarifleri döktürülmüş hepinizin ellerine sağlık cokacimcoook eve gittim ama yemek yemeden geri geldim ve tabiki şimdi acıktım uyumuşum evde bir güzel oh valla yemekten daha iyi geldi şimdi burada tost most bişeyler atıştırıveririm ek işimle ilgili iyi dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim rep verebildiklerime verdim ve hepinizi öptüm a.s.

ben bu tatlıyı çok seviyorum hep yapıyırum çok güzel oluyor cnmcokacimcoook

kız sen nereye gidip geliyon şimdi yine tam seni soracaktım ki geldin delikafadulden

Kızlar benim akşamki menüm;
Tavuk çorbası
ızmir köfte
Şehriyeli pirinç pilavı
Z.yağlı taze fasulye
Kızartma
Çoban salata
Kemal Paşa tatlısı

Beminkiler hep dünden(

elıfsevde zeytın mı
ben cok severım zeytını her sabah kahvaltımda olmazsa olmazımdır
hatta sımıt ve cay ıkılısı benım ıcın zeytınde eklenerek uclu olarak tuketılır hep

gulbeseker ablam hazır pandıspnaya kekı ıle hızlı bır sekılde yapabılırsın

Kızlar benim akşamki menüm;
Tavuk çorbası
İzmir köfte
Şehriyeli pirinç pilavı
Z.yağlı taze fasulye
Kızartma
Çoban salata
Kemal Paşa tatlısı

Beminkiler hep dünden(

amaaan boşver bugünlükte böyle oluversin hergün hergün değişik yemek bende yapamam valla
az önce annemle konuştum dünden kurufasulye ve un çorbası vardı bugün halim yok başka bişey yapamıcam dedi olsun yeter dedim bende yanına da menemen yapalım dedik ne zamandır yemedik iyi olur

bende bugun ne yapsam dıye dunden dusunmeye baslamıstım ama ıftara davetlıyız cok gusel oldu hehe rahat bır sekılde ıfarımı yapar evımıze donerız arabamızı da satık arkadaslardan bırı bırakır mama sanndalyecı alıcaktık ev sahıbınden ıns alırız cunkı cok ıstıyroum

off kızlar yaa sizin şu prensesi değiştirdim acık
altına bisküvi kırığı koydum borcamın üzerine muhallebinin yarısdını
üzerine 1 sıra bisküvi
1sıra kakaolu krem şantimvardı buzlukta o
1 sıra daha bisküvi
muhallebinin kalanı
en üste bisküvi kırığı
buzdolabına attım yerken hazır çikolata sosum var ondan şekil yapıcam üzerine
nefis terbiyesinin ne demek olduğunu gösterdi:))))
zor tuttum

Ooof of.Kendini aşıyosun Mmmfcim.Bunu da alıp listeme ekliyorum canım.Sonra kızlara da alıntı yapıp fikir vereyim.Ellerine sağlıık...

elifcim bemde senin gibi kerevizi ağzıma sokmayı bırak eve sokmazdım ki ta bu tarifi öğrenip hadi bi deneyyeim deyinceye kadar..inanki çok güzel oluyor bir dene derimmm.
kerevizi rendeliyorsun, yarım su bardağı cevizi dövüp,içine koyuyorsın, içine mayonez ve sarımsak koyup karıştırıyorsunnn..yok böyle bir lezzet..çok güzel bir meze..:lepi:

valla herhalde en kolayı o galiba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…