- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #39.521
BEN JİNEKOLOG HAYDAR ZEYNA
MMMF KAFA , ELİFDEM VE YASMİN HALİMESİNİZ BANA GELİN ÇATIR ÇATIR DOĞURTURUM
puhahaha iç yüzümü görmüş puahahaha
doğurtacam hepinizi görün sizzzzz
kız beyaz öğrencilerin arasında dalma ayıp akşamı bekle hiçmi edep yok hem oruç gider heeee
şart canım hatta 1 gce kalman lazım burda başka şekilde iyi olmayabilirsin :jeyyar:vay zeyna vay ..dimek haydar zeyna oldun ,madem öle benim bir sorunum var bacım çözermisin bi zahmet ..ben vacinismus oldumnasıl çözeriz ,oraya gelmem şartmı CADIARZU
ben yaparım 4'de olur 5'de olur kuzum gel benim şefkatli kollarıma bakayım senkızmı:))Allah korusun be kuluçka makinesimiyim ben hem 3 sezercik hakkımı dolduırdum ben
şart canım hatta 1 gce kalman lazım burda başka şekilde iyi olmayabilirsin :jeyyar:
hangi ara denedinde iyileştiğinin farkına vardın acaba gel yavrum gel ben seni iyi ederimneyse kalsın ,çok emniyetli görünmedi gözüme bu iş ,ben vazgeçtim ,birden iyileşiverdim ne hikmetse kaydirigubbakcemile5
he bacım oldu bana bişiler zeyna geri dönüyo sanırımzeyna kendıne gelmıs :)))
valla bacım onun için tıp henüz gelişmedi araştırmalar devam ediyor yani kötü geçen doğum olaylarını unutma konusu hani alzaymır falan olunca doğur dicem ama o zamanda doğurma şansın olmayabilir baya yaşlanmış olursunay kızlar doğum falan diyorsunuz ya doğumum geldi aklıma..2.yi düşünüyoru ama doğum olayı aklıma
geline çok korkuyorum..çok zor geçmişti..o nedenlede doğumumu paylaşmamıştım burada...
zeyna bacı bunun için bi öneriniz var mı..nasıl unutabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?