2008 Kasım Anneleri

aha ha ha haa
kızım uyumuş ben de yatıcam ne kadar uyusam kardır
sahur beni mahvediyo kızlar yaa sabah da 6 da geri uyanıp düşüyorum köy yollarına bir çalıkuşu misali
hadi görüşürüz öpüyorum hepiniziii

gaza gelmeyin:))) zeyna hepimizi bi daha dourtup kendisi de manken gibi dolaşmak istiyo aramızda. iç yüzünü biliyorum onun ben, asıl amacı bu!! (bunu da yazmadan gidemedim, görüşürüz tekraar)

puhahaha iç yüzümü görmüş puahahaha
doğurtacam hepinizi görün sizzzzz

kız beyaz öğrencilerin arasında dalma ayıp akşamı bekle hiçmi edep yok hem oruç gider heeee

vay zeyna vay ..dimek haydar zeyna oldun ,madem öle benim bir sorunum var bacım çözermisin bi zahmet ..ben vacinismus oldum nasıl çözeriz ,oraya gelmem şartmı CADIARZU

ay kızlar doğum falan diyorsunuz ya doğumum geldi aklıma..2.yi düşünüyoru ama doğum olayı aklıma

geline çok korkuyorum..çok zor geçmişti..o nedenlede doğumumu paylaşmamıştım burada...

zeyna bacı bunun için bi öneriniz var mı..nasıl unutabilirim

valla bacım onun için tıp henüz gelişmedi araştırmalar devam ediyor yani kötü geçen doğum olaylarını unutma konusu hani alzaymır falan olunca doğur dicem ama o zamanda doğurma şansın olmayabilir baya yaşlanmış olursun
onun için ya doğurmıcan yada doğuracan
geçmiş olsun kardeşim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…