2008 Kasım Anneleri

Dilekcim normal doğum muydu?İlk doğumlar zor olurmuş.Belki 2.kolay olur.Bu arada bu ne acele canım ya.Bildiğim kadarıyla oğluşun gazlıydı.Biraz gözün korkmadı mı.Ben doğumdan değilde bebeğin gazlı zamanlarından korkuyorumkafamçokkarıştı

Dilokscum epudural anesteziyle mi yaptın?Sanırım epiduralde rahim 4 cm açılana kadar acı çekiyosun, sonra anestezi veriyolar.Biraz geç doğuruyormuşsun ama ağrısız oluyomuş.Ben çok istedim ama doktorum bebek yerine oturmadığı için bende istemedi(

amanın doktor cıvanım olayı olmus

az once arkadasım geldı konusuyorduk kendısı asırı derecede parfum sıkmıs gelmıs
tabıı hassas olan mıdem etkılendı ve bana sen "psıkolojık hamılesın" dedı
hemen teshıs koydu tedavısı varmıdır acep

canım zeynam civanıma sormak lazım o bu konuların profu...

amanında amanın bu bebekler ne yaptı bizde herkez çocuk deyince 500 metre kaçıyo galiba çok şükür bende o korkumu atlattım adet oldum yaşasın mmmf sende stres yapma gelir o zaman

anaaaaaa bizim kızlar gündüz gündüz hemde mübarek günlerde cozutmuşakannehir
ay öldüm gülmekten..sırnaşık şey
evet evet zeyna iyileşmiş belli..
kızları 2. dk da yoldan çıkarttı valla.

beyazmelekçim yeni işin hayırlı olsun cnm.
kalimero sanada çok güldüm yaa demek psikolojik hamile teşhisi koydu arkadaşın:)
ama mmf,yasmin,elifdem canlarım sizin durumunuz biraz şüpeli..
teyzemi oluyoz yine:CüvCüv:

aman kızlar biraz bekleyin erken daha..
bunlarla başedelimde..

bende 3 gündür gegliyim ama ne fena.
bu 3.sü zaten..1,5 yılın acısı çıkıyo..
oturup kalkmaya korkuyom

ben gideyimde yemeğimi yapayım kıyma çözüldü ben hala buralardayım akşama dalyan köfte var sevenleri bekleriz

ah canım yakın olsak gelirdim vallahi..bilirim sen de çok misafirperversin..bende ilk kez yaylaçorbası yaptıama emin değilim yoğurt da olabilir..onada benziyor..yanına da hazır mantı var bugün..hergünsebze olmaz ki ama değil mi

kızlar ben öbür tarafada yazdım akşam.
hediyeler 14.de gönderilmeyecekmiydi?
ben haftasonu almayı düşünüyorum..
ee siz göndermişsiniz bileeeee

bu arada haberlerde gördüm.ölü sayısı artmış.herkese geçmiş olsun,ölenlerin yakınlarının başı sağolsun.
haftasonuna kadar böyleymiş ve bizim oralarda riskli bölgeler arasında..
allah yardımcımız olsun..
sabah zaten 2,5 saatte geldik.akşama nolur bilmem..

kızlar ben öbür tarafada yazdım akşam.
hediyeler 14.de gönderilmeyecekmiydi?
ben haftasonu almayı düşünüyorum..
ee siz göndermişsiniz bileeeee

14ü dedik canım
ama ben almıştım gönderdim
alan gönderiyo herhalde
sende haftasonu alıp pzt yollarsın
zaten 1 günde gidiyo sen ist zeyna izmit yarım günde bile gider:))

hadi gözün aydın minecim ama dikkat et her zaman böyle olmayabilir beklersin beklersin gelmez ...

dilekçim sizleri ağırlamaktan her zaman çok mutlu olurdum inanın afiyet olsun mantıyı bende çok severim ama o konuda çok beceriksizim açkı işlerini hiç bilmem hep hazırcıyım

azocum 14ünde yollanacak ama alanlar yollamış bende aldım ama hala yollayamadım

ohhhh gittim sınıfın ortasında kocişe tecavüz ettim geldim sefam olsun delikafadulden
ben de normal doğum yaptım kolay bir doğummuş bence de öleydi bebek kilolu olduğu için zorladım biraz o günlerde sorsanız bir daha asla normal doğum yapmam diyorum şimdilerde sezeryana da yanaşmıyorum heleki facedeki sezeryan görüntülerini izledikten sonra kafamçokkarıştı allah nasip ederse ikinciyi epidural normal istiyorum

kızlar geçmişe çok bakamadım siz bu arada baya bi yazmışsınız.hazırlanıyorumda çıkıcam.duruyu uyurken evde yalnız bırakıyorum sorunuzu yanıtlıyorum :evet :)) arkadaşlar karşı komşuma gittim sadece kapı komşum yani,bebek telsizi orda çok rahat çekiyor.yanıma alıyorum telsizi.zaten ben çayımı bitirmeden uyandı zilli eve gelip aldım hemen onuda.zaten hiç bir zaman çok uzun saatler oturmam,telsizde olsa çok uzun süre yalnız bırakamam,korkarım.içiniz rahat olosun yani canişler :)
ablama niye kızdığıma gelince olay sadece ablam değil aslında,ailede dışlanıyormuşuz gibi bir his oluştu bende de.birkaç yaşanan olaydan snra bende de bi patlama oldu dolayısıyla.o anda karşımdakide ablam olunca ve debaşka konularda deşilince yarım saat kadar telefonda çemkirmişim :S
sel olayına çok üzülüyorum,çok geçmiş olsun gerçekten.tv izlemiyorum o yüzden haberim yok pek bişeyden,sadece akşamları izliyorum,onda da mideme ağrılar giriyor.
çok özür dilerim okudum ama inanın şu an unuttum,kimin yakınları ölmüştü,başınız sağolsun,Allah rahmet eylesin
beyazmeleğim ek işin hayırlısı olsun,şahane valla tebrik ederim arkadaşım:))
bu arada çitos hiç girdi mi bugün bilmiyorum ama inşallah haberi olur,Batuhanın hediyesini gönderttim eşime.ben çıkmadım da eşim çok şükür bu sabah çıkarken unutmamış.e tabi unutmaz,sokak kapısının koluna asarsam torbayı,gözüne sokar gibi unutmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…