2008 Kasım Anneleri

Yeni gördüm eline sağlık.
Yemek tariflerine yazın böyle tarifleride kaçıranlar üzülmesin buyrunnnnnnnnn

saol canım benim
inan yeni fark ettim başlarda günbegün heasp yaparken şimdi ayı doldurduğunu bile geç farkediyorum.
hele okula başladıktan sonra film tamamen koptu bende. iftara yakın adımı sorsan söyleyemem:)))

bugün ailecek oturur biraz dinleniriz derken bir misafir geldi hemde yatılı eşimin çocukluk arkadaşı ...maçı izlediler ben her zamanki gibi çay meyve servisi ile uğraştım onlar sohbet ediyor bende kaçtım size geldim aslında çok uykusuzum ama sahuru yapıp yatarız yat kalk çok zor oluyor zaten uyutmuyor küçük bey şu dişi bir çıksada rahat etsek

iyi akşamlar arkadaşlar
Ecemim senin sabrına, enerjine, hamaratlığına hayranım, 2 çocukla çok iyi yetişebiliyorsun, ben beceremezdim sanırım, ya da misafiri sevmeme rağmen bu kadarına pes der ve isyan bayraklarını çekerdim hemen, hele işe başladıktan sonra fark ettim ben çok zor yetişiyorum evin işine offf..

darılgencim inan misafiri çok severim en iyi şekilde ağırlamaya çalışırım ama bazen o kadar yorgun oluyorumki inan benimde pes ettiğim zamanlar olmuyor değil benimde yetişemediğim zamanlar olmuyor değil

Benimde psikolojik bebem olcak :)))

naptın kızzz anlat bakim sen şu işi

darkcım zeyna doktorumuzda bilir... ama kalimeronun arkadaşı uzman bu konuda
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Ahahha kesin zeynada bilir.Olmadı kalimeronun arkadaşı aydınlatır bizikaydirigubbakcemile3

Yine mi ecemim misafir :))

Bizim kızında ne zamandır beyazdı alt 3.ve 4. dişler bugün daha yeni tam olarak patlamış.

onlarda çıkarsa 8 dişli canavar olacak :)

biz bir ayin icinde 8 dis cikardik hemde kocaman kocaman güldümmü ne cirkin oluyo yiyesim geliyo agzini simdi birde dislerini bir birine vuruyo

darkcım hiç sorma ışık kapalı oturacağız bundan sonra...kaydirigubbakcemile3

bizimde 6 dişimiz var ama herhalde 7. yolda el hep ağızda perişan oğlum
bu arada öbür tarafa yazdım ama teşekkür ederiz canım sizden gelen her türlü hediye bizim için çok değerlidira.s.

bende eşime tembih ettim yarın duru kızımızın hediyesini yollayacağım bakalım beğenecek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…