- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #39.581
Yeni gördüm eline sağlık.veriim şekercim
şimcik ıspanakları normal kavurdum önce haşlayıp iyice sıkıyosun sonra soğanla kavuruyosun
patatesliyi soğanı kavurup patatesleri rendeleyip kavuruyosun peynirliside çok güzel oluyo
5 yufkaya 4 6 yufkaya 5 yumurta kırıyosun derin bi kaba
1 şişe soda ve 1 bardak z.yağ
alta bütün yufkayı koyuyopsun ondan sonra yufkaları 2ye yada 4 e bölüp elinle ghazırladığın karışımın içinekoyıup karıştırıcan buluycan yani ama hepsini bir diil teker teker
neyse ara kata gelince yani 5 yufkaysa 2.5 bitince tam ortaya harcını döşiicen üste gene aynı
yumurtalı sodalı harcın yetmiicek gibiyse 1 yumurta biraz su falan ekleyebilirsin
en üstede alttaki yufkanın dışarda kalan kısmıyla kapayıp kalan harçtan yada z.yağ sürüyosun ve doğru fırına
bubörek sıcakken ayrı soğukken ayrı güzel tavsiye ederimcokacimcoook
işte geldim burdayımi artık ben de bir gece kuşuyum
darkcım beraber takılalım artık:))
saol canım benim
inan yeni fark ettim başlarda günbegün heasp yaparken şimdi ayı doldurduğunu bile geç farkediyorum.
hele okula başladıktan sonra film tamamen koptu bende. iftara yakın adımı sorsan söyleyemem:)))
amanın doktor cıvanım olayı olmus
az once arkadasım geldı konusuyorduk kendısı asırı derecede parfum sıkmıs gelmıs
tabıı hassas olan mıdem etkılendı ve bana sen "psıkolojık hamılesın" dedı
hemen teshıs koydu tedavısı varmıdır acep
naptın kızzz anlat bakim sen şu işiohhhh gittim sınıfın ortasında kocişe tecavüz ettim geldim sefam olsun delikafadulden
ben de normal doğum yaptım kolay bir doğummuş bence de öleydi bebek kilolu olduğu için zorladım biraz o günlerde sorsanız bir daha asla normal doğum yapmam diyorum şimdilerde sezeryana da yanaşmıyorum heleki facedeki sezeryan görüntülerini izledikten sonra kafamçokkarıştı allah nasip ederse ikinciyi epidural normal istiyorum
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Ahahha kesin zeynada bilir.Olmadı kalimeronun arkadaşı aydınlatır bizikaydirigubbakcemile3darkcım zeyna doktorumuzda bilir... ama kalimeronun arkadaşı uzman bu konuda
Yine mi ecemim misafir :))
Bizim kızında ne zamandır beyazdı alt 3.ve 4. dişler bugün daha yeni tam olarak patlamış.
onlarda çıkarsa 8 dişli canavar olacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?