2008 Kasım Anneleri

herkes kaybolmuş bir anda
elifçim ne zor olmuştur biz ilk dişimizi 7 aylıkken çıkardık şimdiye kadar 6 dişimiz çıktı ama çok zor oldu hiç bir şey yemedi hep huysuzdu yine diş belirtileri var herhalde 7. dişimiz yolda..

ayy maçtı ,yaprak dökümüydü ,kızın maması ,kaksı derken ancak düştüm buralara ..

ecemimde bi değişiklik yok yine misafir ,yine misafir ,alıştık artık ..arkadaş bi dur yahu yeter ,ayy benim başım döndü ,ne çevre varmış sende de be ,ye ye doymadılar valla ..kaydirigubbakcemile3

gece gece beni güldürdün allahta seni güldürsünkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ama sonum delikafaduldendelikafadulden böyle olacak

bne konuştum juliyle sonrada çıkmak zorunda kaldım yaa iyiyimiş annesindeymilş bugün çok yoğunmuş ondan girememiş
bıcır bıcır genç kız gibi sesi var çok tatlı benim dünürüm

Günaydın herkese.ıstanbullu ve Trakyalı arkadaşlar iyi misiniz?Ne kötü bir felaket ya.ınanılmaz.Dünyanın sayılı şehirlerinden birinde sel, ölü, yağma hepsi var.Geçmiş olsun tekrar.

Mmmf ne yaptın canım?Gebelik testi al bugün.Belki vardır bişiler:)) Ben de kurtulamadım.Karın ağrısı, şişlik var ama olmadı.Davul gibi karnım(

Beyazmelekcim normal doğum yapmışsın.Ne kadar güzel.Darısı 2.bebişe

gunaydınn
tukkanı ben acıyorum galıba
aksamkı ıftar davetınden gelınce makıne bosalt cocugu uyut, dus al derken yıne gec yattım
bu ıs benı zorluyor yaa zaten kocıste sahura kalkamadı ama hala tutuyor
vıcdan yaptım valla hos aksam lımıtının ıkı katına cıkmıstı yemek konusunda ama
neyse

Ya benimde sürekli midem bulanıyo yaaa
Kaliş canım arkadaşın bilir bende psikolojik hamişmiyim acep?

Gerçi reglim yeni bitti ama,üstüne görmüşümdür belki :)

Benimde psikolojik bebem olcak :)))

canım mıde bulantısı hıcbırsey goremeyecek kadar cok olursa,
kokulara karsı duyarlılık afedersın mıdenı bosaltma ıstegı ama basarısızlık
uzeırne de huysuz olursan bu teshısı koyuyor sanırım
sen bı muayene ol ıstersen cıvanım zeynaya

Ayyyyyyyy geçmişi okuyum diye sayfaları çeviriyorum git git git one öyle 7 sayfa konuşmuşsunuzzzzzzzzz..:1shok::1shok::1shok:..

Selde yakınları zarar görenlere geçmiş olsun diyelim..Allah başka acı göstermesin..a.s.

ecemım allasen bır dur artık
bana gelıyorlar sen anlattıkca soldan soldan

bız dun aksam ıftar oncesı alısverıs merkezıne gıttık
ve eymen beyın hedıyesını aldık
lımıt olması ıyı mı oldu kotu mu bılmem ama magazada begendıklerımın hepsınden alma ıstegı dogdu ıcımde

bahaneyle oglusa da aldım bıseyler
bız kaldık yıne esımle kendımıze bırsey almadan cıktık
daha genıs zaman lazımmıs bıze oyle dedı esım

Kalimerocum sınrılarda kalmak zor biraz.Ben sınırı aştım çünkü aldığım şeyi çok beğenerek aldım.İçime sindi.Güle güle kullansın yavru.Kendi oğluma da alacam.Bebişler sözkonusu olduğunda limit yok.

Çitos hocam nerelerdesin.Ortalık boş, sahte doktorlar türedi dün burda.Kadın doğum uzmanı olduğunu iddia eden biri var:))

:1ninca::1ninca:kötükedihüso Geçmişi okuyamadım Kimmiş o şekerim eylül ve benden başka doktor yok buradaaaaaa?çekilin uleynn kenaraaaaaaa tutmayın beniiiiiiikaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

Valla ben de minik gibi sınıra bağlı kalmaya çalıştım ve çok zor oldu ama yaptım..Kimsenin mahçup olmasını istemem..

Mahcup olacak bişi yok canım ya.Şurda kendi aramızdayız.Şükür aramızda kötü durumlu olan yok benim bildiğim kadarıyla.Valla 3 mağaza gezdim.Hepsi yazlıktı.Ben kışlık almak istedim.Ama çok yerde bulamadım.Mağazanın biri zaten mallarını hep okul malzemesi yapmış.Çok seçeneğim yoktu ve çok beğendim.Bir de çocuk kıyafetleri alırken ben de mantık falan kalmaz.Dalarım valla.4 yeğenim var.Kıyafetlerinin çoğunu da ben alırım.Seve seve harcarım.

Kızlar olmadım ama değilimdir.Valla ikiniz birden yazınca bi tuhaf oldum.Yok yok.Zamanım var.Ben sezeryanlıyım.Seneye patron, ben ve kocam oturup konuşacaz.Karara göre seneye kasımdan sonra çalışmalara hız verecez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…