2008 Kasım Anneleri

Patron da mı dahil bu kouşmayaaaaaaaa ahahaaaaaaaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar
yok olmadım daha
bu benim için normal bi durum değil
saatine kadar bilirim ben ne zmaan olacağımı
sancıdan ölüyorum
belimkasıklarım bacaklarım ara ara ağrıyo çok fena ama yok ne gelen vaaaaar ne gidennnn
ya o ihtimali düşünmek istemiyorum
naparım kızlar

Değilsindir inşallah canım yaa dertlenme şimdiden..Git bi gebelik testi al için rahat etsin..Korunmuyor musunuz naısl olsa?Umarım güvenli bir yöntemdir.:1ninca::1ninca:

Canım davul gibi karnım.Ağrılıyım bende.Günlerdir var bu.1 hafta geçti.Allah yardımcımız olsun:sinifsinif:

senin 1haftamı geçtiyasmin
ben 2 gün geçtimi test yapmama gerek yokderdim yaa bunu hatırlamak istemiyorum
allahım isteyene ver noooooluuuuur

Canım ben korunuyorum.İmkansız yani.Patlak, çatlak da olmadı.Korkum yok o bakımdan.İlk defa geçen ay adet oldum.O yüzden geç kalmıştır.Ama ağrım, şişliğim had safhada.

kızlar dün yağız düşerken alnını sehpaya çarptı
alnı şişti kuzumun hemen buz yaptık
morarma da oldu evde penathen vardı ondan sürdüm
sabaha şişlik inmişti ama morluk hala var
ilk defa başımıza geldi
bu gibi durumlarda buzdan başka ne yapabiliriz
merhem veya krem olarak ne sürebiliriz acaba

Canım geçmiş olsun morluğu giderici kremler var ama onlar da hemen geçirmiyorlar.Bebebklerin cildi çok hassas ve allerjik çok mor ve bereli değilse bence kullanma.

gunaydın kızlar

remodıos gecmıs olsun cnm.

kanald d de sezaryan dogum var.onu ızlıyorum.dogum yaptıgım an aklıma geldı huzunlendım gercı ben normal yaptım ama sankı cok uzun zaman gecmıs gıbı geldı bana.yaaa yenı bebek dusunmuyoruz ama yasamak ıstedım tekrardan.ayyy ne guzel anlardı...

dun prenses tatlısından yaptım ama muhallebı bıraz cıvık gıbı geldı bana bende tepsının altına etımek dızdım sıcak sıcak muhallebıyı doktum az katılasır pasta gıbı olur dıye.cok hafıf oldu ve lezzetlıydı.tavsıye ederım kızlar.bıraz gecmıse bakayım ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…