2008 Kasım Anneleri

günaydın kızlar
mmmf yasmin hamile değilsinizdir kızlar ya korkmayın benimde kaçkere gecikti buraya da yazmıştım ama oldum sonra sizde olursunuz muhakkak
remediosçum çok geçmiş olsun cnm

Remedios geçmiş olsun canım.Benimki geçen gün parkeye taaak diye alnını vurdu.Buz da koydurmadı. Ben bişi sürmüyorum.Vücut kendi halleder, düzeltir.Ben çok zorunda kalmadıkça bu tarz şeyler kullanmıyorum.Ne de olsa ilaçların hepsi kimyasal madde.Kendime de kullanmam.Kimbilir kaç kere düşecekler büyüyene kadar.Relax...

günaydın kızlar
mmmf yasmin hamile değilsinizdir kızlar ya korkmayın benimde kaçkere gecikti buraya da yazmıştım ama oldum sonra sizde olursunuz muhakkak
remediosçum çok geçmiş olsun cnm

Canım hamile değilimdir o kesin.Ama şişliğim var.Ağrım da tabi.Yaw bu kadınların ne bitmez çilesi var.:sinifsinif:

remedioscum geçmiş olsun tatlım
aklınızda olsun kızlar bu tarz düşmelerde çarpmalarda buzun dışında tereyağ veya zeytinyağı , çiğnenmiş ekmek ve metal cismin o yüze kısa sürelide olsa bastırılarak tutulması şişliği ve morluğu geri kaçırıyor tecrübe ile sabittir hepsi. ..
özellikle yanma ( sıcak su dökülmesinde ) tereyağ birebir ..

bu arada günaydın remediosun yazısını okuyunca atladım hemen .

mmfcim 11 ayınız kutlu olsun tatlım

bu arada ne hamileliği hadi oturun oturduğunuz yerde .. önce bebişlerin ilk doğum günü partisi planlarını yapalım onlar ilk yaşını bitirsin ondan sonra 2. yi konuşun :))

selamlar canlar hepinize günaydın ay geçmişi okuyayım dedim kaç saatimi aldı ama bitirdim sonunda hem de nasıl ellimde kağıt kalem yazacaklarımı unutmayayım diye not alıyorum kaydirigubbakcemile3

öncelikle Kalimerocum şimdiden teşekkür ederiz hediye için valla sınır aşan da var aşmayan da hiç önemli değil önemli olan birbirimizi bebeklerimizi düşündük böle güzel bir olay yaptık benim de hala içimde kaldı mesela ıcır'a aldığım şeyin yanına bir-iki tane daha ek bişeyler istemiştim oğlanın hastalığı yüzünden kadı artık napalım
ayrıca özelden adres biligilerimi gönderdim canım eline geçtimi?

Julianne'in iyi olmasına çok sevindim içim rahatladı valla

Darkcım ne yaptın kocana diye sormuşun kız bişey yapamadım dershanede ne halt yiyeceğiz öyle laf olsun Zeyna hatunun gazıyla bir ara saldırasım geldi o kadar kaydirigubbakcemile3 zaten yasaklı benim koca 3gün oldu daha 4günü var geçen beni çok kırdı yaa barışmış olabilirim ama seks yasağım hala devam ediyor 1hafta yasak tabi kendi bunu bilmiyor o ayrı :roflol:

dişleri çıkalar varmış yine herkesin yeni incileri hayırlı olsun bizimkinde hala tık yok anası gibi 1yaşını dolduracak heralde

yasmin'cim evet ben normal doğum yaptım ve çok memnunum 2.de olursa yine normal istiyorum ama bu sefer sancısız istiyorum çünkü aynı sancıyı bir daha yaşayabilir miyim bilmiyorum kafamçokkarıştı
sizin patronla bebek muhabbetinize çok güldüm valla allah iyiliğinizi versin ama doğru da yapıyorsunuz o ayrı

mmmfcim git bir test yap kurtul cicim bu sıkıntıyla yaşanmaz allah korusun hiç bişey yoktur merak etme rabbim olmayanlara yada ikinciyi isteyenlere versin artık bunun stresi daha kötü
ayrıca mikroskobiğimizin 11. ayı kutlu olsun valla şaka maka 1ay sonra ilk doğum günümüzü kutlayacağız hihoyyyt alkisalkisalkis

remedioscum çok geçmiş olsun canım lasonili bende duydum çok iyi olduğunu alıcam ama bir türlü alamadım bende ben böle durumlarda kantaron yağı kullanıyorum çok iyi geliyor bence ve daha doğal tabi şişlik kızarıklık morluk hemen geçiriveriyor, ayrıca allah göstermesin yanıklarda bileçok iyiymiş

oh be bitti sanırım bu arada benim oğlum dün alkış yapmayı öğrendi Eymen alkıış dedin mi heme ellerini çırpıyor tuhaf şeylerden normal şeylere geçiyoruz biz de şükür kaydirigubbakcemile3alkisalkisalkis

günaydın kızlar, bugün evdeyim temizlik yaptım biraz devam edicem daha ama oğlum uyumuşken bakayım dedim
remedios geçmiş olsun canım,
benimkide dün yanağını morarttı, mutfakta tezgah altı dolabını açtı kavanozlarla falan oynarken düşüverdi kapağa çarptı, fazla olmadığı için bişii sürmedim, lasonil iyidir ama açık yarada kullanılmıyor diye biliyorum çitos aydınlatırmısın bizi bu konuda

lelalin söyledikleri işe yarıyor bende denedim çoğunu okulöncesinde çalışırken, ben birde aleo vera yetiştiriyorum saksıda yanıkta yarada falan çok iyi geliyor, hemen biraz ucundan kırıp sürüveriyorum çok etkili,

mmmf memoşumun 11. ayını kutlarım canım, az kaldı yaşına vayy beee, ayrıca hamile olduğunu sanmıyorum

selamm tümm sel zedelere geçmiş olsun allah bi daha göstermesin
mmmf bacım memonun 11.ayı kutlu olsun
geçmişii okuyamadım herkes iyidir inşallah juliye ne oldu bu arada yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…