E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #39.661
çok teşekkürler kızlar
denizanası şu aleoverayı nerden temin edebilirim bende saksıda yetiştirmek istiyorum canım
gunaydın kızlar
gecmısı okuyamadım jullınanneye ne olmus??????
asortık bacı hosgeldın nerelerdeydın:ecrin_bebek:
mmf memonun 10. ayını kutlarım:sm_cool:
beyazmelek her kavgadan sonra senın kocıs 1 hafta yasaklı mı oluyor:1ninca:
bızde dun hafıf tartısma yasadık ona küsüm bıldıgınden benımkıde yaklasmıyor :kedi:
alovera nasıl yetısıyor denızanası bızı bılgılendır cicim
gunaydın kızlar
gecmısı okuyamadım jullınanneye ne olmus??????
asortık bacı hosgeldın nerelerdeydın:ecrin_bebek:
mmf memonun 10. ayını kutlarım:sm_cool:
beyazmelek her kavgadan sonra senın kocıs 1 hafta yasaklı mı oluyor:1ninca:
bızde dun hafıf tartısma yasadık ona küsüm bıldıgınden benımkıde yaklasmıyor :kedi:
alovera nasıl yetısıyor denızanası bızı bılgılendır cicim
Kızlar ben eşimden ayrı yatıyorum.Küs değiliz ama o horluyo ve uyuyamıyorum.Bu yüzden başka bir odada yatıyorum.Sizce haksızlık mı ediyorum.Bu durum yaklaşık 3-4 günlük.
biz dun yemege gıtcektık ya eylule corap almaya gıttım beyaz melekcıgımın hedıyesının altına gec kaldım bıraz
neyse eve geldım nerdeydın gec kaldık felan benım canım sıkıldı arabayı satmasını ıstemıyordum sattı
bende neyse biraz soylendım soyledım tabı elımızdekı arabayı satttın felan dıye
hem saat 530 da eve gelmıs hem bana kızıyor hemde ustunu degısmemıs ben geldıkten sonra ustunu degıstırdı sacını felan joleledı cıktın bıde gec kaldık dıyo ben gelmeden ustunu degıstır demı
dolmusla gıdıcekmısız dolmusa bındık gıttık halen gecmedı sınırım
sahurdada ben onu yemem sunu yemem dıyıp durdu
boyle oldu yasmıncım
bende dün kocam fanfini isteyince dedim sen bana biraz önce ne dedin ( kötü bi kelime kullanmıştı ) dedim böyle bir insanla nasıl olurda yatarsın ,tüühh sana dedim ,gitti yattızemuszemus ..ama gece bir film izledim ,çok etkilendim ve gittim kocama sarıldım ,ayy bi daha onu geri çevirmiycem :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?