2008 Kasım Anneleri

çok teşekkürler kızlar
denizanası şu aleoverayı nerden temin edebilirim bende saksıda yetiştirmek istiyorum canım

canım ben şişlideki organik pazardan almıştım, başka nerde vardır hiç bilmiyorum ama senin için araştırayım, benimki epeyce yavruladı kargoyla gideceğine güvensem gönderirim ama ölür gibi geliyor, ha bir etkinlik düzenlersek buluşmada getirim yavrulardan

gunaydın kızlar
gecmısı okuyamadım jullınanneye ne olmus??????
asortık bacı hosgeldın nerelerdeydın:ecrin_bebek:
mmf memonun 10. ayını kutlarım:sm_cool:
beyazmelek her kavgadan sonra senın kocıs 1 hafta yasaklı mı oluyor:1ninca:
bızde dun hafıf tartısma yasadık ona küsüm bıldıgınden benımkıde yaklasmıyor :kedi:
alovera nasıl yetısıyor denızanası bızı bılgılendır cicim

ıcırcım hoşbulduk canım valla rahatsızdım kaç gündür yeni kendime geldim daha
bir de benim cadı pek izin vermiyor canım yaa sürekli peşindeyim

yok güzelim evlendiğimizden beri ilk defa böyle bir yasak uyguluyorum tabi ben de dayanabilir miyim bilmiyorum :kedi:
o yüzden ilk olduğu için haberi yok hala zaten ama o da ilk defa senden sıkıldım dedi madem sıkılmış sıkıldığı insanla fanfiniye de gerek yok dimi :jeyyar: aynen böyle söyleyeceğim kendisine de sıkılmak neymiş görsün bakalım özlesin biraz beni :umursamaz:

Icırcım senin ki ne yaptı?Niye kızdırdı.Ben Ankarada oturuyorum.Gelirim yanına beni kızdırmasınÇok üzgünüm çoook

asorti geçmiş olsun canım,

ıcırcım valla aleovera özel bir bakım istemiyor ben saksıda almıştım zaten arasıra su veriyorum sadece, çok güçlü bir bitki, yapraklarının içinde jeli var bişey olduğunda taze taze kopartıp içindeki jeli sürülüyor

Kızlar ben eşimden ayrı yatıyorum.Küs değiliz ama o horluyo ve uyuyamıyorum.Bu yüzden başka bir odada yatıyorum.Sizce haksızlık mı ediyorum.Bu durum yaklaşık 3-4 günlük.

biz dun yemege gıtcektık ya eylule corap almaya gıttım beyaz melekcıgımın hedıyesının altına gec kaldım bıraz
neyse eve geldım nerdeydın gec kaldık felan benım canım sıkıldı arabayı satmasını ıstemıyordum sattı
bende neyse biraz soylendım soyledım tabı elımızdekı arabayı satttın felan dıye
hem saat 530 da eve gelmıs hem bana kızıyor hemde ustunu degısmemıs ben geldıkten sonra ustunu degıstırdı sacını felan joleledı cıktın bıde gec kaldık dıyo ben gelmeden ustunu degıstır demı
dolmusla gıdıcekmısız dolmusa bındık gıttık halen gecmedı sınırım
sahurdada ben onu yemem sunu yemem dıyıp durdu
boyle oldu yasmıncım

bende dün kocam fanfini isteyince dedim sen bana biraz önce ne dedin ( kötü bi kelime kullanmıştı ) dedim böyle bir insanla nasıl olurda yatarsın ,tüühh sana dedim ,gitti yattızemuszemus ..ama gece bir film izledim ,çok etkilendim ve gittim kocama sarıldım ,ayy bi daha onu geri çevirmiycem :gitme:

Hımmm, bildiğimiz klasik huysuz erkek vakası.Hemen kendini 3 günlük karantinaya alıyosun.Sorunca cevap veriyosun.Fanfini yok.Oldu mu canım.Ha bunlar da olmadı hemen geliyorum yanınakötükedihüso Şaka bi yana pek kayda değer değil be Icırım.Yemezse de yemesin.Daha güzelini de o yapsın.Kolay mı hem çocuk hem çeşit çeşit yemek.Kızdım bak:mymeka:

Eylül çok alemsin.Şu TV hayatımızda ne kadar etkiliymiş.180 derece dönmüşsün güzelim bea.Şeniz

asorti hşgeldin bacum

mmmf kafa 11. aynız kutlu olsun 1 yaşa az kaldı mikroskobiğin

eylülcüm eğer açık deniz 2'yi izlediysen sonunu anlatsana ben uyuyakaldım en son teknein yanında 3 kişi kalmıştı 1 kızda yüze yüze bir yere gitmişti

aa şu aloevera olayını çok sevdim ben de araştıyrayım bakayım burada bulabilecek miyim

ıcırcım tipik erkek hareketleri işte boşver uzatma, elbiseyi denedin heralde eylül hanıma altına çorap almaya gittiğine göre oldu mu canım denk geldi mi?

yasmincim horlama ciddi bir problem tabi ama ayrı yatmakta çözüm değilki daha iki yıllık evliyken ayrı kalıyorsanız ne olacak bunun sonu bence bir doktora gitsin sadece yastığını değiştirerek bile bu sorundan kurtulanlar var boyutuyla alakalı birşey yani ciddi bir hastalık boyutunda mı yoksa hafif mi

mmmfcim hadi gözün aydın kızz

eylül neyi izledin dün canımın içi ben açıkdeniz 1'i izlemiştim 2'yi gördük dün akşam eşim dedi izleyelimmi daha filmin başlarıydı 10dk falan baktım yok dedim izlemeyelim için sıkılıyor valla, denizi çok seviyorum ondan da soğuycağım ama birileri filmi özet geçiverse hiç fena olmaz merakta etmiyor değilim hani kaydirigubbakcemile3
biz dün elveda rumeliye baktık oda karışmış baya

bu arada kızlar yarın iftara misafirim gelecek bana da bir yeme listei şey etseniz bir zahmet aklımda sadece tatlı olarak dünkü prenses tatlısı var yapasım vardı zaten sebep olur ama başka bişey yok evde malzemede yok yemek listesini hazırlarsam ona göre bir malzeme listesi çıkarır kocişi gönderirim hemen
gelecek kişi sayısı 1 arkadaşlar kaydirigubbakcemile3 o yüzden öyle pratik şeyler olsun zaten çalışıyorum hem pratik hem lezzetli güzel şeyler ve misafirim malesef et yemiyor öle olunca çok zor :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…