2008 Kasım Anneleri

selamlar,
bugün bizimde 11. ayımız... 12'den gün aldık...:lepi::lepi:
bir ayımız kaldı yaşımıza..:teytey:
maytabım sizinde 11. ayınızı kutluyorum..
geçmişe biraz baktım kutlayan tüm arkadaşlara teşekkür ederiz...opuyorumnanaktan

remedios, andina geçmiş olsun kuzulara.. tatilde benim keremde öyle yanağının üzerine kötü düşmüştü hafif morardı yanağı..bir haftada geçmemişti..

kızlar ne olursa olsun ayırmayın yatağınızı benden abla tavsiyesi..
biz ilk evlendiğimizde evimiz sobalıydı tek odada yatıyorduk o bir kanepede ben bir kanepede sonra kayınvalidem olaya el attı şimdiden yatak ayrılırmı yeni evlisiniz siz diye bizde tek kanepye döndük..:))
ama zaten tvnin karşısında kanepe açık öyle yatıyoruz birlikte uykumuz gelincede ayrılıyorduk bir dahada son oldu..

benim eşim horlamaz ama bazen girip olduğunda çok yorulduğunda hafif püflüyorkaydirigubbakcemile3 o zaman biraz dürtüyorum hadi dönde rahat yat kocacım diyorum dönünce sesi kesiliyor.. sırt üstü yatınca çok horluyor erkekler babamdan biliyorum...

julicim sizin oralarda bişey olmamasına sevindim..
dün eşim evdeydi sık giremedim nete öğleden sonrada dışarı çıktık hedayemizi yolladık .. eve gelince oğlanları yatır uyut, sonrada akşam iftara davetliydik gece okudum biraz yazdıklarınızı..

maytabım anacım kasım annelerinin geneli çıtır zaten.. kendimi içine katmıyım ben biraz kıtırlaştım..buyrunnnnnnnnn:1closedeyes:

bıraktı asorticim valla en geçmemo bırakır diyoduım nasıl bıraktırırım bukadar düşkün diyodum ama serseri ya sinirlendim gene
seviyoduresmen beni emerken küvezde ilk emzirdiğimde parmağımıyakalamıştı sıkı sıkı tutmuştu 10ay emerken hep tuttu parmağımı
ne çabuk unuttu o günleri dana

ay gülizcim sağol ben de hep sote olarak yapıyordum bu seferde böle yapayım bari

bu kocalara küs kalabilsek azıcık bu kadar şımarık olamayacaklar da olmuyor işte

ay asortie o arkaya atma huyu bizimkinde çok zamandan beri var bir de şimdi ne yapıyor biliyor musun yürüme çalışması için yere bırakıyorum ben de onu tutmayı bıraktığım anda kendini aynen öyle atıveriyor geriye uff kaç kere kurtardım oyun sanıyor sıpa dediğin gibi kucaktayken yapıyor kucaklayanları hep uyarmak zorunda kalıyorum oturup oyuncaklarıyla oynarken bile bana bakıyor gülyor atıveriyor normalde minderinde turuyor da allahtan pek bişey olmuyor ama minder olmasa bittik yani

nazlımelekcim 11. ayını kutlu olsun ccanım..nice aylara, yıllara....

kızlar şuan bende eşimden ayrı yatıyorum..kızımın odasında tek kişilik yatak var orada yatıyom..kızım gece saat başı kalkınca oraya yerleştim..ne yapsam bendemi geri dönsem dicem ama gidip gelmekten anam ağlıyo ya...

slm kizlar gecmise baktim ama inanin bir iki disinda hicbisi aklimda kalmadi affedin lütfen.

sari kafamin 11.ayini kutlarim..

andisim batusada cok gecmis olsun üzme kendini sen.

kizlar ben oglum düsünce kasininca morarinca aloevera sürüyorum hepsine birebir iyi geliyor.

morarmasini sismesini engelliyor doktorumuz tavsiye etmisti bunu.haatta gecende elim yandi onu bile iyi etti bir günde.

andına gecmıs olsun canım
allah daha buyuk kazalardan sakınsın

mmf gozun aydın canım
ıyı terlettı sanırım senı ama geldı sonunda

beyazmelek ben mantarı etten daha cok severım
gulızgulun tarıfı hosuma gıttı bende fırında kozleyerek yapıyordum ama
guvec ısı aklıma yattı

organıkcı arkadasım maasallah her tarakta bezı olanlardansın
dıkkatımı cektı bende yetıstırmek ısterım evımde ama anadolu yakasında nerelerden alabılrım bılmıyorum

bugun ve yarın hatta pazar gunu ıftara davetlıyız
cumartesı nereye gıtsek acaba

canım yaa üzüldm vallahi ay geleyim mi kardeşin olarak memonun doğumgününe ben de tek çocuğum zaten iyi olur valla tek başıma kocişinin sülalesinin hepsine yeterim kaydirigubbakcemile3 haa yok yetmez diyorsan toplaşıp gelelim kk olarak :enbuyukkk:

gülizgül tuttum ben bunu sote olarak yapıyordum ben hep

ay gülizcim sağol ben de hep sote olarak yapıyordum bu seferde böle yapayım bari

afiyet olsun arkadaşlar..küçük küçük güveçlere koyarsanız daha şık oluyor...:lepi:

benim kızında canı çok kıymetli kızlar hayatta kendini atmıyo..kendini emniyte almadıkça asla kendini bırakmıyo..koltuğa kalkıp ayağa kalkıyo sonrada inerken dizlerinden kırıp, yere yakınlaşıp öyle bırakıyo kendini.hihoyyytdelikafadulden.ama bazen dengesini sağlamayıp düştüğü oluyor... :a015:

hepünüs gelin anca yetersiniz
bişey sürüsü derler ya bunlar ööle:))))

ben ıkı kez yatak ayırdım
benı cıldırtmıstı kavga edınce ya sen gıt ya da ben gıdıcem dıger odaya dedım gıtmedı
ben gıttım o da yanıma geldı sonra kacıp yatak odasına geldım ve kapıyı kılıtledım
cok bozulmus beyefendı hıc ısrar etmedı ıkı gece ayrı yattık
sonra tıpıs tıpıs geldı hıc ses cıkarmadım

aslında yaptıgım yanlıstı bılıyorum ama sınırden gozum bır sey gormuyordu neredeyse
artık yapmıyorum ınsa allah bundan sonra da boyle olmaz

bidahaki ay evet doğum günümüz var buruk geçicekbenim açımdan eşimin sülalesine yapıcam doğum günü sağolsunlar çok seviyolar ama benim ailemden 1 tek kişi bile olmucak
o çok dokunuyo bana

Üzme kendini canım yaaa..Bundan sonra bizim için en kıymetliler çocuklarımız..onlar olsun da yanımızda gerisi teferruat..

ben de eyüp'te oturuyorum
neresindeymiş eyüp'ün bu hayırsız amcalar

çilekcim ve kalimerocum hoşgeldiniz

kalimero hadi yine iyisin iftarlar falan ohh

kızlar bence bu kadar erken kocalardan ayrılmamak lazım diyorum o zaman hiç birleşemeyiz ki allah nasip ederse ben ölene kadar beraber yatma taraftarıyım ama bilemem tabi nolur biz sadece grip olduğumuz günler iki-üç gece ayrı yatıyoruz o kadar birbirimize bulaştırmayalım diye o da hamilelikten sonra başladı yani bebek için
doğumdan sonra da bir hafta kadar ayrı kaldık o kadar

Mmmfcim üzülme canım.Hayatta herşey tam olmuyo.Ben de kendi ailemle kutlayacam oğluşun doğum gününü.Arka sokağımda ölene kadar benle konuşmayacak olan kayınvalidem var.Oğluma da o bakıyor.O kadar kindar ki gelmez.Diğer akrabalarıda Sakarya'da.Biz varız burda.Gündüz kutlarız burda.Akşam da sen evde parti verirsin.

Kızlar tavsiyelerinize uyup akşam kocayla yatacam.Sabaha kadar yastığını düzeltecem ama olsun.Yazık di mi ona da.Adamcağız 31 yaşında ama garısız uyuyo her gece(

beyazmelekcım hosbulduk canım

bu aksam ıftara katılıcaz ama esım yarın ve haftasonu olanlara gelemeyecegımızı bıldır dedı
sanırım adam nıyetlı cıddı cıddı gıdıyoruz

neyse barı gıdersekte sapancada arkadasım var belkı ona ugrarım

ben de eyüp'te oturuyorum
neresindeymiş eyüp'ün bu hayırsız amcalar
nişanca diye geçiyo canım eyüp sultana çok yakın bayır çıkıyosun biraz

sağolun kızlar gerçkten sanal da olsa dostlarımsınız sişz benim kimseyle konuşmadıklarımı burda anlatabiliyorum
geçen arkadaşım vardı zaynayla facede konuşuyoduk kim o dedi liseden dedim anlşamazlarki anlamıyorlar yani sanalda dost olunabileceğini
ben 2 senedir kk dayım kasımennelerinden öncede çok güzel dostluklarım oldu hala görüşüyorum şimdi de sizler iyiki varsınız

andinaaaaaaaaaa ben terazi eşim aslan oğluş akrep ne olcak halımız bi deyiver hele...

hah nihayet gördüm çitosum sizin burçları , canım sizde pek kel alaka aile olmuşunuz , sen hava , kocan ateş oğlun da su grubu burcu..
gerçi hava grubunda yine en dengede olan terazidir , aslında kocanla pek çok yanınız uyuşur , genelde terazi kadınları erkek gibi olurlar , her işin altından kalkarlar , çılgındırlar , gece alemini severler , tuttuklarını koparırlar , sevdikleri işde başarılı olurlar , her işi toparlarlar... sevdikleri zaman fazla bağlanırlar ama kızdıkları zaman da çok kolay çeker giderler , kocanla ortak özelliğiniz ikinizin de dış dünyaya önem vermeniz , dış görünüşünüze dikkat etmeniz , aslan erkeği için yanında taşıdığı kadın önemlidir , terazi kadınları da havalarıyla zaten girdikleri ortamda beğenilirler canımcım , eğer kocanı masum bir kedi haline getirmeyi başarırsan gayet mutlu olursunuz..

oğluşa gelince o bir akrep olacak , babsaıyla anlaşması zor , arada fazlasıyla rekabet olacaktır ama siz ikiniz gayet iyi anlaşabilirsiniz , ikiniz de birbirlerinizin sırrını saklayacak kadar ketum , birbirinizi zor durumda bırakmayacak kadar sağlam karakterlisiniz ..öptüm şekercim

yazık yasmincim yaa kavuşun bence yine siz bol bol yan dönmesini sağla dürt ya da uyar biz zaman sonra sen uyarmasanda onlar dönüyorlar zaten tecrübeyle sabittir kaydirigubbakcemile3 benimki horlamaz ama sırtüstü yatınca zaman zaman oluyor

gülizcim güveç kabı dediğin toprak kaplarmı eğer ondansa küçüğü yok büyük var bir tane onu da hiç fırına sokmadım ısıya dayanıklı mı bende borcamın küçük kapları var onlarda yapıyorum ama onlarda iki tane kocişle özel yemeklerimizde zemuszemus hangisi olacak bir aydınlatsan beni cicim laelaelaelaelae

mmfcim hazırlan yola çıkıyoruz memonun doğumgününe oradayız allah allah allah nidalarıyla

benim oğlanın doğum gününde de baba tarafından kimse olmayacak hepsi benimkilerden kaydirigubbakcemile3 ee yoklar hepsi başka şehirde sürpriz yapıp çıkıp gelen olursa bilemem kafamçokkarıştı

canımın içi bende kocam da teraziyiz bizimki noluyor oğluş belli akrep yazdım daha önce de seni bulmak imkansız kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…