- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #39.721
ıcırcım valla aleovera özel bir bakım istemiyor ben saksıda almıştım zaten arasıra su veriyorum sadece, çok güçlü bir bitki, yapraklarının içinde jeli var bişey olduğunda taze taze kopartıp içindeki jeli sürülüyor
yok canım kuzen falanda yok
anneminkardeşi yoktu babamında kızkardeşi kayseride çocuklarıda orda 8 çocuğu var daha hiç görmedim erkek kardeşide eyüpte 1 kızı1 oğlu var d.gününe gelin desem bi taraflarıyla gülerler bana daha görmeye gelmediler bizamcamlara gidince orda gördüler kuzumu abimin biriyle konuşmuyorum biride bursaya taşındı
2 erkek halasıyım ama yeğenlerimide göremiyorum
bilmem anlatabildimmi
gülizgül tuttum ben bunu sote olarak yapıyordum ben hep
ay gülizcim sağol ben de hep sote olarak yapıyordum bu seferde böle yapayım bari
canım yaa üzüldm vallahi ay geleyim mi kardeşin olarak memonun doğumgününe ben de tek çocuğum zaten iyi olur valla tek başıma kocişinin sülalesinin hepsine yeterim kaydirigubbakcemile3 haa yok yetmez diyorsan toplaşıp gelelim kk olarak :enbuyukkk:
bidahaki ay evet doğum günümüz var buruk geçicekbenim açımdan eşimin sülalesine yapıcam doğum günü sağolsunlar çok seviyolar ama benim ailemden 1 tek kişi bile olmucak
o çok dokunuyo bana
yok canım kuzen falanda yok
anneminkardeşi yoktu babamında kızkardeşi kayseride çocuklarıda orda 8 çocuğu var daha hiç görmedim erkek kardeşide eyüpte 1 kızı1 oğlu var d.gününe gelin desem bi taraflarıyla gülerler bana daha görmeye gelmediler bizamcamlara gidince orda gördüler kuzumu abimin biriyle konuşmuyorum biride bursaya taşındı
2 erkek halasıyım ama yeğenlerimide göremiyorum
bilmem anlatabildimmi
nişanca diye geçiyo canım eyüp sultana çok yakın bayır çıkıyosun birazben de eyüp'te oturuyorum
neresindeymiş eyüp'ün bu hayırsız amcalar
Mmmfcim üzülme canım.Hayatta herşey tam olmuyo.Ben de kendi ailemle kutlayacam oğluşun doğum gününü.Arka sokağımda ölene kadar benle konuşmayacak olan kayınvalidem var.Oğluma da o bakıyor.O kadar kindar ki gelmez.Diğer akrabalarıda Sakarya'da.Biz varız burda.Gündüz kutlarız burda.Akşam da sen evde parti verirsin.
Kızlar tavsiyelerinize uyup akşam kocayla yatacam.Sabaha kadar yastığını düzeltecem ama olsun.Yazık di mi ona da.Adamcağız 31 yaşında ama garısız uyuyo her gece(
andinaaaaaaaaaa ben terazi eşim aslan oğluş akrep ne olcak halımız bi deyiver hele...
hah nihayet gördüm çitosum sizin burçları , canım sizde pek kel alaka aile olmuşunuz , sen hava , kocan ateş oğlun da su grubu burcu..
gerçi hava grubunda yine en dengede olan terazidir , aslında kocanla pek çok yanınız uyuşur , genelde terazi kadınları erkek gibi olurlar , her işin altından kalkarlar , çılgındırlar , gece alemini severler , tuttuklarını koparırlar , sevdikleri işde başarılı olurlar , her işi toparlarlar... sevdikleri zaman fazla bağlanırlar ama kızdıkları zaman da çok kolay çeker giderler , kocanla ortak özelliğiniz ikinizin de dış dünyaya önem vermeniz , dış görünüşünüze dikkat etmeniz , aslan erkeği için yanında taşıdığı kadın önemlidir , terazi kadınları da havalarıyla zaten girdikleri ortamda beğenilirler canımcım , eğer kocanı masum bir kedi haline getirmeyi başarırsan gayet mutlu olursunuz..
oğluşa gelince o bir akrep olacak , babsaıyla anlaşması zor , arada fazlasıyla rekabet olacaktır ama siz ikiniz gayet iyi anlaşabilirsiniz , ikiniz de birbirlerinizin sırrını saklayacak kadar ketum , birbirinizi zor durumda bırakmayacak kadar sağlam karakterlisiniz ..öptüm şekercim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?