- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #39.761
ecemım allasen bır dur artık
bana gelıyorlar sen anlattıkca soldan soldan
bız dun aksam ıftar oncesı alısverıs merkezıne gıttık
ve eymen beyın hedıyesını aldık
lımıt olması ıyı mı oldu kotu mu bılmem ama magazada begendıklerımın hepsınden alma ıstegı dogdu ıcımde
bahaneyle oglusa da aldım bıseyler
bız kaldık yıne esımle kendımıze bırsey almadan cıktık
daha genıs zaman lazımmıs bıze oyle dedı esım
Mahcup olacak bişi yok canım ya.Şurda kendi aramızdayız.Şükür aramızda kötü durumlu olan yok benim bildiğim kadarıyla.Valla 3 mağaza gezdim.Hepsi yazlıktı.Ben kışlık almak istedim.Ama çok yerde bulamadım.Mağazanın biri zaten mallarını hep okul malzemesi yapmış.Çok seçeneğim yoktu ve çok beğendim.Bir de çocuk kıyafetleri alırken ben de mantık falan kalmaz.Dalarım valla.4 yeğenim var.Kıyafetlerinin çoğunu da ben alırım.Seve seve harcarım.
Canım davul gibi karnım.Ağrılıyım bende.Günlerdir var bu.1 hafta geçti.Allah yardımcımız olsun:sinifsinif:
kızlar dün yağız düşerken alnını sehpaya çarptı
alnı şişti kuzumun hemen buz yaptık
morarma da oldu evde penathen vardı ondan sürdüm
sabaha şişlik inmişti ama morluk hala var
ilk defa başımıza geldi
bu gibi durumlarda buzdan başka ne yapabiliriz
merhem veya krem olarak ne sürebiliriz acaba
oyyyy aşkitom 11 aylık olmuş
geri sayım başladı:)
Kızlar ben eşimden ayrı yatıyorum.Küs değiliz ama o horluyo ve uyuyamıyorum.Bu yüzden başka bir odada yatıyorum.Sizce haksızlık mı ediyorum.Bu durum yaklaşık 3-4 günlük.
sağol ıcırcım
ay neyse adet oldum
gidyimde orucumu bozayım
batuyu elimden düşürdüm bu sabah dudağı patladı mafoldumben
içim parçalandı kızlar ya , offf çok salağım nasıl kaydırdım ellerimden anlamadım hiç
ay makine bitti gidiim boşatıiim buzdolabını temizliicem onu bekliyodumyeniden doldurmak için cevriyede kuran takip edicek gelip size doyumolmaz yazamam ama gelip okurum herhalde
hah nihayet gördüm çitosum sizin burçları , canım sizde pek kel alaka aile olmuşunuz , sen hava , kocan ateş oğlun da su grubu burcu..
gerçi hava grubunda yine en dengede olan terazidir , aslında kocanla pek çok yanınız uyuşur , genelde terazi kadınları erkek gibi olurlar , her işin altından kalkarlar , çılgındırlar , gece alemini severler , tuttuklarını koparırlar , sevdikleri işde başarılı olurlar , her işi toparlarlar... sevdikleri zaman fazla bağlanırlar ama kızdıkları zaman da çok kolay çeker giderler , kocanla ortak özelliğiniz ikinizin de dış dünyaya önem vermeniz , dış görünüşünüze dikkat etmeniz , aslan erkeği için yanında taşıdığı kadın önemlidir , terazi kadınları da havalarıyla zaten girdikleri ortamda beğenilirler canımcım , eğer kocanı masum bir kedi haline getirmeyi başarırsan gayet mutlu olursunuz..
oğluşa gelince o bir akrep olacak , babsaıyla anlaşması zor , arada fazlasıyla rekabet olacaktır ama siz ikiniz gayet iyi anlaşabilirsiniz , ikiniz de birbirlerinizin sırrını saklayacak kadar ketum , birbirinizi zor durumda bırakmayacak kadar sağlam karakterlisiniz ..öptüm şekercim
Çileğimmmm kız siz süper olmuşunuz zira kova zor bir burçtur , hatta derin de kovaydı yanlış hatırlamıyosam , zeki olur kovalar , güçlü , lider burçlarındandır zaten bi akrep bi aslan bide kovadan çıkar liderler.. ikizler dengesizdir , ikizler erkeği çok zordur , bi bakmışsın dünyanın en süper erkeği , ilgili , sevgi dolu vs. Bi bakmışsın gözü seni görmez bambaşka bir dünyaya kayar.. işinde hırslıdır ama çok da başarılı olamazlar genelde senin kocan böle değildir sanırsam  ikiniz de gezmeyi tozmayı seversiniz , sosyal hayatta aktif ve popüler insanlarsınızdır , oğluşuna gelince akrep kova ve ikizler ile pek anlaşamaz aslında , özellikle ikizlerin değişen ruh hali akrebi tedirgin eder , akrep daha çok güven ister , daha stabil bir hayat tercih edecektir , ona ihtiyacı olan güveni vermek sizin elinizde tabikim.. öptüm gülüm
Kaynanaların alası bende ayol , insan onunla bi hafta kalsa intihar eder yeminle ..
Oğlu dayanamıyo düşünün ben nasıl dayanıyım , ne zaman bana gelse , gittiği gün telefon yağmuruna tutuyo millet beni ( ailem ve arkadaşlarım ) ee anlat bakalım bu sefer neler yaptı diye , en son geldiğinde bakıcımla bir gün geçirdi eve gittiğimde kız dağılmıştı ben hayatımda böyle bişey görmedim demiş , resmen bakıcıyı kocama ayarlamaya kalkmış daha ne yapsın , neyse ben anlatmim anlattıkça sinirlerim bozuluyo.. zaten sabaha kadar ağladım gittiği gün sinirden , kocam da 1 sene daha gelemez dedi bakalım görücez ne zaman gelicek bi daha
canimcim ellerine saglik cok iyi anlatmisin bizi.sadece is konusundaki yorum uymuyor esim icin digerleri kesinlikle tamamen cuk oturmus.hatta hirsi yüzünden biraz ihmal bile ediyor diyebilirim.yineden saol sekerciimmmm
canım sen şanslısın yine ..en azından oğlu farkında durumun..bizde her zaman anası haklıııı.klava:..yılda 10 gün çekemiyorum inankiii...oğlunada anasınada...allahtan evimize dönünce bitiyo herşey...yoksa kesin boşanmıştık şimdiye. klava:..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?