2008 Kasım Anneleri

ay nihayet gelebildim
andinacım çok geçmiş olsun tatlım batuya .. olur böle arada kazalar önemli olan bişey olmaması

çitoscum ben çok zorunlu olmadıkça ilaç kullanmayı sevmem ve babam alternatif tıpla çok ilgileniyor kitapları falan bilem var .. ee ben de babamın kızıyım bir yerde .. sonuçta ilaçların tamamı doğada bulunanlardan dolayısıyla ham maddeyi en doğalından kullanmak güzel çözüm. abartmamak kaydıyla tabi :))

yatak ayrımından falan bahsedilmiş.. aman kızlar diyorum yapmayın .. bizim evin ilk kurallarından biridir. yatak odasına asla küs girilmez ve yatak ayrılmaz. ne olursa olsun o odaya girildiği andan itibaren herşey geride bırakılır.. olmadı mı bizde de küslük oldu tabi aldım yastığımı çıktım odadan ama en fazla 1 saat.. 1 saat sonra ya o beni almaya geldi ya da ben odama geri döndüm.. daha doğum yaptığımda sezeryanlıyım dikişime çarpar diye eşim acaba ben yanında yatmasam mı demişti annem ve ben direkt hayır yatak ayrılmaz anca beraber kanca beraber demiştik :)) kuzum bir kenara sinip kımıldamadan bana bakarak uyumuştu :))

mmfcim ben gelirim tatlım memonun doğum gününe.. anne tarafından teyzesiyiz nihayetinde :))
valla ailemdekiler kk ya alıştı hatta bişey olduğunda annem bile diyor sor bakalım sizin kızlara veya bak bakım onlarda durum nasıl diye :)) eşim ben kk yı açınca sen takıl ben sonra gelirim diyip gidiyor yanımdan .. hediyeyi bile alırken ne yaptın ne aldın çok merak ettim Durunun sanal arkadaşına dedi :)) o göremedi merakından çatlıyor ..

denizannem şu aloa vera olayını sevdim ben şu yavrulardan bana ayırırmısın alsam senden :)) ne de olsa bulusuyoruz dımı ?? hadi ayarlayalım artık .

nazlıcım sizinde 11. ayınız kutlu olsun tatlım .. yaşlarına az kaldı ya. çok heyecanlı ..

aslında artık yeni topik açmak lazım .. 1 yaşına girerken neler yapıcaz doğum gününde diye :)) f

mmmf cim çok haklısın canım ,benim burda paylaştıklarımı bir kocam anlıyo ..annem bile pirayeyi gördükten sonra ,afferim bak böyle arkadaşların olsun demişti.internetten dediğim zaman şu arkadaşlık siteleri sanıyo millet ,laf anlatamassın ,bende çoğu zaman ,işyerinden ,okuldan filan diyorum ..
hatta andinanın hediyesi geldiğinde kocam waauuww bu kız seni çok seviyomuş belli dedi,ben zehraya hediye seçerken eşim fikir verdi bak bu çok güzel bunu al filan dedi..yani kimse anlamaz yaşadıklarımızı ,beni bir eşim anlıyo ..

canım artık banada soldan soldan geliyorlar yine bir sürü çamaşır çıktı
hediyede bende limite uydum canım

yasmincim ben kışlık bulamadım yazlık aldım mecburen kızılaya inme şansım olmadı buralara baktım kaç mağaza gezdiysem daha yeni sezon ürün getirmemişti 15 inden sonra dediler o yüzden böyle oldu umarım beğenirler bugün yolladık

Canım davul gibi karnım.Ağrılıyım bende.Günlerdir var bu.1 hafta geçti.Allah yardımcımız olsun:sinifsinif:

canım 1 hafta mı geçti bir test yapsana için rahat eder

canım büyük geçmiş olsun geçen benim oğluşta düşmüştü tam gözünün kenarını vurmuştu şişti ve morardı arkadaşım hemen lasonil sürmüştü çok iyi geldi

oyyyy aşkitom 11 aylık olmuş
geri sayım başladı:)

canım 11. ayınız kutlu olsun ne güzel yaş gününe 1 ay kaldı ilk doğum günü şimdiden hazırlanırsın sen artık

NAZLIMELEK SENİN BIDIKLARINDA 11. AYI KUTLU OLSUN NİCE AYLARA CANIM...

Kızlar ben eşimden ayrı yatıyorum.Küs değiliz ama o horluyo ve uyuyamıyorum.Bu yüzden başka bir odada yatıyorum.Sizce haksızlık mı ediyorum.Bu durum yaklaşık 3-4 günlük.

canım tedavi ettirseniz ya ayrı yatılır mı ben eşim olmadan yatağa bile giremem mümkün eğil ayrı yatamam uyuyamam bile yanımda olmasa ama oda öyledir ayrılmak ne demek çabuk birleştirin yatakları...

sağol ıcırcım
ay neyse adet oldum
gidyimde orucumu bozayım

hadi gözün aydın....

batuyu elimden düşürdüm bu sabah dudağı patladı mafoldumben
içim parçalandı kızlar ya , offf çok salağım nasıl kaydırdım ellerimden anlamadım hiç

canım çok geçmiş olsun kıyamam ben kuzuya ama oluyor bazen ne kadar dikkat etsekte...

ay makine bitti gidiim boşatıiim buzdolabını temizliicem onu bekliyodumyeniden doldurmak için cevriyede kuran takip edicek gelip size doyumolmaz yazamam ama gelip okurum herhalde

kolay gelsin canım

Sağol canımmm ağzına sağlık
Aslan burçlarını hiç sevmezdim aslında(kimse alınmasın)burnumun dibinde bitti..Bi acayip oluyorlar.kibirleri ,burunları bi karış havda ..ama benim kocayı yavaş yavaş masum bir kedi haline getiriyorum az kaldı...

valla bende kayınvalide konusunda şansız olanlardanım.
ama artık durumu kabullendım. ne demişler ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin. ben de artık gidip gelmiyorum .. ne sölesen ne anlatsan boş .. her seferinde başa geri dönüyoruz.

Beyazmelekcim , senin doğumgünün yaklaştı demek ki terazi isen , bitanem kocan da sende teraziysen gayet iyi anlaşıyo olmanız gerek , demin çitosa da yazığım gibi teraziler güçlüdürler , gezip tozmayı , kendi ayakları üzerinde durmayı severler..sizin aranızda arada sırada güç çatışması yaşanabilir ama iyi anlaşırsınız , birbirinizin huyuna gidin , sizin küslüğünüz de çekilmez olur , siz kesin bağırmadan çağırmadan susup birbirinize küsüyorsunuzdur doğru mu? Bide terazinin dengesizliği vardır ruh hali bakımından , fazla dalgalanırsınız , ikiniz de aynı anda dalgalanmazsanız iyi olur ne diyim..

Akreple iyi anlaşırsınız , akrep dobra , dürüst , kendisine güven veren insanlarla çok iyi anlaşır , annesi de babası da böyle insanlar olduğu için güven içinde büyüecek bebişin canım

ICIR, andina222, cilekk, çitos, denizanasi+, ecemim2001, elmalı turta, gulizgul, LAVıNYA4134, LELAL, Minik Kalimero, mmmf27, nazlımelek, remedios+, yasmin.28 topikte 16 kışı süpperrrrrrrrrrrr

ecemimcim sağol canım
valla benide bi eşimanlıyo
ama burasıda hep eşimin akrabaları aynı bahçedeyiz hepimiz bi duyulsa olay olur valla hemde nasıl olay:))
bişey anlatcam amacevriye arkamda sonra anlatırım :)))
kendisini çekiştircemde .:))
ben anıla hediye almıştım güzel bi eşofman takımı
eşim eşofman takımı olmaz dedi ertesi gün tekrar gittik kendisi beğendi ben çok basit olur altına bişey yok dedim bana aaaa çok kullanuışlı bak görürsün bilmiyomusun fatihten çok kullandık böyle şeyler dedi ikna etti bilmiyorum inşallah işinize yarar yasmincim
neyse dedikodular azzzz sonraaaaaa

andina kaynanana pesssssss diyorum canım bu arada yıldızlı hemde

Çileğimmmm kız siz süper olmuşunuz zira kova zor bir burçtur , hatta derin de kovaydı yanlış hatırlamıyosam , zeki olur kovalar , güçlü , lider burçlarındandır zaten bi akrep bi aslan bide kovadan çıkar liderler.. ikizler dengesizdir , ikizler erkeği çok zordur , bi bakmışsın dünyanın en süper erkeği , ilgili , sevgi dolu vs. Bi bakmışsın gözü seni görmez bambaşka bir dünyaya kayar.. işinde hırslıdır ama çok da başarılı olamazlar genelde senin kocan böle değildir sanırsam  ikiniz de gezmeyi tozmayı seversiniz , sosyal hayatta aktif ve popüler insanlarsınızdır , oğluşuna gelince akrep kova ve ikizler ile pek anlaşamaz aslında , özellikle ikizlerin değişen ruh hali akrebi tedirgin eder , akrep daha çok güven ister , daha stabil bir hayat tercih edecektir , ona ihtiyacı olan güveni vermek sizin elinizde tabikim.. öptüm gülüm

ayy şimdi nette gezinirken baktımda akrebin özellikleriymişşşş
Özellikleri : Yenilenme ve dönüşüm gücü, metamorfoz, şifa, derine inen, araştıran, keskin, erotik, seksi, çekici, güçlü, karmaşık, duygusal, gizemli, ketum, derin, önsezili, yıkıcı, zalim, şiddete meyilli, iğneleyici, saplantılı, sabit fikirli, aşırıya kaçan, şehvetli, tutkulu, kıskanç, sahiplenici, küsen, intikamcı, kinci, acımasız, hilekar, güvenilmez, paranoyak, kuşkucu, duygularını bastıran.kafamçokkarıştı

canimcim ellerine saglik cok iyi anlatmisin bizi.sadece is konusundaki yorum uymuyor esim icin digerleri kesinlikle tamamen cuk oturmus.hatta hirsi yüzünden biraz ihmal bile ediyor diyebilirim.yineden saol sekerciimmmm

merhaba kızlar
geçmişe bakıp geldim bugün çok yorgunum gece misafirimiz çok geç yatınca mecbur bizde oturmak zorunda kaldık birde sahur hazırladım kalktı bizimle güzel bir sahur yaptı sabahta ben oruç tutmuyorum diyor tam evden çıkmak üzereyken eşim benim sinirlendiğimi anlayınca ben bir şeyler hazırlarım dedi ama tabiki yine içime sinmedi kahvaltısını hazırladım beyfendinin sonra acele okula gittim birazda geç kaldım ...
neyseki eve geldiğimde gitmişti yoksa o kadar yorgunumki oruç oruç çocuklarla zor uğraşıyorum bide sofra kur yemek hazırla zor oluyor eşime bugünde gelecek mi deyince gitti dedi hiç üzülmedim ...
of ama tabi bu arada tüm yemeklerim bitti bir tek çorbam var ama prati günlük bir yemek yapmalıyım çünkü yarın iftara davetliyiz..
evde temizlenecek bayram temizliği kadın alayım diyorum ama her seferinde kadından sonra bir daha her şeye el atıyorum beğenmediğimi kesinlikle söyleyemem öyle bir huyum var üzülürler diye söyleyemem bir sürü para verir sonra yine canımı çıkarırım eşimde bu huyuma çok kızar ama ne yapalım böyleyim ama bir an önce temizletmem lazım içime sinmiyor

canım sen şanslısın yine ..en azından oğlu farkında durumun..bizde her zaman anası haklıııı.klava:..yılda 10 gün çekemiyorum inankiii...oğlunada anasınada...allahtan evimize dönünce bitiyo herşey...yoksa kesin boşanmıştık şimdiye.klava:..

Icırım çileğe yazdığımın aynısını oku hayadım , o da kova.. eşin ondan farklı tabi ama yine de ikiniz de hava burcusunuz bu sebeple iyi anlaşırsınız.. yanlız sen daha lider konumundasın ev içinde , dediğim gibi kovalar lider ve zeki olurlar.. teraziler de sorumluluk sahibi becerikli insanlardır bu bakımdan birbirinizi tamamlarsınız , oğluşunla fazla inatlaşma , ikiniz de lider burç olduğunuz için ilerde aranızda çatışmalar yaşanabilir aman sakin olup anne gibi davranıp alttan alman gerekecek pek çok şeyi , teraziler çılgındırlardır , ona ayak uydurman gerekir , kendisi gibi hatunları severler , küstürmemek gerekir , unutmazlar yapılanı affetseler bile içlerinde taşırlar senelerce..öpüyorum şekercim

ecemimcim beğenmemek ne demek tatlım .. hani eylülün bir lafı vardı toplu iğne bile olsa sizden gelen değerli diye sonuna kadar katılıyorum bu lafa. şimdiden emeğine ellerine sağlık tatlım ...

canimcim ellerine saglik cok iyi anlatmisin bizi.sadece is konusundaki yorum uymuyor esim icin digerleri kesinlikle tamamen cuk oturmus.hatta hirsi yüzünden biraz ihmal bile ediyor diyebilirim.yineden saol sekerciimmmm

çileğim dedim zaten eşin uymuyodur bu duruma diye , süper ikili olmuşsunuz canım..

gülizim evet şanslıyım en azından kocam durumu biliyo ve benden yana , Allah yardımcın olsun canım ne diyim zor işler bunlar

Gülizim eşin pek muhlis herşeyden önce , başaklar sessiz sakin , iyilik melekleridir... titiz , düzenli , takıntılı , hastalık hastası da olabilirler ama azıcık kötü yanları haricinde gerçekten iyi insanlardır , onlarla yaşamak çok kolaydır , uyumludurlar , anlayışlıdırlar dediğim gibi bazı ufak tefek takıntılarına he deyip geçersen bir başakla yaşamak kolay ve keyiflidir. Hem kızınla da iyi anlaşacaktır , akrepler başakların sakinliğini , uyumunu ve iyi yüreklerini severler..

Sense bir ikizler kadını olarak her işe koşan , gezmeyi , sosyal yaşamı çok seven , herkesi tanıyan ve ordan oraya koşturan bir hatunsundur kesin.. ikizleri tutmak zordur , ama akreple de başakla da anlaşırsın canımcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…