2008 Kasım Anneleri

Ben dua ediyorum kaynanam doğum gününe gelmesin diye , tüm planlarımı alt üst eder cadı

ay aynı anda gönderdik benimki üstte kaldı andinacım

sende mi kayınvalidezedesin biz de aynı şehirde yaşasak böle mi olacağız acaba

ananem derki kaynananın en iyisi gelini arka eteğinden vururmuş iyisi olmaz diyor bilemiyorum kaydirigubbakcemile3

ayyy benimde doğum gününe çağırmayacağım tek kişi eltim ,kesin kararlıyım çağırmıycam ,çocukları gelsin ama o aslaaaaa,evime sokmam ..bak sinirlendim yine ..

canım bende burada ogrendım bu kadar samımı olunabılındıgını
daha evvelden bu kadar herseyı konusacak boyuta hıc gelmemıstım
sanırım hepımızın anne olması guven duygusunu telkın edıyor

dun hedıyeyı alırken abımın esı sordu kıme alıyorsun dıye
arkadasımın ogluna dedım
bılseler gercekte hıc gormedıgım ve taaa aydında oturan bır guzelın ogluna alıyorum
sasırırlar emınım

uzulme canım bende esımın aılesınden kımsenın katılacagını sanmıyorum
bırseyler her zaman eksık olur

Andinacım bizde durum şöyle.Kocam benim ailemi birgün kırmadı.Benim sülalemde en çok sevilen damattır.Herkes çok beğenir.Onun buruk olmasını istemezdim.Bir de akşama kadar kaynanam bakıyo bebeğe.Bana ne kadar kötü davranırsa davransın bugünü kutlamak onun da hakkıdır.Fiziksel olarak çocuğuma güzel bakıyo.Ruhsal tarafından haberim yok ama gördüğüm kadarıyla bi problem yok.Hatta gittiğimiz doktorlar güzel bakılmış bebeğe diyorlar.Çenesini tutmayı becerseydi o kadar mutlu olacaktık ki.Ah şu burnunu sokmasaydı herşeye.Yine sinirlerim zıpladııı.

ay makine bitti gidiim boşatıiim buzdolabını temizliicem onu bekliyodumyeniden doldurmak için cevriyede kuran takip edicek gelip size doyumolmaz yazamam ama gelip okurum herhalde

hosbuldum melegim..

aman kizlar bosverin en iyisi bu durumlarda politik olmak.ne karisiyorum nede karistiriyorum ben.

hos bizimkiler zaten bi acayip cok resmiyiz ve bu gitgide dahada oturuyor.

ben iki gece yapicam dogum gününü birisi arkadaslarimizla digeride esimin annesi kizkardesi ve

iki kuzeniyle olcak.

ilginc insanlar ilginc hayatlar ilginc karakterler,bunlarin hepsi bir arada olunca inanin cekilmez hale geliyorlar ve en iyisini uzak durarak yapiyorsunuz.

offfffff aamanyaa millettt kendi isine baksin karsimasinlar kimseye.

andisim sen beni yorumladinmi canim?dün yazmistimda:)

ben kocısle kus bıle olsam aynı yatakta yatarım nısanlıyken konusmustu ayrı yatmıyalım dıye

andınacım gecmıs olsun cok uzuldum ama bebısler bole bole buyucekler

bende eylulun dogum gununu herkesıayrıayrı almıyım dıye Günümüzle bırlıkte alıcam bı tasta ıkı kus mısalı yanı

kım sormus pek hatırlamıyorum ama toprak guvec kucuk kase olanları ogun ben kullandım tepsının ıcıne dızdım ve tepsının tabanına su koydum oyle pişirdim sankı catlıycak gıbıme geldı bırde emanettı

Son düzenleyen: Moderatör:
ODA OLUR CANIM FARKETMEZ..HANİ 1 KAPTA OLURSA SERVİS YAPARKEN GÖRÜNTÜ bozulur diye ayrı kap olursa güzel olur diyorumm..
bizimde doğumgünümüzde babamızdan kimse olmayacak hepsi adanadalar..burada benim ailemle kutlayaveirirz işte..

kızlar ben çıkıyorum..
hepinize iyi günler...
iyi günler canımm..

offf canım sende benim gibi kayınvalidezedesin anlaşılan..
klava:kötükedihüso

maytabım benim oğlanların doğum gününde de kimsemiz olmayacak ne anane var ne banane ne elle tutulur bir akraba..
ben karı koca kutlayalım yada gündüz arkadaşlarımı normal otumaya diye çağırayım doğum günü yapayım diye düşünüyordum ki (hani sanki hediye getirin dermiş gibi olmayım istedim)
akşam iftara davetli olduğumuz arkadaşım bıdıkların yaşgünü ne zaman ne yapacaksın dedi. diğeri ooo parti verir artık bekliyoruz dört gözle dedi bende düşündüğümü söyledim olurmu canım bebişlerimize hediyemizide alalım yakışır dediler.. beni mutlu etmeye yetti.. gerçekten bazen akraban yada aileden çok yakın oluyor arkadaşların sanalda olsa aynı sonuçta düşünüp kutlamaları bile yeter yahu..

Kaynanaların alası bende ayol , insan onunla bi hafta kalsa intihar eder yeminle ..

Oğlu dayanamıyo düşünün ben nasıl dayanıyım , ne zaman bana gelse , gittiği gün telefon yağmuruna tutuyo millet beni ( ailem ve arkadaşlarım ) ee anlat bakalım bu sefer neler yaptı diye , en son geldiğinde bakıcımla bir gün geçirdi eve gittiğimde kız dağılmıştı ben hayatımda böyle bişey görmedim demiş , resmen bakıcıyı kocama ayarlamaya kalkmış daha ne yapsın , neyse ben anlatmim anlattıkça sinirlerim bozuluyo.. zaten sabaha kadar ağladım gittiği gün sinirden , kocam da 1 sene daha gelemez dedi bakalım görücez ne zaman gelicek bi daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…