- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #39.741
Mmmfcim üzülme canım.Hayatta herşey tam olmuyo.Ben de kendi ailemle kutlayacam oğluşun doğum gününü.Arka sokağımda ölene kadar benle konuşmayacak olan kayınvalidem var.Oğluma da o bakıyor.O kadar kindar ki gelmez.Diğer akrabalarıda Sakarya'da.Biz varız burda.Gündüz kutlarız burda.Akşam da sen evde parti verirsin.
Kızlar tavsiyelerinize uyup akşam kocayla yatacam.Sabaha kadar yastığını düzeltecem ama olsun.Yazık di mi ona da.Adamcağız 31 yaşında ama garısız uyuyo her gece(
sağolun kızlar gerçkten sanal da olsa dostlarımsınız sişz benim kimseyle konuşmadıklarımı burda anlatabiliyorum
geçen arkadaşım vardı zaynayla facede konuşuyoduk kim o dedi liseden dedim anlşamazlarki anlamıyorlar yani sanalda dost olunabileceğini
ben 2 senedir kk dayım kasımennelerinden öncede çok güzel dostluklarım oldu hala görüşüyorum şimdi de sizler iyiki varsınız
kızlar ben çıkıyorum..
hepinize iyi günler...
bu arada miniğim sen benim özelden mesajımı aldın mı
kızlar ben çıkıyorum..
hepinize iyi günler...
ODA OLUR CANIM FARKETMEZ..HANİ 1 KAPTA OLURSA SERVİS YAPARKEN GÖRÜNTÜ bozulur diye ayrı kap olursa güzel olur diyorumm..yazık yasmincim yaa kavuşun bence yine siz bol bol yan dönmesini sağla dürt ya da uyar biz zaman sonra sen uyarmasanda onlar dönüyorlar zaten tecrübeyle sabittir kaydirigubbakcemile3 benimki horlamaz ama sırtüstü yatınca zaman zaman oluyor
gülizcim güveç kabı dediğin toprak kaplarmı eğer ondansa küçüğü yok büyük var bir tane onu da hiç fırına sokmadım ısıya dayanıklı mı bende borcamın küçük kapları var onlarda yapıyorum ama onlarda iki tane kocişle özel yemeklerimizde zemuszemus hangisi olacak bir aydınlatsan beni cicim laelaelaelaelae
mmfcim hazırlan yola çıkıyoruz memonun doğumgününe oradayız allah allah allah nidalarıyla
benim oğlanın doğum gününde de baba tarafından kimse olmayacak hepsi benimkilerden kaydirigubbakcemile3 ee yoklar hepsi başka şehirde sürpriz yapıp çıkıp gelen olursa bilemem kafamçokkarıştı
iyi günler canımm..kızlar ben çıkıyorum..
hepinize iyi günler...
Andinacım bizde durum şöyle.Kocam benim ailemi birgün kırmadı.Benim sülalemde en çok sevilen damattır.Herkes çok beğenir.Onun buruk olmasını istemezdim.Bir de akşama kadar kaynanam bakıyo bebeğe.Bana ne kadar kötü davranırsa davransın bugünü kutlamak onun da hakkıdır.Fiziksel olarak çocuğuma güzel bakıyo.Ruhsal tarafından haberim yok ama gördüğüm kadarıyla bi problem yok.Hatta gittiğimiz doktorlar güzel bakılmış bebeğe diyorlar.Çenesini tutmayı becerseydi o kadar mutlu olacaktık ki.Ah şu burnunu sokmasaydı herşeye.Yine sinirlerim zıpladııı.
ay aynı anda gönderdik benimki üstte kaldı andinacım
sende mi kayınvalidezedesin biz de aynı şehirde yaşasak böle mi olacağız acaba
ananem derki kaynananın en iyisi gelini arka eteğinden vururmuş iyisi olmaz diyor bilemiyorum kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?