- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #39.701
Merhaba kızlar nasılsınız. Benim pek keyfim yerinde değil. İşlerden dolayı. Umarım iyisinizdir. Beni merak edenler sağolsun, iyiyiz biz beylikdüzünde olmamıza rağmen çok etkilenmedrik yağmurdan selden. Sadece eve her gece 10 da falan gittim. Beni arayan mmf yi de öpüyorum buradan. Kızlar inanamazsınız nasıl genç o ses tonu. Hiç sanmazsınız 10 yaşında oğlu var diye :) Çıtır bu çaktırmıyo
Merhaba kızlar nasılsınız. Benim pek keyfim yerinde değil. İşlerden dolayı. Umarım iyisinizdir. Beni merak edenler sağolsun, iyiyiz biz beylikdüzünde olmamıza rağmen çok etkilenmedrik yağmurdan selden. Sadece eve her gece 10 da falan gittim. Beni arayan mmf yi de öpüyorum buradan. Kızlar inanamazsınız nasıl genç o ses tonu. Hiç sanmazsınız 10 yaşında oğlu var diye :) Çıtır bu çaktırmıyo
karnım çok açççççç...
konuyu hemen değiştireyi ve bir soru sorayım...
benim ufaklık süt olduğu halde beni emmiyor.:ecrin_bebek:.daha doğrusu memeyi agzına alıp yalancı emzik gibi geveleyip duruyor..Bıraktımı acaba emmeyi hııııı((
ay çok üzülecem eğer emmezse..:sinifsinif:
ne yapabilirim sizce..:uhm:
oyyyy aşkitom 11 aylık olmuş
geri sayım başladı:)
remedioscum geçmiş olsun tatlım
aklınızda olsun kızlar bu tarz düşmelerde çarpmalarda buzun dışında tereyağ veya zeytinyağı , çiğnenmiş ekmek ve metal cismin o yüze kısa sürelide olsa bastırılarak tutulması şişliği ve morluğu geri kaçırıyor tecrübe ile sabittir hepsi. ..
özellikle yanma ( sıcak su dökülmesinde ) tereyağ birebir ..
bu arada günaydın remediosun yazısını okuyunca atladım hemen .
günaydın kızlar, bugün evdeyim temizlik yaptım biraz devam edicem daha ama oğlum uyumuşken bakayım dedim
remedios geçmiş olsun canım,
benimkide dün yanağını morarttı, mutfakta tezgah altı dolabını açtı kavanozlarla falan oynarken düşüverdi kapağa çarptı, fazla olmadığı için bişii sürmedim, lasonil iyidir ama açık yarada kullanılmıyor diye biliyorum çitos aydınlatırmısın bizi bu konuda
lelalin söyledikleri işe yarıyor bende denedim çoğunu okulöncesinde çalışırken, ben birde aleo vera yetiştiriyorum saksıda yanıkta yarada falan çok iyi geliyor, hemen biraz ucundan kırıp sürüveriyorum çok etkili,
mmmf memoşumun 11. ayını kutlarım canım, az kaldı yaşına vayy beee, ayrıca hamile olduğunu sanmıyorum
Kızlar ben eşimden ayrı yatıyorum.Küs değiliz ama o horluyo ve uyuyamıyorum.Bu yüzden başka bir odada yatıyorum.Sizce haksızlık mı ediyorum.Bu durum yaklaşık 3-4 günlük.
bende dün kocam fanfini isteyince dedim sen bana biraz önce ne dedin ( kötü bi kelime kullanmıştı ) dedim böyle bir insanla nasıl olurda yatarsın ,tüühh sana dedim ,gitti yattızemuszemus ..ama gece bir film izledim ,çok etkilendim ve gittim kocama sarıldım ,ayy bi daha onu geri çevirmiycem :gitme:
sağol ıcırcım
ay neyse adet oldum
gidyimde orucumu bozayım
bidahaki ay evet doğum günümüz var buruk geçicekbenim açımdan eşimin sülalesine yapıcam doğum günü sağolsunlar çok seviyolar ama benim ailemden 1 tek kişi bile olmucak
o çok dokunuyo bana
gulizgül mantarlı güveci nasıl yapıyorsun..Bi anlatsan..
tüh tüh tüh...
niye böyle olduku acaba...
ne güzel emiyordu..Sıkıldı demekki:))
yaa bende çook üzüldüm yaa filmi izlerken :gitme:ay zeyna en son 2 kişi kaldılar ,bebeğin annesi ve diğer adamı bıçaklayan çocuk kaldı ,sonra adamın aklına deniz gözlüğü geldi onu kırdı ve camını teknenin merdiven kısmına soktu ve kadına üzerine çıkıp eline basmasını söyledi ..kadın yaptı ve tekneye ulaştı ,merdiveni indirdi ama adam binmedi tekneye ,kendini suçlu hissettiği için bıraktı denize ,kadın da gelmediğini farkedince atladı denize ,kurtardı adamı ..ama en çok o ağlayan bebeğe üzüldüm ,kızımı koydum yerine((
yaa bende asla küskalamıyorum doğru dürüst şööle ağız tadıyla bi küsemedimyasmin benimkide horluyo ama onsuzda yatamam ben yaa
aslında yine kızgınım noldu bu adama ya hep kırıyo beni azcık surat asıyorum sonra kırgınlığım olsada konuşmaya devam ediyorum
biraz küs kalabilsem burnunu sürtsem iyi olcak ama yapamıyorum pufff
heh işte biz kadınlar böyle duygusalız işte ne yaparlarsa yapsınlar filmden başka bişeyden etkilenip barışıyoruz hemen
nazlımeleğin ikizlerininde 1.ayı kutlu olsun
ayy canım geçmiş olsun yaabatuyu elimden düşürdüm bu sabah dudağı patladı mafoldumben
içim parçalandı kızlar ya , offf çok salağım nasıl kaydırdım ellerimden anlamadım hiç
hiçbişi yapamazsın benim dana da bi anda bırakıverdi şimdi memeyi görünce kaçıcak delik arıyo kendine kiiii o kadar bağlıydıkimemeye
o niye kız bir kişi bile yok mu cidden kuzen falan bişey bulsan onlarda mı yok hadi abi mabi yokta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?