2008 Kasım Anneleri

ufff kocam telefonda kacamak cevaplar verıyordu sınırımı bozdu bende kızdım klava:
megerse bana hedıye almaya cıkmıs akannehir
yarın benım dogum gunumde
cok utandım yaa adama bır suru laf saydım cok kotuyum ben yaa cookkk -tatlicadiarzu-

ailemizin falcısı da var artık

1- andina222 ,........FALCI
2- eylül166 .........DOKTOR
3- zeyna ..........JıNEKOLOG

EKLEYıN KIZLAR KıM KıMDıR ..:)))

andinacım kaynanana pes diyorum başkada bir şey demiyorum o oğullarını kıskandıklarından oluyor benim kaynanamda her zaman bir araya geldiğimizde eşimin eski kız arkadaşlarını anlatır durur bu böyle iyiydi şu böyle güzeldi ben güler geçerdim bi gün artık tak etti oğlun dedim eğer onları isteseydi onlarla evlenirdi 3 yıl benimle evlenebilmek için dil dökmez peşimde koşmazdı dedim sustu kaldı ama artık son noktaya getirmişti
bu aralar kaynanamla limoniyiz en son geldiklerinde çok ilgilenemedim yorgunluktan o 18 kişilik sofralar hazırladığım zamanlar... gençler toplanmış oturuyorduk onu çağırmamışız diye bana bozuk atınca senin gençlerin arasında ne işin var sigara içecekler içemiyorlar her sohbet edilmiyor dedi eşim benim söylettiğimi düşündü herhalde..ama kesinlikle öyle değil tavır yapıyor allahtan farklı şehirlerdeyiz şimdi benim telefon hattımdan bedavaya konuşacakken oğlunu arıyor daha doğrusu çaldırıyor eşim arıyor kendi bilir ben halimden çok memnunum...

ecemimcim beğenmemek ne demek tatlım .. hani eylülün bir lafı vardı toplu iğne bile olsa sizden gelen değerli diye sonuna kadar katılıyorum bu lafa. şimdiden emeğine ellerine sağlık tatlım ...

canım güzel günlerde kullanın inşallah

minikçim şimdiden doğum günün kutlu olsun nice yıllara tüm sevdiklerin eşin ve bebişinle...

ailemizin falcısı da var artık

1- andina222 ,........FALCI
2- eylül166 .........DOKTOR
3- zeyna ..........JİNEKOLOG

EKLEYİN KIZLAR KİM KİMDİR ..:)))

bebeklerinizin öğretmeni olmaya hazırım canım

Gülizcim aynen benimki de öyle.Annesi ve kendisi haşa son peygamberler. Hatasızlar.Anasının laf sokmalarını, bağırmalarını bizzat duyuyor ama annesi haklı oluyor. Oğlana bakmaya bize gelene kadar kaynanamla iyiydik.Sonra her akşam laf sokmaları geldi ve sonunda tartıştık.Bir daha da gelmedi.Çok kincidir.Annesini aşırı kolladığı için çocuğum 4 aylıkken annemin evine gidecektim.Geldi sarıldı, ağladı , yalvardı.Affettim ama halen annesi haklı.Değişen tek şey artık o konuda konuşmuyor artık.klava:

benim eşimde buradaki paylaşımlarım konusunda beni hep destekledi
bebek yüzünden hiç dışarı çıkamıyosun bari böyle iletişim kur dedi hep. şimdi de hediyemizi dört gözle bekliyor. mmf ye de hediye alırken ilk aldıklarımı beğenmedi gittim götürdüm değiştirdim yeniden aldım. işaaalllah mmf bacum da beğenir:)))

yasmin ve gülizgül kaynana demişler adına, duymazdan gelseniz biraz bence çok rahat edersiniz. şahsen ben öyle yapıyorum her lafını ciddiye alsam çoktan katil olmuştum. zira benim kaynananın çenesi de çoook berbattır.

ay ancak okudum

andina çok geçmiş olsun canım, benimkide geçen babamla oynarken koltukta düşmüş , ne kadar sakınsanda oluyor
bu arada bende yorum isterim sanırım bir ben kaldım tabi zahmet olmazsa
eşim balık, ben boğa, kuzu akrep

mmf benimde ailem burada olmadığı için doğum gününde yalnız olucaz, babaannede ayrı bir pasta keseriz heralde, zaten ben davet falan düşünmüyorum

eşimle iki gece ayrı yattık o da biri doğum yaptığım gece diğeri ameliyat olduğum gece, küsmeyizde, kızdığım zaman döner popişi yatarım sadece

kayınvalide konusunda oldukça şanslıyım allah razı olsun hemen hemen hiç bir şeyimize karışmaz oğlumada bakıyor, daha ne isteyim:)

kalimerocum şimdiden doğum günün kutlu olsun canım, daha nice yaşgünlerinide ailenle kutlarsın inşallah

lelalcim yavru ayrıldı, önümüzdeki hafta salıdan sonra rahatım inşallah, sanada uygun bir zamanda görüşelim, kalimerocum sende gelirsin sanada ayırıyorum, gelemezsende senin işyerin bana çok yakın gibi bir his var içimde bana özelden adresini verirsen belki birgün sürpriz ziyaret yaparız sana:)

ya kızlar artık size çok katılamıyorum ve akşamları kocişe çatıyorum ayarlmadı şu neti gitti ya çok eriniyor offff gece giremeyince aklım kalıyo gündüz de işten fırsat olmuyorr offf
çok özledim siziiiii

mınık kalımerocum dogumgunun kutlu olsun sana
ecemım sana hayranım valla sabah okula gıt eve cocuklarla ılgılen bırde mısafır al kendıne bıraz zaman ayır bu kadar yogunluk ılerde patlama vermesınden korkuyorum senın adına

minikçim şimdiden doğum günün kutlu olsun nice yıllara tüm sevdiklerin eşin ve bebişinle...
tsk ederım canım

tsk ederım canım ama cok mahcup oldum esıme karsı yaaa
cok sevınırım hatta eger musaıt zaman olursa bulusmaya da katılmak ısterım

yasmincim benim eşimde ailesine düşkündür ama asla beni ezdirmez bende zaten kendimi emzirmem asla saygısızlık yapıp ağız kavgasına felan girmem ama laf sokarsada cevabını veririm gerçi 10 yıl sonra aklım başıma geldi önceden hep susardım ama baktım konuşanlar iyi susanlar her lafı duyuyor bende konuşan oldum

Canım benimki bas bas bağırıyor.Sana bişi anlatıyım.Eşim işsizdi.Bebeğim 3,5 aylıkken işe başladım.Kaynanam hergün gelip 7,30 gibi bebeğe bakıyodu.Birgün hazırlanırken odama girdim bişi almaya.Beni çağırıp dedi ki neden uyurken oğlumu rahatsız ediyosun, akşamdan hazırla eşyalarını başka odada giyin dedi.Ben sabahın 7 sinde kalkıp işe gitmek için hazırlanıyorum.Oğlu işsiz yatıyo ve ben onu hazırlanırken rahatsız ediyomuşum.Sustum.Ama en az bunun kadar adi düşünceler sonrası dayanamadım.Duyulmayacak gibi değildi.senağlama

alemsin eylül ya zorla falcı yaptınız ayol beni , bu arada aramızda kalsın eskiden harika kahve falı bakardım ne dersem çıkardı ama artık bakamıyorum , yoğunlaşma problemi yaşıyorum

pes vallahi...
biz biraz uyuyup gelelim:))))))

benim yerimede dinlen çilekçim yastığa kafamı bir koysam üç gün uyanmıyacam ama şimdi kalkıp yemek yapmam lazım ve ben hala ne yapacağımı bilmiyorum

aman ecemim boşver canım oğlunu arasın , senin kafan rahat olsun , benimki de ayrşehirde yaşıyo gerçi son geldiğinde bakıcıya ben de buraya taşınıcam falan demiş ama hayatta izin vermem..ben katil olurum yada tımarhanelik yani , benden uzak olsun , iyi olsun mutlu olsun ama benden uzak olsun

ben fala hiç inananamadım biliyomusunuz kızlar, arkadaşlarım hep baktırırdı ciddi ciddi dinlerlerdi, bana bir gülme gelirdi. hala da öyledir. çok komik geliyor bana fal bakan kişinin kehanetleri:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…