- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #39.781
ecemimcim beğenmemek ne demek tatlım .. hani eylülün bir lafı vardı toplu iğne bile olsa sizden gelen değerli diye sonuna kadar katılıyorum bu lafa. şimdiden emeğine ellerine sağlık tatlım ...
ufff kocam telefonda kacamak cevaplar verıyordu sınırımı bozdu bende kızdımklava:
megerse bana hedıye almaya cıkmıs akannehir
yarın benım dogum gunumde
cok utandım yaa adama bır suru laf saydım cok kotuyum ben yaa cookkk -tatlicadiarzu-
ailemizin falcısı da var artık
1- andina222 ,........FALCI
2- eylül166 .........DOKTOR
3- zeyna ..........JİNEKOLOG
EKLEYİN KIZLAR KİM KİMDİR ..:)))
canım sen şanslısın yine ..en azından oğlu farkında durumun..bizde her zaman anası haklıııı.klava:..yılda 10 gün çekemiyorum inankiii...oğlunada anasınada...allahtan evimize dönünce bitiyo herşey...yoksa kesin boşanmıştık şimdiye. klava:..
tsk ederım canımminikçim şimdiden doğum günün kutlu olsun nice yıllara tüm sevdiklerin eşin ve bebişinle...
kalimerocum şimdiden doğum günün kutlu olsun canım, daha nice yaşgünlerinide ailenle kutlarsın inşallah
lelalcim yavru ayrıldı, önümüzdeki hafta salıdan sonra rahatım inşallah, sanada uygun bir zamanda görüşelim, kalimerocum sende gelirsin sanada ayırıyorum, gelemezsende senin işyerin bana çok yakın gibi bir his var içimde bana özelden adresini verirsen belki birgün sürpriz ziyaret yaparız sana:)
benim eşimde buradaki paylaşımlarım konusunda beni hep destekledi
bebek yüzünden hiç dışarı çıkamıyosun bari böyle iletişim kur dedi hep. şimdi de hediyemizi dört gözle bekliyor. mmf ye de hediye alırken ilk aldıklarımı beğenmedi gittim götürdüm değiştirdim yeniden aldım. işaaalllah mmf bacum da beğenir:)))
yasmin ve gülizgül kaynana demişler adına, duymazdan gelseniz biraz bence çok rahat edersiniz. şahsen ben öyle yapıyorum her lafını ciddiye alsam çoktan katil olmuştum. zira benim kaynananın çenesi de çoook berbattır.
mınık kalımerocum dogumgunun kutlu olsun sana
ecemım sana hayranım valla sabah okula gıt eve cocuklarla ılgılen bırde mısafır al kendıne bıraz zaman ayır bu kadar yogunluk ılerde patlama vermesınden korkuyorum senın adına
Canım benimki bas bas bağırıyor.Sana bişi anlatıyım.Eşim işsizdi.Bebeğim 3,5 aylıkken işe başladım.Kaynanam hergün gelip 7,30 gibi bebeğe bakıyodu.Birgün hazırlanırken odama girdim bişi almaya.Beni çağırıp dedi ki neden uyurken oğlumu rahatsız ediyosun, akşamdan hazırla eşyalarını başka odada giyin dedi.Ben sabahın 7 sinde kalkıp işe gitmek için hazırlanıyorum.Oğlu işsiz yatıyo ve ben onu hazırlanırken rahatsız ediyomuşum.Sustum.Ama en az bunun kadar adi düşünceler sonrası dayanamadım.Duyulmayacak gibi değildi.senağlama
biz biraz uyuyup gelelim:))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?