E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #39.801
alemsin eylül ya zorla falcı yaptınız ayol beni , bu arada aramızda kalsın eskiden harika kahve falı bakardım ne dersem çıkardı ama artık bakamıyorum , yoğunlaşma problemi yaşıyorum
Canım benimki bas bas bağırıyor.Sana bişi anlatıyım.Eşim işsizdi.Bebeğim 3,5 aylıkken işe başladım.Kaynanam hergün gelip 7,30 gibi bebeğe bakıyodu.Birgün hazırlanırken odama girdim bişi almaya.Beni çağırıp dedi ki neden uyurken oğlumu rahatsız ediyosun, akşamdan hazırla eşyalarını başka odada giyin dedi.Ben sabahın 7 sinde kalkıp işe gitmek için hazırlanıyorum.Oğlu işsiz yatıyo ve ben onu hazırlanırken rahatsız ediyomuşum.Sustum.Ama en az bunun kadar adi düşünceler sonrası dayanamadım.Duyulmayacak gibi değildi.senağlama
Yasmin anlattığın hikayeye inanamıyorum resmen tüyleirm diken diken oldu , anam sizin kaynanalar şanslı aslında çünkü sizler sessiz sakin gelinlersiniz.. benim kaynanam ağzını açıp bana bişey diyemiyo en fazla laf çarpıtıyo bende duymazlığa veriyorum , bana bişey söylemeye cesaret edemez çünkü benden cevap geleceğini bilir... yani bana kaynanam cesaret edip de oğlumu neden rahatsız ediyorsun dese alacağı cevabı da gayet iyi bilir... o da bu yüzden arkamdan iş çeviriyor ya zaten , gidiyo oğluna konuşuyo ,eltime koşuyo falan filan bakıcıya bile konuşmuşşte daha ne olsun
Yasminim alemsin ayol gelecekten haberler vermiyoz bizde herhal , günah olup olmadığı hakkında birşey diyemem ben bu işi keyif için yapıyorum , arkadaşlarıma kahve falı bakarken maksat eğlenmekti , gidip falcıya baktırdığımda da maksat eğlenmekti , hiçbir zaman denillere inanmadım ama bazı insanların 6.hissi kuvvetli ve başkalarından farklı görebiliyorlar bir çok şeyi , bunu kendimden biliyorum o yüzden günah meselesine girmeden sadece eğlenmek amacıyla böyle şeyler yaptığımı söyleyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?