2008 Kasım Anneleri

Yasmin anlattığın hikayeye inanamıyorum resmen tüyleirm diken diken oldu , anam sizin kaynanalar şanslı aslında çünkü sizler sessiz sakin gelinlersiniz.. benim kaynanam ağzını açıp bana bişey diyemiyo en fazla laf çarpıtıyo bende duymazlığa veriyorum , bana bişey söylemeye cesaret edemez çünkü benden cevap geleceğini bilir... yani bana kaynanam cesaret edip de oğlumu neden rahatsız ediyorsun dese alacağı cevabı da gayet iyi bilir... o da bu yüzden arkamdan iş çeviriyor ya zaten , gidiyo oğluna konuşuyo ,eltime koşuyo falan filan bakıcıya bile konuşmuşşte daha ne olsun

amanin herkez kayınvalidelerinden çekiyor benim gibi acaba erkekler kulübü die bi yer olsa onlarda bizim gibi kayınvalidelirini çekiştirirler mi? kaydirigubbakcemile3 gerçi bizim ailede damatlar el üstünde tutulur kızenlerin eşleri falan biz hepimiz çok samimiyiz annem için damadı mükemmel laf ta söyletmez anneside olmasa yada bu kadar karışmasa annesi hayat süper olurdu.benim kayınvalidem oğlunun evlendiğini kabullenemiyor daha 4 yol oldu hergün inatla ona gelmemizi emrediyor ee bu seferde aramızda inatlaşmalar oluyor cileğinde dediği gibi onlarda kendi aralarında resmi benim ailem gibi değil bende onlara resmi davranıyorum en güzeli uzak kalmak sanırım.

oy gittim geldim bir uyku bastı ki sormayınmirmirmirmir

kalimerocum şimdiden teşekkür ederim beğeniriz sen hiç canını sıkma eminim hepimiz zevkli insanlarız
bu aradaaa doğum günün kutlu olsun cicim şimdiden nice mutlu senelere sevdiklerinle

andinacım sağol yorumların için byük bölümü doğru hakikaten evet ikimizde teraziyiz ve doğum günlerimiz yakın bizimde eşimin 25 eylül benim 17 ekim eymenin 5 kasım her ay doğum günü kutlayacağız anlayacağın kaydirigubbakcemile3

ay gülizcim sizin de aynı bizim gibi benim kaynanalarda adanada daha osmaniyede kaynanamın art niyetle bişey sölediği yoktur ama cahil biraz herkesin her dediğine inanır milletin lafıyla hareket eder çok çabuk dolduruşa gelir o yüzden arda kızdırır beni zaten yılda iki-üç kez bişey görüşüyoruz ben de bişey sölemem bozulmasın aramız yok yere ama kızarsam eşime sölerim hatta sölememe bile gerek yok aynı ortamda o da varsa anlar zaten o olaya ya da kaynanamın lafına kızacağımı annesini çok defa azarlamşıtır bu yüzden yani annesini haklı bulmaz bilir anlar onun yine dengesiz laflar ettiğini bu yaz tatilden dönerken vedalaşıyoruz kaynanam diyor kızım seni kıracak üzecek bişeyler yaptıysak affet bizi bilmeden oluyor bazen falan diye yok anne dedim estağfurullah sonra eşimin halasından öğrendimki bir ara eşimle kayınbiraderim ben uyurken bunu bir güzel fırçalamışlar yine dengesiz bir laf etmişti de herkesin içinde ucu bana dokunan onun için heralde o yüzden öle dedi ben de dedim yok anne olurmu öle şey estağfurullah falan sarıldık vedalaştık napayım ben kötü olsam kocamda üzülecek zaten benim yerime gerekeni yapıyor sağolsun hatta kayınbiraderlerim falan da hep arkamdadır asla laf söyletmezler o konuda rahatım o yüzden zemuszemus

Fal baktırmak çok günahmış.Ben de medyuma falan giderdim.Birkaçına bayağı para kaptırdım.Ama hiçbişi olmadı.Muskalar falan.Sonra birgün bi yazı okudum.Fal baktırmak Allah'a şirk koşmakmış.Çünkü Peygamberimiz bile geleceği göremezmiş.Geleceği sadece kendisi bilir.Ben herkesin fikrine saygı duyarım ama artık ben eğlencede olsa baktırmam.

benim kızımın doğum günü bayramın ikinci gününe geliyor herhalde o yüzden kalabalık oluruz kayınvalidem kayınpederim eltilerim eşimin amcaları da burda olur fakat en üzücü olanı seçim yapmak zorundayım ya annemi çağıracağım ya babamı çünkü ayrılar düğünümde bir arada oldular fakat aynı evde olmazlar sanırım(beni üzen de bu
kocişimle toplam 2 gece ayrı yattım biri doğumumda biride üniv.diploma almaya gittiğimde onun dışında ayrı yatmadım yeni evlendiğimde bir kez çok kötü atışmıştık (aslında hatalı bendim ya neysee...)karşı odaya gitmiştim sonra üst katımda eltim var eşiyle kavga etmiş ve kaynım ona vurmuş çok etkilendim eltimin o halinden ve o gece hemen yanına gittim ve hiç ayrılmadık dayanamam zaten ben

kalimerocum doğum günün kutlu olsun nice seneleree
mmf ve nazlımelek sizin bıdıkların da 11,ayı kutlu olsun 1 ay kaldı şaka maka

andınacım anladıgım kadarıyla hıslerin kuvvetlı fala benımde cok ılgım vardı bır ara herkese bakıyordum ama sonradan rahatsız olmaya basladım bıraktım

yasmın senın kaynanada tam sopalık klava:

benım kaynana dogumdan sonra bana bakmaya geldı esım hergun kalkıyo kendı kahvaltısını hazırlıyo
bende aksam mutfakta bıseyler yedım ıcerden bagırıyo ıcır demlıgı bosaltta sabah m.... hazır olsun
cöpte dısarda o sogukta cıkıp demlık bosatcam hıc seslenmeden gıttım yattımmm
aklı sıra laf vuruyooo

ayy hiç fal baktırmadım ,geçenlerde bir arkadaşım falcıya gitmiş 50 tl de bayılmış gelmiş anlatıyo ayyy bütün geçmişimi söyledi olamaz böyle bişey diye.ay dedim geçmişini ben anlatırdım sana o parayı bana verseydin ..geçmişi napim onu biliyorum zaten ,gelecekten haber verenede inanmam ,kimse bilemez ..eee bizede o lazım .eğlencesine ,gırgırına bakılır ..

denizimin anası , eşin duygusal , hayal dünyası geniş , iyi kalpli , dışa dönük bir şahsiyet , kuzunla gayet iyi anlaşırlar ne de olsa ikisi de su burcu..

sen toprak grubu ailesinden bir boğa olarak akrepin zıt burcusun , akrep-boğa birbirrine dayanamzlar ama birbirlerini de ölesiye severler öyle diyim.. boğa kadını yaratıcıdır , sanatçı ruhludur , el yazılarından bile belli ederler kendilerini , ağırbaşlı ama aynı zamanda çılgındırlar , hafif tembellik vardır daha doğrusu tembellik demiyim de miskinlik diyim ben ona , ağırdan alırlar işleri ama ellerinden de birşey kurtulmaz , yaparlar , çalışırlar , kendilerine özgü değişik tarzları vardır , giyime kuşama çok düşkündürler , bıcır bıcır olurlar , dediğim gibi akreple zıtsınız ama iyi anlaşırsınız , akrebi gücendirmemen gerekir , ne de olsa o bi akrep yani.. eşinle de hayal gücünüz aynı , olaylar karşısında sen biraz daha akılcı davranmak zorunda kalıyorsundur , evin işlerinde falan da kararları senin vermen daha iyi olur hayat.. öptüm şekerim

yasmin yani oha diyorum çüş diyorum ağzım açık kaldı yemin ederim o ne yaa yok senin bu hikayeyi dinledikten sonra benimki adeta bir melek oldu gözümde

Yasminim alemsin ayol gelecekten haberler vermiyoz bizde herhal , günah olup olmadığı hakkında birşey diyemem ben bu işi keyif için yapıyorum , arkadaşlarıma kahve falı bakarken maksat eğlenmekti , gidip falcıya baktırdığımda da maksat eğlenmekti , hiçbir zaman denillere inanmadım ama bazı insanların 6.hissi kuvvetli ve başkalarından farklı görebiliyorlar bir çok şeyi , bunu kendimden biliyorum o yüzden günah meselesine girmeden sadece eğlenmek amacıyla böyle şeyler yaptığımı söyleyebilirim

Andinacım sustum sustum ama birikince patladım.Bir daha da konuşmadık.Hoş bazen konuşmasak bile laf atıyo.Susuyorum.Kocamın hatrına.Hoş o beni hiç kollamaz.Ben karışmam der.Ne yapıyım canlarım.Ya bu deveyi güdecez ya bu diyardan gidecez.

Andinacım ben burçlara inanırım.Karakter yapısını şekillendirdiğine falan.Ve İkizlerin özelliklerinide taşırım.Ben kahve falından bahsettim şekerim.Biz okuldayken çay falı, kahve falı bakardık, sallardık.Ben burçlara inanırım.Ama geleceği söyleyene değil.Ben de keyif için yapardım.Sana değildi sözlerim canım benim.Genel konuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…