- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #40.001
saol canımmm kaydirigubbakcemile5MINISIMMMM YINEE IYIKI DOGMUSUN CANIMMMMMM
Hah yasmin sne yersin benim canımın çektiği şeyi..Şimdiii liva pastanesine gidiyorsunnnn kendine bir limonlu yaşpasta söylüyorsun yanında da çay hmmmmmmm..Yerken de beni anıyorsun..
lavinyacım , bugün burası ikizlerle kova dolmuş galiba , ay hemen hemen hepiniz havasınız ayol kendimi azınlık gibi hissettim burda valla
canım kova için daha önce derin , çileğe de yazmıştım lider burçtıur , çok ama çok zekidir , daha önce söylemediğim birşeyi daha diyim bari zeka fazlalığından dolayı hayatta basit şeyler onu tatmin etmez ve sürekli arayış içinde olurlar , kova erkeği bağlanmayı fazla sevmez yani karısı sen olmsaydın daha doğrusu şöyle diyim kova erkeği kendi gibi hava grubu harici bi burçla evlenirse yapamaz , aldatır yada mutsuz olur çıkmaza girer genelde ( aman k alınmasın ben genelleme yapıyorum gacılar , hem ne de olsa yükselenler de önemlidir burç meselesinde ) ama sen de hava olduğun için iyi anlaşırsınız.. ikizleri gülize de tanımlamıştım zaten , dışa dönük , sosyal hayatı aktif , yardımsever iyiliksever bir burçtur , kova olan kocanla gezmeyi tozmayı , sosyal aktiviteleri seversiniz , anlaşmamanız için pek sebep yok yani.. güzeller güzeli kızına gelince o bir akrep kadını olacak , güçlü , kendi ayakları üzerinde duran , inatçı , kindar , bağımsızlığına çok düşkün bir kadın olacak ileride , eğer ki onu olduğu gibi kabul ederseniz gayet rahat ve mutlu bir ilişkiniz olur.. babasıyla sorun yaşamayacaktır, kovalar da özgürlükldüşkün olduğu için despot ve denetliyici bir baba değil tam tersine kızına iyi bir arkadaş olacaktır canım..öpüyorum kcoaman
ecem,m .ok geçmiş olsun ttalım çok fazla üşütme kendini dikkat etkızlar çok kötü kasıklarım ağırıyor yine idrar yolları enfeksiyonu oldum herhalde o kadarda dikkat ediyorum canım çok yanıyor bana yine doktor yolu gözüktü offffff hiç sevmiyorum hastaneye gitmeyi...
çok geçmiş olsun azocum ya bencede bi kaç hastahaneye götürmeden hemen ameliyata sokma canım ömeri geçmiş olsun tekrarrecemim geçmiş olsun cnm.bende çok sık sistit olurum.bol bol su içmek gerekiyo iltihabı atmak için.en iyi çözüm bu.o anki sancını ise ılık duş alıp ben havlu ısıtıp koyuyorum.dene istersen.çocukluğumdan beri hep olurum..
kızlar bende oğlanı uyutup geldim.aslında moralim çok bozuk ve böle durumlarda hemen yatar uyurum(herkesin uykusu kaçar..)
hatırlarsanız daha öncedende bahsetmiştim:
kaan ın göz pınarlarında tıkanıklık var doğduğundan beri ve sürekli sulanıyo,çapaklanıyo.ilk 6 ayda geçer dedi dr.
2 ay kadar önce sağ gözü iyileşti çok şükür.
ama sol hala aynı hatta son zamanlarda resmen sürekli iltihap gibi çapak akıyo çocuğun gözünden.
eskiden oyunla falan kandırıp masajını ve temizliğini kolay yapıyoduk.
şimdi onlarada kanmıyor ve kıyametler kopuyor.
dün akşam baktım baya kızarmış etrafı ve hala çok çapaklı.
eşimle konuştuk ve bugün dünya göz hastanesine götürdüler kayınvalidemle.
(daha önce doğum yaptığım nisa has. götürmüştük göz doktoruna ama onu pek beğenmemiştim.
üstün körü muayene etmişti.)
bu dr.da aynısını sölemiş.eşim değişik antibiyotik damlalar kullandığımızı ama artık fayda etmediğini sölemiş.dr. normalde 18. aya kadar bekliyoruz geçer diye ama bu geçmeyecek gibi görünüyo.ameliyat edilmesi lazım demiş.
15.dk bi operasyonla göz pınarına girip açacaklarmış.narkoz verilecekmiş ve 3 saat kadar hastanede bekletip taburcu edeceklermiş.
muayenede sol gözünde yarım derece diğerinden farklılık görmüş birde..buda ileride göz tembelliğine yol açabilirmiş.
bunun içinde 18.ayda tekrar kontrol edilmeli önlemler alınmalıymış.ozaman ilerlemesi önleniyomuş.
eşiminde sol gözünde tembellik var ve zamanında farkedilmediği için şimdi tedavisi yok.gerçi eşim çok iyi görür.sanırım diğerini geliştirdi..
şimdi karar verdik ve görümcemin çalıştığı memorial hastanesinde fiyatlarıda öğrenip ikisinden birinde ameliyat ettiricez.
allah daha başka dert vermesin.
dr. bebeklerin ilk göz muayenelerinin 10.ayda olması gerektiğini,sonrasında 18.ayda vs. böle periyodik aralıklarla devam etmesi gerektiğini sölemiş.
sizlerde götürün bence muayene ettirin..
mmfcim dediklerini geçen akşam yedim ben canımcım bol sarımsaklı fasulye kavurması bide tuzlu hamis bi güzel oldu ki sorma yollayayım canım hamsi burda bol tabi fasulyedeşööle hamsitava fasulye kavrultusu olsada yesek
noluyo bu kasım annelerine ya nazar mı var nedir geçmiş olsun canım inşallah geçerrr kısa zmandaaaşırı derecede başım ve sol böbreğim ağrıyor...
Başım uykusuzluktan ağrıyor kesinlikle..
Böbreğimde kum var..Arasıra o hareketleniyor..Hatta hamileliğin 7. ayına doğru hastanede de yattım bu yüzden..Öyle iğrenç bi ağrıki anlatamam..Biraz daha artarsa bu seferde mide bulantısı ve kasıklarda ağrı ekleniyor bu ağrıya..İnşallah geçer..
canım benim kızımda düştü 1-2 kez kapı eşiğine takıldı allahtan vurmadı kafasını bişey olmadıselam kizlar
dün aksam oglum yürütecden düsdü cok korktuk nasil becerdi bilmiyorum ama yerden biseye uzaniyodu küt kafasinin üstüne bügün sabah yine aynisini yapcakti cikardim hemen daha koymayi düsünmüyorum birde cok hizli sürüyo kosuyor icinde resmen
Hah yasmin sne yersin benim canımın çektiği şeyi..Şimdiii liva pastanesine gidiyorsunnnn kendine bir limonlu yaşpasta söylüyorsun yanında da çay hmmmmmmm..Yerken de beni anıyorsun..
minigim ben kacirdim canim galiba,nereye gidiyonuz?
kücük bi hafta sonu tatilimi?
Çitosum sensiz gidermiyim Livaya.Sen geliyosun buraya, beraber gidiyoruz ve yumuluyoruz.Her çeşitten azar azar.Masayı donatıyoruz.Kız içine mi doğdu ne.Regl oldum ve kaç gündür canım çikolatalı bişiler istiyo.cokacimcoookvereliniortak
ben lıvanın yaspastalarını hıc begenmedım lımonlusunu yemedım ne yalan soyleyım ama kucuk ıslak keklerı olur ıcı bole kakao kremalı onu tek gecerım ayy gıderken alayımmm cokacimcoook:icecream:
bızım lıva ıstanbul yolunda buraya gelın ama hayatım ıftara :)))
benım ıs yerım ercıyes ıs yerlerınde orda cok kazıkkk gercektende kucuk bı pasta 25 mılyoncukkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?