2008 Kasım Anneleri

evettt temizlik bitti çok şükür şimdi çamaşırları atayım makineye bir yandan da kızın yemeğini hazırlıyorum .
kız da uyudu biraz tv ye bakayım bende
dünyadan bir haber yasıyorum resmen

Ayyy bugün çok acıktım ben yaa ve acayip susadımmmm....cokacimcoookcokacimcoook..

Ve canım bişey çekiyor çok fenaaaaaaa bi tarafım şişecek ne kadar şişeceksem dahalülülülülülülülülülülülü

Hah yasmin sne yersin benim canımın çektiği şeyi..Şimdiii liva pastanesine gidiyorsunnnn kendine bir limonlu yaşpasta söylüyorsun yanında da çay hmmmmmmm..Yerken de beni anıyorsun..

MINISIMMMM YINEE IYIKI DOGMUSUN CANIMMMMMM
saol canımmm kaydirigubbakcemile5

Hah yasmin sne yersin benim canımın çektiği şeyi..Şimdiii liva pastanesine gidiyorsunnnn kendine bir limonlu yaşpasta söylüyorsun yanında da çay hmmmmmmm..Yerken de beni anıyorsun..

lımonlu yaspastayı hıc yemedım
eksımtrak bır tadı olsa gerek

ohh lelosum evin mis gibi oldu desene..

bende simdi aksam mönümü belirledim güliz yazinca aklima geldide:)

sebzeli mercimek corbasi(Denizde icebilsin diye)
sarmisakli ekmek(corba üstü icin)
firinda garnitürlü tavuk
taze fasülye salatasi
pilav
tatliyi esim getircek disardan ve bitttti :)))

bazen icimden geliyor galiba yemek yapmak,bunlar icin hic zorlanmadim nedense..

hava ıyıce bozuyor nasıl yola cıkacaksak kucuk cocukla
esım ılle de gıdelım dıye tutturdu
hos kıracı ısı olmasaydı sımdıye kadar cıkardık yola ama neyse artık
aksama yenı kıracılarımızla tanısıcaz nısanlı bır cıftmıs 2 aya kadar evlenıyorlarmıs
ondan sonra cıkıcaz yola ve benım hıcbır hazırlıgım yok

andinacım sağol tatlım ağzına sağlık ama benim kızım akrep değil ki yay 27 kasım doğumlu en küçük kasım bebeği benim tatlı kızım çok teşekkürlerrrr
kızlar çok kötü kasıklarım ağırıyor yine idrar yolları enfeksiyonu oldum herhalde o kadarda dikkat ediyorum canım çok yanıyor bana yine doktor yolu gözüktü offffff hiç sevmiyorum hastaneye gitmeyi...
ecem,m .ok geçmiş olsun ttalım çok fazla üşütme kendini dikkat etlmaz:
çok geçmiş olsun azocum ya bencede bi kaç hastahaneye götürmeden hemen ameliyata sokma canım ömeri geçmiş olsun tekrarr
şööle hamsitava fasulye kavrultusu olsada yesek
mmfcim dediklerini geçen akşam yedim ben canımcım bol sarımsaklı fasulye kavurması bide tuzlu hamis bi güzel oldu ki sorma yollayayım canım hamsi burda bol tabi fasulyede
noluyo bu kasım annelerine ya nazar mı var nedir geçmiş olsun canım inşallah geçerrr kısa zmandaa
canım benim kızımda düştü 1-2 kez kapı eşiğine takıldı allahtan vurmadı kafasını bişey olmadı

maşallah çenelriniz dert görmesin ne kadar konuşmuşsunuz öylee bravo valla sizee
ben behlülü beğeniyordum ama artık beğenmiyorum adnan dediğiniz gibi daha erkeksi behlül saçını bağlayınca iyice çirkinleşiyorrr
benim kociş de tam bir ev kuşu çok nadir belki senede 2 kere kardeşleriyle çıkar bide yazın kuzenleri geldiği zman ilçede oturuyoruz biz pek gidilecek yer yok ama her yere değecek kocman yemyeşil bir bahçemiz var orada oturmak herşeye değiyor zaten

Çitosum sensiz gidermiyim Livaya.Sen geliyosun buraya, beraber gidiyoruz ve yumuluyoruz.Her çeşitten azar azar.Masayı donatıyoruz.Kız içine mi doğdu ne.Regl oldum ve kaç gündür canım çikolatalı bişiler istiyo.cokacimcoookvereliniortak

minigim ben kacirdim canim galiba,nereye gidiyonuz?

kücük bi hafta sonu tatilimi?

evet canım sapancaya hafta sonu tatılı ıcın gıdıyoruz
esım bayramda bıryere gıdemeyecegız dıye cok ıstıyor gıtmeyı
benımde bır arkadasım var hamıs onu zıyaret ederım dıye dusundum ama hava cok bozuk dıye de korkmuyor degılım

Andinacım, sıra bende.Ben ikizler, kocam oğlak, oğlumuz akrep.Şimdi bizim oğlan bana mı düşkün olacak yoksa babaya mı?Ben kocayı nasıl kandırırım?Hem sen özelden yazacaktın ben gocaya küsken.Şimdi hatırladım(

ben lıvanın yaspastalarını hıc begenmedım lımonlusunu yemedım ne yalan soyleyım ama kucuk ıslak keklerı olur ıcı bole kakao kremalı onu tek gecerım ayy gıderken alayımmm cokacimcoook:icecream:

bızım lıva ıstanbul yolunda buraya gelın ama hayatım ıftara :)))

Andinacım, sıra bende.Ben ikizler, kocam oğlak, oğlumuz akrep.Şimdi bizim oğlan bana mı düşkün olacak yoksa babaya mı?Ben kocayı nasıl kandırırım?Hem sen özelden yazacaktın ben gocaya küsken.Şimdi hatırladım(

Icırım biz devamlı ordan yeriz.İşyerinde doğum günleri falan.En kalite pastanelerden biri.Yedikçe mest oluruz valla.A.ayrancı Livaya da ben beklerim.Pahalı ama çok kalitedir.

evime gittim oğluşumla oynaştım,karnımı doyurdum, yemeklerimden iki çeşidini yaptım geldim
benim bu akşam ki menümü sağolsun dün glizciğim belirlemişti birkaç eklemeyle küçük değişiklikle onu yapıyorum bugün mönümüzü sunuyorum hemen:

mercimek çorbası
kaşarlı mantar güveç
makarna
patlıcan közlemeli salata
yoğurt
prenses tatlısı

şimdi mercimek çorbamı ve prenses tatlımı yaptım geldim tatlımın çikolata sosu dökülecek sadece gidince mönüde pilav vardı aslında ama eşimin özel isteğiyle makarna oldu birkaç gündür hep pilav yiyormuşta hasbam bıkmış zemuszemus, makarnamı güvecimi ve salatamı gidince yapacağım umarım yetiştirebilirim gelecek kişi 1 kişi benim arkadaşım çöp gibi bir kız zaten sık sık gelir her geldiğinde de yemeğimizi yeriz öyle fazla yiyen biri değil o yüzden ekstra bşey eklemeyeceğim yeterli dimi kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…