- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #39.981
kız lelal benim de ödüm koptu bişey oldu zanettim ayol , Allah tüm bebekleri korusun ve sağlık versin , hergün şükrediyorum sağlıklı bir çocuğum olduğu için Allahıma
ama andina varya izlerken öle bir oldum ki bir anda başımdan aşağı kaynar sular döküldü nasıl ağlıyorum ama varya hıçkıra hıçkıra .. eşimde yanımda kapattı bir anda delimisin sen diye ..
yaa noldu kaçırdım ben hayırdır CADIARZU
bu arada izin çıkmış eylül resimlerin konması için :)) yoğun baskıya dayanamadım şefkatli organizatörüm benim :))
ay gülizcim biliyorum kadirliyi bizde gider gelridk oraya eşmin bir arkadaşı vardı orada ama şimdi osmaniye merkeze taşındı gitmiyoruz artık
lelalcim hayatın gerçekleri bunlar canım o videoyu paylaşanlardan biri de benim benimkinden mi izledin bilmem bende ağladım onu izleyince allaha şükürler olsun ki bebeklerimiz sağlıklı inşallah hep böle gider
ay amam hilalcim hep böle uyum için olsun sadece gerçekte olmasında :1hug:
kalimerom dün kutlamıştık önceden ama bugün yine kutlu olsun canım benim bence kocişin gittiğiniz yerde verecek hediyesini alkisalkisalkis
canım doğum günün kutlu olsun nice yıllara..a.s.
kalimerocum dün kutladık ama bugünüde es geçmeyelim doğum günün kutlu olsun cnm
selam kizlar
dün aksam oglum yürütecden düsdü cok korktuk nasil becerdi bilmiyorum ama yerden biseye uzaniyodu küt kafasinin üstüne bügün sabah yine aynisini yapcakti cikardim hemen daha koymayi düsünmüyorum birde cok hizli sürüyo kosuyor icinde resmen
çok geçmiş olsun canımm..tam hızlandıkları zaman ne zamn hangi hareketi yapacaklarını kestiremiyo insan..bende gece emdiriken düşürüyordum az kalsın..neyseki son anda tuttummm..ama bana ders oldu artık elimi önden kilitliyeceğimmm..selam kizlar
dün aksam oglum yürütecden düsdü cok korktuk nasil becerdi bilmiyorum ama yerden biseye uzaniyodu küt kafasinin üstüne bügün sabah yine aynisini yapcakti cikardim hemen daha koymayi düsünmüyorum birde cok hizli sürüyo kosuyor icinde resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?