2008 Kasım Anneleri

nazlemelekçim geçmiş olsun keremciğe
sedacım hoşgedin canımcım
başka hasta bebiş varsa geçmiş olsun
bizde iftardaydık bu gece 12 de döndük piroş arabada uyumuştu ama eve gelince uyandı şimdi babasıyla maç izleyip çekirdek yiyo:)

sedacım bende ramazan öncesi bi 5 kilo verdim 1.5 ayda biraz dikkat ederek..
ramazandada 2 hafta oruç tuttum.
süt çok çok azalınca bırakmak zorunda kaldım.
susuz kalınca kesildi galiba.
şimdi paso yiyorum napim.
tutmuyorum oruç..
ama sütüm geri geldi.
ya aslında çok azaldı eskisi gibi değil ama zaten sadece artık geceleri süt içiyo.
bide kahvaltıda..
idare ediyoz.
bi kere iş yerinde sağıyorum.
gece hem emziriyorum hemde gündüz sağdığımı veriyorum.
toplamda 250-270 cc kadar bişey çıkıyo gece emzirmeleri dahil.
şöle 1 yaşına kadar idare etsek.
gerçi rızkı ne kadarsa okadar içer napalım.
ben bu arada daha hiç mama ve devam sütü vermedim..

azocum ben 6 aylıkken arda rejim yapayım dedim 1 ayda 1 kilo alan çocuk rejim yaptığım ay 100 gr almıştı çok üzülmüştüm ben hala emziriyorum ek gıda da yiyo emiyoda rejim yapınca sütümde azalmıyor ama değeri yok oluyor sanırım orucu tutuyorum beni etkilemedi hiç ama kötü bi yanı çok yiyorum ben bile inanamıyorum yediklerime

ben kaçıyorum pil zayıflıyor bilgisayarın gidip yatiiim arda 9.cu dişini çıkartıyo galiba azı dişleri çok huysuzdu bugün erken kalkabilir hadi kocaman öpüldünüz belkim yarın kaçamak yapar girerim

tabii az yersen sütün kalitesi düşüyo.
ben rejim yapıyomda sadece ekmeği ve hamur işini,tatlıyı keserek.
düşün sadece bu şelide verdim o 5 kiloyu.
bende çok yiyorum.
ama ben hiç hemek seçmem ve çok çeşitli beslenirim.
hep böyleydim.
hergün meyvamı,sebzemi, proteinimi gerekli miktarlarda düzenli almaya çalışırım.
hemde öğün falan atlamam hatta artırırım:)

güle güle sedacım.iyi geceler..
üzülme ben varım yanında..
bizimkide 7.ayda 8.dişte kaldı.
bakalım 9. nezaman gelecek.,
ardayla kaanın ilk diş çıkarmaları aynı zamalardı sanırım.
bizimkide yakında gelir herhalde..

heralde cnmcım iyicene kabardı azı dişleri çok acı çekiyo yavrum ama onun yanında bizde mahvoluyoruz çok huysuzlaştı hadi kuzuyuda seni öptüm cnmcım ii geceler mujuksss

Günaydınlar herkese
Bende bugün nöbetçiyim hasta bebişlerimize geçmiş olsun.Dişlerden bahsetmişsinizde bizim daha hiç dişimiz yok.Bekliyoruz ilk incimizi

günaydııııııınnnn
hasta olan herkeze acil şifalar
maşallah arda beyle ömer bey dişlerden yana baya iyiler benimkide 8. ayda 2 tanecik çıkardı başka tık yok belirti bile yok
yani seyra valla sizin hiç yokmuş bende kendimize üzülüyordum ama dr dediki ne kadar geç çıkarsa o kadar sağlam olurmuş hadi bakalım
baba oğlu inşaata bakmaya gitti havada kış resmen gelselerde avm gitsek bayram geliyor bişiler bakmak lazım
mmmf kafa minibok kullanıilı mı diye sormuşsun sedoşa ben fikrimi söleyim değil cicim ekran ufacık bi kere sonra çok fazla bişide kaldırmıyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…