2008 Kasım Anneleri

hoşgeldin zeynacım, seyra kolay gelsin canım
dişte bizimde sanırım 9. geliyor kaç gündür çok huysuz tüm belirtiler var inşallah kolay gelir

minibook ben kullanıyorum çok memnunum, özellikle yanımda taşıdığım zamanlarda süper oluyor, kol çantama koyup istediğim yere götürüyorum, kapasite bana yetiyor, ama doğru ekran ve yazılar minicik

Son düzenleyen: Moderatör:
piroşçum maytapçım görmemişim valla mucuks mucuks
maytapçım hp çok kullanışlı valla bayıldım çok rahatmış bacağıma koyup uzanıorum süper daha rahat geldi valla kamerasıda var dayıma sordum 450 ytl miş
buarada herkese tünaydınnnnnnnnn

Kızlar ben hem fotoğraf makinası özelliği hemde kamera çekimi iyi olan bişey almak istiyorum.

Aynı zamandada kullanımı kolay olsun vede her zaman yanımda taşıyabileceğim birşey olsun istiyorum.

Bizimki eski makinalardan pilleri şarj ediyoruz.Kullanmayınca boşalıyor.Çıkar şarj et tak çok zor oluyo.

Ne önerirsiniz?

huuuuuuu maytap nbr bacım napıonsun ya çok özledim ya laviş asorti beyazmelek dark daha aklıma gelmeyenler onlarla karşılaşamadık onlar nasıl acaba
hoşgeldin sedacım,uğra böyle arada.Özledik seni ve ardayı

ahahahah bizde çok içtik o pekmezi:))))
Özellikle eşim

Swetter Dün yazmamışım.hoşgeldiniz.geçmiş olsun bebeğine.

Nazlımelek,
Azo,
Sizin bebeklerede geçmiş olsun

ay yok be sedacım ,uyku tutmadı ,o kadar koyun saydım ,atlattım onları çitten ,kimi sırıkla atladı kimi tranbolinle ama olacak gibi değil kaçıştılar dağıldılar ,toparlayamadım bi türlü ..:)))msn i açmadım daha açarım birazdan cicişkom

selam
herkese iyi pazarlar
almanyadan gelen misafirlerimizi dün gece uğurladık
daha sık burada olucam,zaten beni en son nöbetçi yapacaklar kk ya :roflol:

selam kızlar,
bende anca gelebildim.. geçmiş olsun dileklerine teşekkürler..
kerem bey bugün daha iyi kaanda iyi ama dişinden dolayı ateşi var aferin plus ve dolven vermeye devam ediyorum..
gecemiz eh fena değildi 1-2 doğru oğlanları uyuttuk bizde 3 de yedik yattık.. sabah ezan okunurken uyandı kerem bey ezanın sesine uyandı sanırım mama yedir yatır en son 9,30 da kalktık..
denizannem gerçekten keçiboynuzu herşeye çok iyi geliyor özellikle çocuklarda kansızlığa birebirmiş...
saphıcım iyi misafirlerin gitmiş gözünaydın..:))

Nazlıcım geçmiş olsun canım. Kuzular hasta oldu demek inşallah iyileşirler çabuk. Ya birden soğudu havalar nasıl giydireceğimi şaşırdım. Uzun kollu badi ile yatırmaya başladım ben. Altına da uzun pijama giydiriyorum. Üzerinde bir şey tutmuyor çünkü çok açıyor. Bu sabah uyandı 8 de. Yanıma aldım biraz süt içti. Sonra masal anlattım ona. Bir de arkasını dönüp sırtını kaşımamı istedi. Yorganı da örtüp sırtını kaşıyınca kırmızı başlıklı kız masalı ile uyuyuyverdi. ınanamıyorum masal dinleyecek kadar büyüdüğüne.

julicim ne çabuk büyüdüler dimi :))
bizimkide artık her gece masal dinliyor
babamızla dönüşümlü olarak geceleri masal okuyoruz ..
hatta geçen gün eşim masal okuyor bazı yerlerini uzatıyor
yataktan şöle tepkiler geliyor
aaaa
uuu eeee :)) çok güldüm haline

julicim sağol canım..
bende yeni uyuttum oğlanları..
evet havalar soğudu bende uzun kollu badi ve altına pantolon giydiriyorum artık..
ama hastalanmadan önce kısa kollu ile geziyorlardı evim sıcak diyordum ama gece çok açıyorlar kalın giydirsem terliyorlardı bende bilemedim bu ara nasıl giydireceğimi..
maşalah banusuya masallda dinlermiş bak sen..:))) kaan beyde sabah karşı yanımıza getirdim çünki yatağında çok mızıldandı keremi uyandıracaktı oda öyle masal anlatsam dinler o zaman bende ona tatlım kaymaklım diye konuşup okşuyarak uyutuyorum koynumda.. birde illa bana dokunacak..:))
gerçekten büyüyor minik bıdıklarımız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…