2008 Kasım Anneleri

ben ancak uğrayabildim ama kimsecikler yok gerçi çok duramam çok uykum var ama önce pizza yaptım sahura çok güzel görünüyor onu pişirecem yiyip yatacam yarın görüşürüz kızlar kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın öpüldünüz...

iyi geceler dicem ama kimse kalmamış.
iftardan sonra kaan ı uyuturken birlikte bende uyuya kalmışım.
az önce uyandı emzirdim yatağına koydum.biraz hırıltısı var burnunda hala..
3 gün devam etmek lazım başlayınca peditusa.
ecemim ,nazlımelek geçmişolsun dilekleriniz için sağolun.
sizede geçmişolsun nazlım..
benim oğlanın hiç burnu akmaz.keşke hasta olduğunda aksa.
2 ay önce böle oldu yine anlamadık ve bronşite çevirdi.
bi burnu tıkalı oluyo.çok dikkat edersem anlıyorum.
başka belirti yok..
bugecede yatağına koydum ama yarın eşim bi çaresine bakacak.
yatağın altındaki tahtayı kaldırıp yatağı en aşağı koyacağız ve böylece parmaklıklar daha yüksek olacak.
ozaman düşemez benim canavar:)

bugün öğleden sonra eşimle gittik hem yiğit in hediyesini hemde oğluma bayramlık aldık.
ikisininkide aynı:)
demiştimya önceden beğendim diye..
heyecanla p.tesiyi bekliyorum eşim gönderecek sabahtan..
kız zeyna sende inş. beğenirsin ve bayramda bir örnek giydiririz:)
bende kaçtım.,iyi geceler..

heyttttttttt ben geldim gece gece şuan b.düzünde dayımlardayım pek bi gezenti oldum ben valla yarında kumburgaza yazlığa geçicez hazır neti bulmuşken faydalanayıom dedim kimler var bakiiim nazlış azocuk kızlar slmlar napıosunuz

iyi geceler kızlar,
sweter hogeldin tailden canım oğlunada geçmiş olsun..
azocum inşallah çabuk atlatır ömer kaan..

bize gelince az önce acilden geldik...
keremin burun akıntısı fazlalaştı hafif ateşi vardı gündüz sizlerden duyunca peditus verdim serum fizyolojik uyguladık burnuna ama akıntı çok fazlaydı kuzum nefes almakta zorlanıyordu.. kaan bey ise ona bakınca dah iyiydi nefes alması ama onunda burnu akıyordu.. gece uyuturken 10 da ikisinede calpol ateş düşürücü verdim..kaan uyudu kerem burnundan uyuyamadı. gözünden uyku akıyor ama uyuyamıyordu bıdığım.. sonra hissettiki kaan da uyanmış kalkmış oturmuş.. onuda getirdim eşim dr. götürelim çocuk nefes alamıyor dedi hemen çıktık ..
dr baktı kereme ateşi yükselebilir dikkat edin dedi.. kaanada bakın oda grip dedim onada baktı ulağı kızarık bozğazında hafif tahriş varmış kulak enfeksiyonu olabilir dişide çıkıyor bu öbüründen daha hastaymış demezmi.. neyse aferin plus verdi ateş düşürücü dolven verdi calpoldan daha iyiymiş etkiliymiş, burun açıcı damla verdi eğer deniz suyu açmazsa ondan sonra kullanın yan etkisi fazla dedi.. birde antibiyotik verdi kaanın enfeksiyon olasılığına karşı .. gelirken nöbetçi eczaneden aldık ilaçlarımızı aferinden verdik hemen kereminde burnu biraz daha rahatlayınca uyudu kaan da yeni uydu bende biraz sonra gece için bişeyler hazırlayıp yatıcam.. bir dolanayım dedim.. aman sizde dikkat edin bizim başımıza bu ilk defa geliyor.. dediğim gibi önce aşılarımız koruyordu..

nazlıcım çok geçmiş olsun yaa..
umarım seninkilerde biran önce iyileşir.
senin derdin 2 kat..
allah yardımcın olsun.
napalım düşe kalka büyüyecekler ama ana yüreği canımızdan can gidiyo valla onlara bişey olunca..

Azocum valla koparmamaya ÇalıŞıyorum artıkın dÖndĞm yazlıktan evdeyım Şuan mınıbook kullanıyom kocıŞ daha Önce alalım demıŞtı ıstememıŞtıĞ ama Çok beĞendım Çok rahatmıŞ belkım hemen alırız bunlar daha uygun nazlıcım geÇmıŞ olsun cnmcım ardamda 2 hafta Önce grıptı o nefes alamadıkÇa bana fenalık gelıodu pedıtusla ve tonımer babyle geÇırdık allaha ŞÜkÜr buaralar salgın var sanırım dıkkatlı olmak lazım

ay pardon ben atlamışım yaa
sweeter hoşgeldin cnm.
havalar soğudu dikkat etmek lazım.senin oğlanın öksürüğüde en kısa zamanda geçer inş.
pekmez iyi geliyo.hem kan yapar..
keçiboynuzu pekmezi..

mmf kafada gelmişler.
cıstak cıstak..
hoşgeldiniz efendim:)

sahuramı kalktınız kızlar ben bu ramazan yemek işini abarttım zayıflamıştım ne güzel şimdi her gören ikincimi gelio diyo kilo aldım yine pofff emziriyorum die de rejimde yapamıorum oruç tutuncada yemeden olmuyo allah sonumu hayır etsin inşallah

seda azo sağolun kızlar..
artık ilaçlarımız var bişey olursa bundan sonra daha hazırlıklıyız..
inşallah yarın daha iyi olur bıdıklarım.. bugün eşim vardıda çok desteği oldu onlar mızıldandıkça ben dayanamadım ama yarın yalnızım yine inş. iyi olurlar..
keçi boynuzu pekmezini bizde zamanında çok kullandık bebek olsun diye..:)))
sonrada kiloları alıp oturduk kocişle.. ama eşimin sinüzütünede iyi geldi bronşları açıldı rahatladı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…