- 5 Şubat 2008
- 10.690
- 882
- 448
- 44
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #40.261
Kızlar ben hem fotoğraf makinası özelliği hemde kamera çekimi iyi olan bişey almak istiyorum.
Aynı zamandada kullanımı kolay olsun vede her zaman yanımda taşıyabileceğim birşey olsun istiyorum.
Bizimki eski makinalardan pilleri şarj ediyoruz.Kullanmayınca boşalıyor.Çıkar şarj et tak çok zor oluyo.
Ne önerirsiniz?
julicim sağol canım..
bende yeni uyuttum oğlanları..
evet havalar soğudu bende uzun kollu badi ve altına pantolon giydiriyorum artık..
ama hastalanmadan önce kısa kollu ile geziyorlardı evim sıcak diyordum ama gece çok açıyorlar kalın giydirsem terliyorlardı bende bilemedim bu ara nasıl giydireceğimi..
maşalah banusuya masallda dinlermiş bak sen..:))) kaan beyde sabah karşı yanımıza getirdim çünki yatağında çok mızıldandı keremi uyandıracaktı oda öyle masal anlatsam dinler o zaman bende ona tatlım kaymaklım diye konuşup okşuyarak uyutuyorum koynumda.. birde illa bana dokunacak..:))
gerçekten büyüyor minik bıdıklarımız...
Oy annesinin kaymaklısına bak. Evet dokunma alışkanlıkları hepsinde var Nazlıcım. İlle dokunacaklar :))
Eylül tatlım bebişler kalkmaya ya da oturmaya başladıkları andan sonra gece bunu sık sık yaparlarmış. Bilinçsiz tabii. Sadece yapabildikleri için. Başarabildikleri için yani. Bizimki de kalkıyor ayağa yataktan tutunup, veh veh veh diye yataktaki bize sesleniyor. Neyi vereceksem artık ne istiyorsa. :))) Ben de sallamadan uyutuyordum 2 hafta anneannede yine sallamaya alıştı.
O değil de bakalım bu yıl ne zaman kombiyi açmaya başlayacağız. Bir dahaki aya kadar sarkar inşallah. Geçen yıl doğalgaz parasından kafamızı kaldıramamıştık. Bu yıl o kadar çok yakmamayı düşünüyorum.
sanırsam çatlıcam
başardım maytabın böreğini başardım ve sanırım patlıcammm
eeee hadi kalkın artık sofradan gelin yaw
aaa ne guzel olmus cnm.bende eskı uye oldugum cocuk ıstıyorum sıtesınden bır arkadasla aılecek gorusuyorum.1.5 ay arayla dogum yaptık.
kız yağmur kim o ?biliyorsun biz seninle ordan tanışıyoruz ..ben tanırmıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?