2008 Kasım Anneleri

canım kaan a babası aldı 15-20 gün önce o harf ve kelime söleyen laptop tan. 1. gün kapağını kırdı, 2. gün mama sandalyesinden 3-4 kez aşağı atınca(kasten tabi) şimdi bozuk hiç ses çıkmıyo ve kapaksız..
anlayacağın alsanda 2 gün anca hevesini alıyo..
canavar bunlar vanavarkaydirigubbakcemile3

günaydınnnnnnnn
işim varrrrrrrr yardım eden yok muuuuuuuu

kolay gelsın canım
el atalım hemen bıtırelım ıslerını

hadı yaaa
halbukı benım notebookumdan ellerını cekecegı hayallerını kuruyordum ben
elıne bozuk mouse verdım kanmadı

günaydın kızlar
geçmiş okuyayım dedim ama çalan telefonlar arasında pek de bişey hatırladığımı söyleyemicem üstünden üstünden okudum :))
geçmiş olan bebişlere geçmiş olsun diyeyim kabul edin olur mu ??

bir ara ilk adım ayakkabısı konuşulmuş
ben yürümeye başlayıncaya kadar ayakkabı almayı düşünmüyorum
daha doğrusu ayakkabı ile bastırmayı
bir ara indirimde pumanın ilk adım ayakkabısı tarzı ayakkabısı vardı ondan aldım ama benim cimcime ayağında pek ayakkabı tutmuyor süsümüzü tamamlaması için kullanıyoruz şimdilik sadece dışarı çıkarken ama bir süre sonra kesin kaybolacak yollardan topluyoruz hep tekini :))
zeyna o yığın işten bende de var canım bana da el atın olmas mı

selamlar günaydın herkese geçmişe bakamadım bugün çok yoğunum arada uğrarım öpüyorum sizi
gittim önce bebişlerimizin resimlerine baktım gözüm gönlüm açıldı artık mutlulukla çalışabilirim
çok çalışmam gerek çok -tatlicadiarzu-

canım bunlar cin gibi bizde aldık ona benzer bişey ama genelde mama sandalyesinden atıp arkasından çığlık atmaya yarıyo sadece..
zaten mefta oldu attım çöpe..
eşim yaşına uygun oyuncak alma konusunda çok ısrarcıydı haklı çıktı..minik parçalara ayırılabilecek şeyler almamak lazım kesinlikle..
bende notebookumun selameti için eline f klavye veriyorum eski kullanılmayan onu daha gerçekçi buldu sanırım:)

benim tontişimde 21.5 no giyiyor..
ben 38 babası 44 olunca ortalama heralde ayakları:)

ay bende diyim bari ben 36-37 eşim 41 olunca fatih hala 29 memoda hala 19 giyer tabi:))))dayıları46 benim babam 45 giyiyordu onlara benzemediği için şanslıuyım şimdi hazır var herhalde ama eskiden özel ayakabı yapılırdı onlara

Kızlar bebek ayakta sıralamaya başlayana kadar ayakkabı giydirmemek lazımmış.Ayak yere çıplak bastığında kasları daha iyi gelişirmiş.Burkulma riski ayakkabıyla daha fazla.Ben aldım ayakkabı ama giydirmemeye çalışıyorum.Yürüme turlarında giydirecem.Ya tutunarak çok zor kalkıyo.Nasıl yürüyecek bu çocuk?11,850 Olmuş kilosu.Bişi de yediremiyorum aslında.Ayakkabı numarası 22.Babası 43 giyiyor.Ben 38 giyiyordum.Hamilelikte 40(Bu arada halen by by, alkış yok.Israrla öğrenmek istemiyor. Nesneleri sorunca biliyor.Ay'ı görünce heyecanlanıyo.Güvercin gibi sesler çıkarıyo.Tontişim bir de alkışı falan öğrense..

gunaydın anneler

benım kuzu yatagında mırıldanıp duruyo uyusa barı sabahın korunde kalktık bıraz oynastık.az uyudu tekrar uyandı bakem ne zaman uyuyacak.
yardıma hazır ve nazırım ne yapılcak canlar deyıverın bakem...
ya bana da kolay bır pasta tarıfı versenız bıskuvılı falan da olur degısık bısı ama basıt oluversın.babamın canı pastalı bısı ıstemıs.ne yapsam acaba nete de bır bakım.hadı onerılerınızı beklıyorum bacılar...

ayyy yasmın aynı benım oglum da oyle.ne alkıs ne by by arada tel sarar yapıyor o da canı ısterse.muzık cıktıgında oyun bıle oynamaz hanı kızlara ımrenıyorum valla muzık cıknca bıcır bıcır oluyolar benım oglum baston yutmus gıbı.babasına cekmıs valla.haa bırde kedı gıbı mıyavlıyo sankı arada garıp garıp sesler cıkarıyo.bırde etı kraksın reklamı yenı favorısı delırıyo onu gorunce.tembel bu oglanlar ayol.

arkadasımın kızı 10 aylıkkken taklıt yapıyodu resmen opucuk atıyodu.bırı oksurunce o da aynını yapıyodu.müzık cıkınca zıpzıp yapıyodu.anne mamma gıbı kelımelerı cok belırgın soyluyordu.yok yok bızım oglanlar tembel.

bende dün gittim ilk adım ayakkabısı aldım kanz dan aldım 60 tl ye orayada bi bakın çok değişik modeller var kızlar bizimkine 19 aldım ama çıkıyor ayağından bizim oğlan 23 numarayı anca 2 yaşında giyer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…