- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #40.541
bi terör estirdimgeldim
biri yattı beşiğinde kalkamıyo korkusundan öbürüde hemen oyuncakları toplamaya başladı
ay çok fenayım ben
ecemim maşallah oğluşuna yaaa.
çok şeker ve bencede uyumaya niyeti pek yok gibi:)
benim oğlan 9-9 30 dedimmi cup yatırıyorum.öle alıştırdım ve çok şükür hala devam ediyoz..
ışığı kapatıp yatıyorum yanına.biraz emziriyom.dönüyo arkasını ağzınada emziği veriyorum.döneeee,döne uyuyo:)
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kasiyer oğlumun hayranlarından çok sık gittiğimiz bir marketya aşına kız tabiikasiyerde amma göz varmis heeeeeeeekaydirigubbakcemile3
bi terör estirdimgeldim
biri yattı beşiğinde kalkamıyo korkusundan öbürüde hemen oyuncakları toplamaya başladı
ay çok fenayım ben
Hahah belki bulurduk demi eskilerden:jeyyar:banada yasak esime sordum nasil felan diye bende üye oluyummu dedim ne yapcan dedi bende bosverdim ama merak ediyorum belki eskilerden birileriyle tanisirim
Aa bunu bilmiyordum bir deneyeyim.kizlar aldiginiz ayakkabilar yumusakmi yani ikiye bükülüyomu buda cok önemliymis alirken ikiye bükülmesi lazimmis bebeklerde
teşekkürler canım çok şkür iyi çıktı.canım alerji ilaçlarının hepsinde sakinleştirici özellik var ama çocuğu sersem gibi yapıyor tabiki doktorlar bilmedikleri ilaçları yazmazlar ama bana kalırsa içirme derim
canım geçmiş olsun peditus içirmeye devam et tüm şuruplar öksürüğü sökmek için kullanılır 1 hafta düzenli kullan geçer ateşi felan yoksa endişelenme ilk zamanlar şurubun etkisiyle daha çok öksürecektir az az sık sık yedir bol su ver canım
canım gözün aydın sevindim tahlillerinin iyi çıkmasına cicileriniz hayırlı olsun güle güle giysin
10. ayınız kutlu olsun canım daha nice aylara sağlıkla mutlulukla inşallah
canım hayırlı olsun güle güle giysin küçük hanım
bizdede yasak benim kocamda azcık kıskanç buraya bile girerken ilk zamanlar sürekli bakıyordu sonra alıştı
Canım face in tam hedefine ulaşması için,eski ve yeni soyadını beraber kullanmak gerekiyo sanırım.O zamanda kocalar kıllanıyo :)valla ben uyeyım ama yaslandık mı ne benı ole cooook eskı arkadaslar falan bulmadı ama tabı soyadı da degıstı belkım ondandır. aıle uyelerı ve unıv arkadaslarım var ve es dost ıste ıyı oluya ya resım felan goruyosun uzun zamandır goremedıgım sevdıklerımın.notlar felan yazıyosun yorum yapıyosun hos oluyo.
Sağol canım.walla yorgunluktan olabilir.Bakalım geçer inş.çilek ecemim sağolun kızlar:)
ecemim sen çok yaşa benim yapamadığımı yapmışsın, alıntıların günü özetlemiş, en azından hastaları,
piraye, nazlı, dark hepinize geçmiş olsun
pirayecim bende vermezdim valla, geçen hastalandığında ibufen diye bir ilaç vermişti değişik yan etkiler vardı vermedim valla, çok huysuzlandığında yarım ölçek kalpol ver demişti bizim dr, arada veriyorum yan etkisi senin yazdığın kadar değil en azından
nazlıcım tekrar geçmiş olsun canım, ek olarak ıhlamur falandamı versen acaba
dark tahlillerin temiz çıkmasına sevindim canım, bende çok uykusuz olduğumda aynı oluyorum
iyi geceler minik kuş.Yanlız hiç yatacak gibi durmuyor bu sarı kafa:ecrin_bebek:
oğluşum yatmadan size iyi geceler demeye geldi teyzeleri pek uyuyacak göz yok ama...
Evet ya bende aynısını yapıyorummafoldumbenbazen dayanamayıp bende terör estiriyorum evde ama uyuduklarındada birer melek oluyorlar çok üzülüyorum kocaman öp ikisinide annesi
bi terör estirdimgeldim
ay çok fenayım ben
olmaz olurmu dediğin gibi anneliği daha iyi anlıyosun bazen fatihe haksızlık ettiğimi düünüyorum ama yani memonun bu hallerinde daha cahildim büyüsede rahatlasam diyodum ama memo büyümesin tadına variim her anının diyorum ne zaman ne yapacağını bildiğin için rahat rahat büyütüyosunmmmf canım bu soru sana evladın ikiside bir hiçbirinin tırnağına zarar gelsin istemeyiz canımızıda veririz ama ilkle ikinci arasında hiç fark oldu mu demek istediğimi anlatabildim umarım sanki ikincilerde anneliği daha çok mu tadıyorsun sanada öyle oldu mu
valla ne biliim benim çığlıklarıma dayanamıyolar :))))aaa nasıl başarıyosun onu
ben cerene bazen istemesemde bağırdığımda gülüyo şebek
iyi geceler kızlar bende kaçayım artık. muaksss
hic sesimi cikartamiyordum denizanaci msen yazana kadar:)
cünkü bizimde ayaklarimiz kocaman..simdi 22 giyiyoruz daha ilk adimalrini almadim
yürüyünce alayim istiyorum ben,ki o zamana kesin 23 oluruz.
bazen doktorumuz bile alip eline seviyor koca ayak hosgeldin diye:)
ben 37-38 babada 46 ee kime cektigini yazmama gerek yok dimi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?