- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #40.621
kızlar hekeze günaydın eşim simbonun ekmek yapma makinesi almış gelmiş akşam hiç kullanan varmı nasıl bişey zeynep ceylinden bakamadım bile bi o kusurdu yaaaaaaaa
bu arada sanırım ütü alıcam yeni memnun kaldığınız marka ve modelleri yazsananız
yaa varya hani şunu satıyorum bakarmısın diyen tanıdıklar vardırya ondan geldi az önce bende aa alamam diyemem ne salağınm yaa bi pijama takımına 20 lira verdim
dahada vermedim maaşları almadık daha bu haftada zor görünüyo yalandan yere borca girdim bide 20 lira etse
maytapçım güle güle eskit pijamanı öle oluyo bazen alamam diyemiyon hdem içine sinmiyo hem tanıdık kaıgı ytiyon valla
bu arada sanırım ütü alıcam yeni memnun kaldığınız marka ve modelleri yazsananız
yaa varya hani şunu satıyorum bakarmısın diyen tanıdıklar vardırya ondan geldi az önce bende aa alamam diyemem ne salağınm yaa bi pijama takımına 20 lira verdim
dahada vermedim maaşları almadık daha bu haftada zor görünüyo yalandan yere borca girdim bide 20 lira etse
offf yaramı deştin ,şu karizmaya bak ..offf[/url][/IMG]
hmm bak üzüldümşimdi bende severek seyrederdim toprağı bol olsun
pankreas kanseriymiş ama yeni gösterdi tv ..eylülcüm bend eçok severim ama yeni ölmedi o cnm,bir süre oluyor,yanlış hatırlamıyorsam kanserdi galiba
bencede tefalin ürünleri çok güzel oluyor ama mmmfcim elektronik eşya şans işi cnm.bence sen şanssızlık yaşamışsın
ben tefalin program 8 ütüsünü aldım daha garantisi dolmadan 2 kere servise gitti aynı arızadan değişimtalep ettim yapmadılar neyse 2 sene geçti garantisi doldu 1 ay geçmeden tabanı düştü elektrik kordonu bozuldu su akıtmaya başladı tutma yeri yanıyo cayır cayır elimi koyamıyorum bişeyle tutabiliyorum anca ve sıcak su damlatıyo ayrıca ellerimhep yandı sayesinde
en iyisini alayıom 1 kere alayım dedim 300 tl para verdimona şuan bakıyolar arızaya fiyat çıkarıcaklar 130 tl verdim tamir ettirdimdi zaten eğer gene 100 fln derlerse ütü 500e gelicek kocamkapıya koyar beni ki haklı
şuan ütüm yok emanet ütüyle yapmaya çalışıyorum
o yüzden tefal benim için bitmiştir bu benimşahsi fikrim
güle güle kullan minecim görümcem kullanıyo çeşirt çeşit ekmekler yapıyo şahsen yerim olsa ben aluırdım tam buğday ekmeğimi kendi elerimle yapardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?