2008 Kasım Anneleri

Estel hiç endişelenme bence.onu söyleyen kişi biraz abartmış bence.benim oğlum da daha kulak göz vs göstermiyor.belki hiç durmadan sürekli eğitimle olabilir ama o da imkansız.

banada biraz abartı geldi ama belki sizinkiler yapıyodur bi sorayım dedim..
devamlı bişeyler öğretmeye çalışarak oğlumu boğmak istemiyorum ben kendisi keşfetsin birazda istiyorum belki çok şey bekliyorum annelik işte :)

Minecim senin kocan mı ikizlerdi.Ben de ikizlerim mutfak aletlerine bayılırım.Çeşit çeşit var.Benim kocam oğlak.Çok kızıyo birçok aletin olmasına(

Mmmfcim ben senin attığın ütüden kullanıyorum ve memnunum.Hoş sen yeni attınCADIARZU

Bizmde hediyelerimiz geldi anca akşama belki yarına koyabilirim bu akşam eve gitmicem çünki
güle güle kullanın mmmf kafa cicilerinizi ayrıca benim ütüm tam 9 senelik ve sadece 1 kez tamire gitti oda düşürdüm su koyma kapağını kırdım o yüzden ama baya eskidi o yüzden bende yenilemeyi düşünüyorum ve elektronik tamamen şans işi şans
gülizcim hai hayırlı olsun dişiniz devamı da sağlıkla gelsin inş.
Estel bacum psikolog yazıyor meslekte yokmu ya benim şu sıkılmama bi çareeee

tşklerrrr canımmm..inşallahhha.s.

arkadaşlar kızımın dişi çıkmışşşşşzemuszemuskaydirigubbakcemile2:lepi:

cnm hadi gozun aydın :))
kızlar bı sey sorucam benım sıpa sureklı ısırıyor gecen babasının tısortunu kopardı yanı bı de bı hırsla ısırıyorkı sormayın. bazı sabahlar yanımızda oluyor geceden alıyoruz yanımıza. ısırarak uyandırıyor yanı sureklı bır ısırma halı sarıldıgımda korkuyorum yıne bı yerımı ısıracak dıye. oncelerı dıstır dedım ama gecmedı. doktoruna soracagım hep unutuyorum.

Çitosum nerdesin?Benim oğlan bayadır emekliyo.Tırmanmaya başladı ama totoyu kaldıramıyo.Birkaç kez kendisi koltuklara tırmandı ve tutundu.Sanırım yaşını karşılayacak.

Kızlar bir de oğluma hayvan resimlerinden oluşan ilk kitabını alıcam.Bu ay kitaplar dikkatini çekermiş.Dün marketin broşürüne baktık beraber.Sonra eline verdim, yemeye başladı.Ama çok ilgiyle izledi sayfaları.Alan var mı aranızda?

Estel bacum psikolog yazıyor meslekte yokmu ya benim şu sıkılmama bi çareeee

Canım yanlış hatırlamıyorsam psikolağa gittim depresyon belirtileri gördü demiştin..
seni rahatlatacaksa şöyle söyleyeyim türk halkının büyük çoğunlu depresyonlu dolaşıyo farkında değiller..
sanırım sen kendini çok dinliyorsun..
hayatında hiç yapmadığın bikaç şey yapmaya çalış yüzme imkanın varsa bol bol yüz ve bişeyi uzun süre üstüste yapma..
ailece grup oyunları oynayabilirsin..
ama en iyi sen bilirsin içindeki sıkıntının sebebini..
mükemmeliyetçi olmamaya çalış canım..
söylemeden geçemiycem çok eğlenceli bi kişiliğe benziyosun..

mmf cim yazık olmuş valla o kadar paraya bişeye de değmemiş zaten canım bende 3 snededir arçeliğin ütüsünü kullanıyorum modeli aklımda yok fakat pek memnunum canımmm

ben çok baktım o kitaplara canım ama tam istediğimi bulamadım d&r a ve toyikiye baktım bikaç oyuncakçıya daha..
resimleri birbirlerine çok yakın yapıyolar ben onu istemiyorum işte..
aralıklı olanlardada genelde çizgi karakterler oluyo gerçek hayvan resimleri istiyorum ben..

evet canım benimki ikizler felaket elektronik esyalara düşkün buna mutfak aletleride dahil bi bakarım tost makinası almış bi bakarım tartı almış geçendede titreşlimli zayıflama kemeri almış bi mesaj yolluyo herhalde ama ben anlamıyomkaydirigubbakcemile3

kızlarrrr ben de burdayım 10 dakikalığına gidip bavul hazırlamam lazım ama çok özledim sizleri bi girim dedim..

cuma gece 1'de kocam geldi , sürpsiz yaptı baya bi bozuktum biliyorsunuz şimdi herşey yolunda , yarın da biz yola çıkıyoruz bodruma gidiyoruz , bayram sonrası döneceğim..

hepinizi öpüyorum kocaman , bayramda uğrayamazsam şimdiden iyi bayramlar , mutlu bayramlar canlarım opuyorumnanaktan

evet canım ben kendimi çok dinlerim geleceği geçmişi çok kurcalarım ve çok mükemmeliyetciyim her şey zamanında düzgün yerinde olmalı bunları aşmaya çalışıyorum mesela şu an iş ev çocuk koca çok sıkıştım ve hiç birini düzgün götüremedim istediğim olmadı yani kendime ettim saldım aslında salınca relaxlıyorum aynı şeyleri yapmama gibi bir lüksüm yok ama evet son zamanlarda bu masada oturmak işe gelmek sıkıyo ama evde de oturmak sıkıyo aman neyse geçecek inşallah geçecek
aslında evet çok eğlenceliyimdir ama hayat o kadar zorki alıyo bu neşeyi heyecanı eğlenceyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…