- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #41.041
çilek kafa hoşgeldin cicim bizim kız olduğu halde süpürgeden korkuyor yaa
yanına yanaşmıyor valla ama dün kuzenime gittik onun kızın var oyuncak lap top
çok ilgisini çekti
2 yaşında ki kızla kavga etti ben alacam die lokum çok komikti ama yaaa
bende bunu aldım kızıma netten....
ben geçen hafta toyikiden bi laptop aldım ama kapaksız bişey sadece tuşlar var ve her harften bir kelime çıkıyor ,müzik tuşları var , kelimeleri heceliyo ,nerede diye soruyo ,doğru ise doğru diyo :)) aslında 3 yaş için eğitim amaçlı ama melis elinden bırakmayınca aldık ,güzelde bişey aslında ,melis tuşlara basmayı çok sevdiği için çok ilgisini çekiyor ..almak isterseniz 25 tl benim kartımda 17 tl filan vardı galiba sadece 8 tl verdim yani ,beleşe geldi gibi bişey oldu :))
gülizgülcim güzelmiş güle güle kullanın
kalimerocum güle güle kullansın kuzun oyuncağını, oyuncağın resmini yada linkini koyabilirmisin nereden almış eşin bende istiyorum ilkeye öyle bişii
hosbuldun canim..benimkiside tam tersi süpürgeyi gördügü an calistirmam icin bagiriyor,kablosunu cekistirip elime uzatiyor.cok alemya calisincada ya tepesine cikip oturuyor yada yanina uzanip öylece bakiyor :)))
ayyy gülizz bayildim ben buna yaaa,güle güle giysin prensesin..zaten kiz cocuklari icin co kgüzel oluyor kiyafetler bizim kazmalara anca salopet yada pantalon baskada yok ..
eylül kafa senin bahsettiginden bende görmüstüm 3 yas yazinca almamistim alsam olcakmis yani.hos benim böcük en fazla 3-4 dakika oturuyor bisiyin basinda(süpürge haric)
onun disinda hemen dagiliyor dikkati.off hertarafimiz oyuncak bizimya bazen fenalik geliyor toparlarken.
güle güle giysin eylül gülizcim
canım nereden aldıgını bılmıyorum
ama markasına bakayım evden bılgılerını verırım canım
benım oglumun cok ılgısını cektı
her tustan ses cıkması, muzık calması, ses ayarı falan
aslında matematık ve ıngılızce fonksıyonları falan da varda ben daha tam kurcalayamadım
cılekcım benım oglumda cok sevıyor elektrık supurgesını
hıc aklıma oyuncagını almak gelmemıstı
ben sımdı dıreksıyon almayı dusunuyorum
bebek arabasına falan monte olan cınsınden yoksa bızı rahat bırakmıyor
arkada cıglık cıglıga bagırıyor
gulızcım montunuza bayıldım
supermıs guzel gunlerde gıysın ınsa allah kızın
sakin ol minikcim az kaldi tatile..
güliz ben zaten oldum olasi kiz cocugu kiyafetlerine bayilirim,bunuda cok begendim..
giydirdiginde bi resmini eklersen cok sevinirim canim,eminim harika durur eylülde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?