E
estel
Ziyaretçi
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #41.321
benim kızımın henüz dişi yok yaaaaaaa:)))
herşeyi tamamda bir dişimiz noksan:))))
ya benim işim sorun değilde servis 6.5 da alıyomuş kışın bizim buralarda sabah ayazı çok olur ben bide tepede oturuyorum dikbayırım var servis nasıl çıkacak inecek soldan soldan geliyolar valla
ben diğer tarafta admine özel mesajla bildiririm, oradada çilekmiydin?denizcim siteye ben onceden uyeydim hatirliyorsan ama unuttum hem adimi hemde sifremi simdide yineden uye olamiyorum..
israrla onay kodunu yanlis yaziyorsunuz diyor.nasil halledicem bu sorunu ben.
Denizannem şu video nerde bakalım.Sitede mi?
Mmmfcim kocaman oğluna başarılar dileriz.Tabi oğlunla birlikte sanada.Kuzenim oğlu da okula gidiyor.Onunla birlikte kuzenimde ders yapıyor:))
denizanası linki göndermişsin teşekkür ederim ancak açamadım malesef açılmıyo
evet ben hiç koyamadım daha bende istiyorum ama babası gidip gelip oğlumun resmi yok dimi nette diyip duruyo onun için çekindim koymaya..iş yerinde bile resmini koymuyo biraz buldumcuk oldu bizimki..
ama bi ara koymak isterim..
hatta şimdi öğreneyim koymayı koyarım birazdan hemen kaldırırm sonra kim bilecek ki
ya benim işim sorun değilde servis 6.5 da alıyomuş kışın bizim buralarda sabah ayazı çok olur ben bide tepede oturuyorum dikbayırım var servis nasıl çıkacak inecek soldan soldan geliyolar valla
denizanası profildeki albümüme resim ekledim canım..
ama baya oldu onları çekeli eşim pc ye format attı tüm fotolar kardeşimin pcsinde..
yenilerdende eklerim bunlar nerdeyse iki ay önce filan:)
Estel resmi ben de gördüm.Maşallah ne yakışıklı.Gözleri mavi mi?Kocanın net.e vermediği kadar var.Nazar değmesin maşallah.
evet canım mavi gri mavi..
iltifatlarınız için teşekkür ediyor teyzelerine tontişim:)
denizcim nickimi hatirlamiyorum canim baska bi nick almak istemistim ben.
estelcim masallah canim cok tatli oglun..
kizz kokosss kimmis bakim senle ilgilenmeyen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?