- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #41.341
eshef kim gıııı lülülülülülüayy sabahtan beri giremiyorum yaa valla nasıl iş anlamadım
neyse herkes iyidir inşallah benimle ilgilenmeyen bazı vatandaşlar var onlarıda eshefle kınıyorum
selam kızlarr
geçmişe hiç bakamadım
yorucu bir bayram tatili sonrası buradayız yine :))
bu bayram biraz burnumuzdan gelme durumları yaşadık ama arada yine güzel anlar yaşandı.
tüm ailenin özellikle de kuzenlerin bir arada olması falan çok hoştu.
Duru kızım hasta oldu sanırım alerjisi azdı yine bugün doktora gidicez saat 3 e randevu aldım . bakalım inşallah ters bir durum yoktur.
sizde ne var ne yok kızlar havadisleri alayım . :))
yasmincim geçmişi karıştırmiim sen katılırım demişmiydin güne bacım
lelalcim geçmiş olsun duru ya
yasmin nettin kız öptünmü kaynanacığının elini:))
Bizde de havadis var ama soran yok.Hiç demiyosunuz.Kaynanaya gittin mi?Kovdu mu evden?Elini öptün mü?Nasıl davrandıı?Aaaah ah
Heeee, bayramlaştık.Kovmadı.Çay ikram etti, tatlı, sarma.Karnınız açsa yemek yin dedi. Ben pek yüz vermedim.Bayram diye mi böyle davrandı acaba?Akşam görecez.Akşam Anılı babaannesinden almaya ben gidecem.Bakalım ne yapacaz?kaydirigubbakcemile
günaydın canlarım..
julicim sana özelden cevap yazdım bi tanem , ben şimdi araştırmaya başlıycam dur bakalım bişeyler buluruz inşallah , off off ne zor işimiz yaa valla şu bakıcı olayları bi fena , benim bulduğum bi bayan vardı ama evi uzaktı bana topkapı civarında oturuyodu sana çok uzak sayılmaz ona ulaşmaya çalışıcam gülümcüm , inşallah gönlüne göre birisi çıkar karşına
oh ne güzel biriksin kuzunun paracıkları ilerde çok lazım olacak bizim oğluşuda ancak sevdiler öptüler iki tane olunca ama kızımız bayağı bir harçlık topladıselamsız sabahsız dalmışım bu arada:)
herkesin geçmiş bayramını kutlarım..
hayatımın en güzel bayramıydı geçen bayram bişey anlamamıştık kırkı bile çıkmamıştı daha ..oğlum bool bol harçlık topladı:)) banka hesabı kabardıgamyoncuiremsu
bide para ve altın kutusu görünce bi kapıyoki yani anlıyo olsa rezil olucaz diyo eşim:))
aynen canım yaEstelcim bizim banka hesabımızı kabartan olmadı pek.Bi babam verdi.Yavruma cepli pantolan giydirdim ama yavrumu sevmekten başka bi faaliyette bulunmadılar
canım konu açtım oraya ismini ekleyelim o zaman
olmaz falan diyolar ama bilmiyorum hevesim kırıldı benimde bakıcaz
günaydın güzelleer
bende bi kayfaltı edip geleyim
grip oluyodum akşam 10a kadar uyumuşum
sabah kalktığımda da olmuştum
gripgibi diilde kırgınlık ağrı başım çatlıyo
vitaminle gripin içötim evde ilaç kalmamış yaw heğpsini attıktı geçen gün çöpe
günaydın kızlar
mmmf geçmiş olsun canım
azocum halımız çilek mobilyadan, desenleri çok güzel al bonus kafaya bir tane
kalimero özeline okulumun adını ve site ismini attım canım, okul konusuna gelince işim gereği istanbuldaki özel anaokullarının çoğunu özellikle kaliteli kurumlarla iç içeyiz, ayrıca mezunlarımız istanbulun dört bir yanına dağılmış durumda isteyen herkese zamanı gelince seve seve yardım ederim:)
ilkenin yeni resimleri ve videosunuda diğer tarafta günlüğe ekledim bakmanızı tavsiye ederim:)
daha düzeltilecek birkaç şey var ama
Çocuk ve Gelişimi: Çocuk ve Çocuk Gelişimi Hakkında Herşey site adresim yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum, yorumları siteden yaparsanız çok sevinirim, birde görmek istediğiniz konular konusunda önerilerinizi bekliyorum,
günaydunn
tekrar herkezin geçmiş bayramını kutlar küççüklerimin gözlerinden büyüklerimin ellerinden öperm
ayaklarımız geri gide gide işe geldik gün öle böle geçiyor
her güzel şey çabuk bitermiş zaten
benim oğluşumda hatırı sayılır bi birikimle bayramı kapattı
şu an anakasada ama değerlenecekler inş.
bayram hediyesi olarak oğlum bize 2 ön diş olarak verdi
ama kudurukluk had safhada delirtti bizi bayram süresince yorgunluktan bişi anlmadık
mmmf kafa geçmiş olsun
bende güne geri geri başladım valla bir sürü iş var yarın okul açılıyo
fatih sabahçı zor bir yılolacak zannedersem
ön dişleriniz hayırlı olsun bizimkide ön dişlerin yanından patlattı 2 tane ama sanırım devamı geliyo yanaklar kıpkırmızı heran o da ne anlamadım hastamı oluyo diyorum ama 1 haftadıryaklaşık öle
denizanası profildeki albümüme resim ekledim canım..
ama baya oldu onları çekeli eşim pc ye format attı tüm fotolar kardeşimin pcsinde..
yenilerdende eklerim bunlar nerdeyse iki ay önce filan:)
selam kızlarr
geçmişe hiç bakamadım
yorucu bir bayram tatili sonrası buradayız yine :))
bu bayram biraz burnumuzdan gelme durumları yaşadık ama arada yine güzel anlar yaşandı.
tüm ailenin özellikle de kuzenlerin bir arada olması falan çok hoştu.
Duru kızım hasta oldu sanırım alerjisi azdı yine bugün doktora gidicez saat 3 e randevu aldım . bakalım inşallah ters bir durum yoktur.
sizde ne var ne yok kızlar havadisleri alayım . :))
Kızlarrr herkese merhaba.bayram sonrası cok sukur bende evımdeyım artıkın.bız de mert oglumu yarın dr a goturcez kontrole.bırde benım tıroıt kontrolum var .hamısken cıkmıstı tıroıt oncesınde bısı yoktu.ınsallah artıkın hapa gerek kalmaz.acıkcası ramazanda da dogru durust ıcemedım hapımdan.bakalım ne cıkıcak sonuc???
eeeeeee kaynananla aran nasıl anlat anlatBizde de havadis var ama soran yok.Hiç demiyosunuz.Kaynanaya gittin mi?Kovdu mu evden?Elini öptün mü?Nasıl davrandıı?Aaaah ah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?