2008 Kasım Anneleri

çok saolun kızlar
evet canım bende de alerjik astım var kızımın böle olmasının bir nedeni de benim (
geçsin artık valla tıkanmaktan helak olduk ikimizde .

sizler ne yaptınız şöle bir kaç sayfa geriye baktım
zeyna kuzum eşinin doğum günü kutlu olsun tatlım
atlaya atlaya baktım biraz ve resmini de gördüm maşallah sana pek güsel olmuşsun
ayrıca senin soluk halin oysa gel bir de beni gör derim sana :))

çocukların şimdiden eğitimleri,okulları sosyal aktiviteleri konuşulmuş.. :))
ne çabuk büyüttünüz kızlar çocukları :)

lelalcim ikinize de geçmiş olsun , kıyamam ben duruya çok zor bir durum , kardeşimin de astımı vardı 3 yaşında kendiliğinden geçmişti inşallah durunun ki de geçer canım

seeeelaaaamm kızlar biz geeeldiiiiiik oğluşumla :sm_cool:

normalden erken dönüş oldu biraz normalde cumartesi başlayacağız ama bugün öğleden sonra bir iki saatliğine uğradım yarında uğrarım gelen giden olabiliyor dershaneye o sebeple
beni özleyen özlemeyen, seven sevmeyen, düşünen düşünmeyen vs... herkesleri koccaman öpüyorum çünkü ben hepinizi çok özledim yahu Şeniz

geçmiş bayramınız yeniden kutlu olsun, umarım güzel bir bayram geçirmişsinizdir biz evdeydik akraba arkadaş ziyaretleri falan güzel sade bir bayram geçti güzeldi ama dinlendim

oğluşumda çok iyi düşüp kalkmaları dışında bir problemimiz yok çok şükür

sizlerde ve bebişleriniz de umarım çok iyidir geçmişi okumadım doğal olarak ben 4099da bırakmışım sayfayı şimdi 4159a gelmiş maşallah allah muhabbetimizi bozmasın

teşekkür ederim andinacım
genelde alerjik astım özellikle son dönem çocuklarının büyük bir oranında görülen bir hastalık halini almış ..
düzenli bir tedavi ile 2 yasında tedavi sonlandırılabiliniyormus . inşallah bizimki de öle bişey olur .. ben sonradan oldum arada bir düzelir sonra tekrar böle nükseder. uzun zamandır benim bişeyim yoktu ama şimdi bende de başladı

lelalcim çok geşmiş olsun yaa şimdi okudum ve çok üzüldüm inşallah geçer canım benim sıkma tatlı canını

kızlar geldm gidiyorum gibi oldu ama eve geçmem lazım öyle bir uğrayıp meraba diyeyim dedim yarın da buralarda olacağım inşallah görüşürüz

iyi akşamlar kızlar
ya bi türlü yazamıyorum okudum geçmişi yarım buçukkkk
lelalcim geçmiş olsun duruya ve sana çok zor olmalı ikiniz içindee geçmiş olsun canımmm
zeynacım eşinin doğum günü kutlu olsun nice seneleree saçların da çok hoş olmuş ayrıcaaaaa
ohh bebişler büyüdü de kursları annelerinin hobileri de konuşulmuşşş bende kızımın saz çalmasını çok istiyorum annesine benzer inş:)) güzel olur sesiii:))(pek pişkin gördüm kendimi:)
okul konusunda da artık bi aksilik olmadıktan sonra hep burda oturacağız yaşadığımız yer küçük bir ilçe 2 tane ilköğretim okulu var ikisinin de eğitim seviyesi çok yüksek özel okul düşünme alternatifim yok yqniii

cnm benim çok teşekkürler o günler gelsin sana danışırım kesinlikle,eğitim konusunda profosyonelsin sana bol bol danışçaz inşallah....

Kızım olsaydı bende bale çok isterdim onun yerine tenis , yüzme , kürek , basketbol , piyano , tiyatro , dans istiyorum tabi benim istemem birşey değiştirmiyor inşallah Batu da ister

batu yu baskebola da gönderebilrsin cnm:) piyano ve keman eğitimi almasınıda çok isterim ama dediğiniz gibi çocukların ne istediği herşeyden önemli

inşallah melis iyi bir sporcu olur cnm allah hepimizin gönlüne göre versin

canım ikinizede çok geçmiş olsun kısa zamanda düzelirsiniz inş.

bizde pirayeyle dışarı çıktık eşofman takımıyla hırka alcaktım piroşa bulamadım dünde avm de baktım ama ya küçük ya büyük geldi alamadım adidastan alcaktım bi takım ama aynı çakma gibi duruyodu son anda vazgeçtim:)
kışlık neler alıyosunuz bebişlere kızlar alışverişe çıkçam varmı öneriler
eve gelince yuvarlama yaptım bide ilk defa yaptım bakalım trakyalı olarak nasıl bir yuvarlama yapmışım::))

Piroşum ben henüz bişey almadım ceren e.
bikaç body aldık acil diye.Dışarda giyceği yokru.
Ben önce hurçları bi açıp bakıcam.büyük diye ayırdığım şeyler vardı.Onlardan olanlar vardır şimdi.

ben ya yazın yada ilkbaharda almıştım cerene eşofman takımı.LCW dan almıştım.30 tl gibiydi heralde.tam emin değilim.

ordada bişey gördünmü alcaksın bida gelmiyo.
2 yaş aldım belki kışın olur ceroşa:)

güle güle giysin ceroş darkçım:)
ya ben artık lcw deki kız giyisilerindsen bıktım sanki renkler hep aynı erkek reyonu daha çok hoşuma gidiyo::)) ama h.sonu baktığımda güzeleşofmanlar vardı da takım değildi

ben dün ilkeye aldım eşofman takımı venice den %50 indirimde vardı çok ucuza geldi, bir tane daha alıcam, kışlık olarak tayt istiyorum bulabilirsem, bir mağazada çokkk güzel kazaklar vardı ama fiyatları uçuktu 60-70 falan almadım ama aklım kaldı valla en fazla 2 - 3 ay giyer diye düşündüm yada bileyim cimriliğim tuttu galiba

Asorticim ben de bir kere Zafer Çarşısının yanında Peron varya orada Elifdeme benzeyen birini gördüm.Belki oydu.Ama cesaret edemedim.Nerde karşılaştınız, konuştunuz mu?

hmm ne güzel asorti yaa konuştunuzmu baree
ewt konuştukk çok hoş bir karşılaşmaydı elifdem de maşallah fıstık gibi
tımam resim koycem ama accık solgunum makyaj falan sıfır yani ona göre hazırlıklı ol andinacım

cnm sen her türlü güzelsinnopuyorumnanaktan

cnm geçmiş olsun yaa çok üzüldümmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…