2008 Kasım Anneleri

cılekcım denızoglanı oyun grubuna goturuyorsun anladıgım kadarıyla
farklı bır ortamda belkı akranlarıyla olan tepkısı nasıl oluyor
yanı bır fark ya da faydasını gordun mu

canim cok tedirgin olarak gittim ama cok eglendi Deniz..kendi yas grubundan coocuklarla oynamak istemedi.kim kosuyor onun pesinde,kim kayiyor dibinde bitiyor cocuklarada rahat vermedi yani.

ama ortami cok sevdi ve uzun sure inceledi,heryer rengarenk minder,toplar,isiklar filan bayildi anliycagin.

ama birdahaki sefere biraz buyusun istiyorum cunku onun tutup kollamaktan esas yorulan ben oldum.resmini ekleyim bak nasilda mutlu benim böcük.

yasmincim eylülcüm bu çocuklar kafa bırakmıyo valla....
eylül yerim kız ben o meloşu daha ufak bebişken nasıl usluydu şimdi cadı bişey oldu telefonda bile konuşturmuyo bizi fıstık:)

Ya geçen misafir geldi.cerenle yaşıt.ceren gitti gitti yakasına yapıştı.

yaşıtlarını pek svmiyolar mı nedir?

Biraz kendinden büyüklere bayılıyo.

Çilek ne güzel eğlenmiş oğlun

deniz in ilk defa gülen bir remini gördüm çilekçim belli çok mutlu olduğu:)) yorulmuş sanki bide afacan çocuklar gibi çıkmış koşmuşta nefes nefese gibi:)) yerim onu ben maşallah
şu topların içine piroşu da sokçaktık vazgeçtik sonra,ama bak heveslendim şimdi bende atıyım topların içine kızımı

saol piroscum..ilk anda cekindi ama sonradan tutamadim inanki.esasinda ben toplara sokmak istemedim ne yalan söyleyim hatt auzaklastirdim bile cocugu ordan ama beyfendi emekleye emekleye buldu ve girdi havuza:)yinede cok tutmayarak icimi rahatlatmis oldum.

cok yoruldu canim zipzipta kendin gecti zeiplarken:) tabi tepesinden hoplayan anasi olunca cocuk delimi ne diye ekstaradnda gülmedi diil hani:)

minigim bizimki iki gamzemiz var ve keyfimiz herseyden önce geliyor.

hic uykusu geldigi icin uyumaz ilaki rahati olucak,cins bi cocuk yani.

çilekkk maşallah denize çok tatlı çıkmış paşam allah nazarlardan saklasın
tsk,ler canim hepimizinkini saklasin insl.

Çilek maşallah ne tatlı gamzeler öyle.Allah neşesini bozmasın.Gözler falan gülmekten kızarmış.O gece uyudu mu?

ahh yasmincim sorma,oyunevinden sonra halasiyla görüstük enaz iki saatte onunla oynadi daha sonra pili bitmis halde uyuttum..araliksiz 3 saatti o geceki uykumuz(hic yoktan iyiyydi yani)

çilekçim top havuzundan nasıl çıkardın sonra deniz i biz birazda nasıl çıkarcaz diye sokmadık kendinmi girip alıyosun rahat hareket edebiliyomu topların içinde cnmcım

çilekçim top havuzundan nasıl çıkardın sonra deniz i biz birazda nasıl çıkarcaz diye sokmadık kendinmi girip alıyosun rahat hareket edebiliyomu topların içinde cnmcım

canim ogün oyunevini arkadaslar kapatmisti onun icin bende girdim havuza.ama normalde yasak girmek.aslinda ilkanda bilemedi nasil hareket edicegini heryer renkli top olunca cocuk sasirdi.ama öyle kalkamadi filan ayaga yuvarlandi habire toplarla.biraz daha buyuseler daha iyi oynuycaklar bence.

valla bişi yapma derim şahsen ben o kadar plan yaptım elimde patladı Çok üzgünüm çoook

bencede sence yani estele katılıyorum

yle mi diyorsun zeynacım sadece hediyesini vereyim bitsin mi kız içime de sinmiyor adam bugün evde hatırlamamış gibi davrandım sabahtan eri çocuk bakıyor ev işi yapıyo adamcağız yazık ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…