- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #41.741
gözün aydın mı demeliyiz hihoyyytcevriye kızına gidiyo kalmaya
kızlar annem Buğranın pipisinde iltihap gördüm dedi demin( yaaa ne olck şimdi.Doktora götürcem yarın bi baksın inş.sünnet falan demezz yaa offf.başıma gelirse diye korkuyodum hep geldi işteee
slm kızlar
dünden beri çok yorgunum işten yine izin aldım yağmur çok huysuz dün gece sabaha kadar ağladı aynı azonun oğluşu gibi hiç uyumadık o iştahlı kız gitti yemek de yemiyor bi tek bahçedeki üzümlerden yedi bugünn bol su veriyorum bide beni emiyor doktora gidecektik gidemedik çok hastası varmış çok sinir oldum yarın götüreyim son kez sonra doktorumuzu değiştirmeyi düşünüyorummm
cevriye kızına gidiyo kalmaya
gözün aydın mı demeliyiz hihoyyyt
bilmiyorumcanım geçmiş olsun hemen panik yapma bakalım doktoru ne diyecek üzme canını
canım benim oğlumda aynı öyle çok ağlamıyor ama ağzına bir şey sürmüyor bugün ilk defa az bir dolma içi yedi ama benimki diş çıkarırken böyle ağzına bir şey sürmüyor ateşi yok değil mi yoksa grip mi oldu azonunki gibi
gözün aydın canım :teytey::dance::teytey:
elifcim 10. ayınız kutlu olsun..
çileğim oğlun çok güzel çıkmış .. maşallah..
çilekciiim maşallah canım oğluşun nasılda güzel çıkmış toplaRIN içinde bayıldım valla
derincim dur panik yapma inşallah büyük bir sorun değildir sünnet niye istemiyorsun ki allah daha kötü hastalık vermesin korkma bişey olmaz
cilekcim maşşallah oğluna ,çok tatlı çıkmış ..
elifcim 10. ayınızı kutlarım canım ..
derincim olabiliyormuş öyle ,geçen sabah doktorum programında canlı sünnet vardı dr derisini hafif geri itince beyaz iltihaplanma görülebilir normaldir telaşa luzum yok deedi ..sünnet olunca geçer dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?