- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #41.721
canim ogün oyunevini arkadaslar kapatmisti onun icin bende girdim havuza.ama normalde yasak girmek.aslinda ilkanda bilemedi nasil hareket edicegini heryer renkli top olunca cocuk sasirdi.ama öyle kalkamadi filan ayaga yuvarlandi habire toplarla.biraz daha buyuseler daha iyi oynuycaklar bence.
dark ısmının altındakı cay, sımıt, tıramısu falan ne oluyor
slm kizlarrr
cileek bizim pasada cok seviyor top havuzunu bizim ki daha kücük cocuk doktorunda var bekleme odasinda amahic cikmak istemiyor
bu arada biz 10. ayi bitirdik
elıfcım 10. ayınızı kutlarım
saphırayı gormuyorum uzun zamandır
haberı olan var mı
günaydın güzeller
dün akşam büyük bir fiyasko yaşadık ve hiç bir yere gidemedik eşimin acil işi çıktı ve işten çıkamadı bütün akşm sinirimden ağladım sanki benim doğumgünümmüş gibi
bizde yiğidin kışlıklarını tamamladık tek ayakkabısı eksik onuda alırız bugün yarın zaten doğumda gelen hediyelerde v ardı ama eylülün dediği gibi pançoda süper şeyler var ben bide kanzı beğeniyorum
hilalcim bence telaşlanma çok ağlayıp bağırdıysa ses telleri zorlanmaktan kalınlaşmıştır 1-2 gün bekle derim
gunaydın annısler
ben geldım
dun aksam oglusum babasıyla bırlıkteydı
ben 12 gıbı geldım eve
bır arkadasımın kına gecesı vardı
son dakıka haberım oldu zıra yarın zannedıyordum
apar topar kocıse oglusu bıraktım
corbası yogurdu derken sıraladım adama
gıttım azıcık kurdum varsa dokeyım dıye ama nerdeee
gıttım hanımefendı kımlıgımle oturmus bırının gelıp benı kaldırmasını beklerken yenı oturmustum kı hemen elıme bır kamera tutusturdular
bunu sana emanet edebılırız guzel cekımler beklıyoruz senden dıye
tum gece boyunca elımde kamera cekım yaptım
eve gelmemse gec saatlerı buldu tabıı
oglum azıcık kestırmıs ama uykuya dalamamıs malum emmeden uyumuyor
hatta bır ara esıme gıdıp me me dıye sokulmus
geldım nasıl sevınclıydı yavrum
oynasıp ozlem gıderelım derken cok gec yattım
Günaydın kızlar.Bugün çok sinirliyim.(Dün akşamdan kalma)Anıl dün çıldırttı beni.Karnı aç yemek yemiyo. kendini yere atıyo.İki kere kafa üzeri düştü.Uyuttum neyseki 9 gibi.Babası geldi 11de.Girmiş çocuğun odasına, açmış laptopu.Tabi Anıl uyandı.Zaten pilim bitmişti o vakte kadar.Çıldırdım.İnternete girecekmiş, haberlere bakacakmış.Bugün öğlene kadar evde.Halen sinirim tepemde.
Lelal geçmiş olsun güzelim.Yavrunun son durumunu bildir bize canım..Alerjisi geçti mi?
Zeynacım üzülme canım.Daha çok doğum günü kutlarsınız.Bu da böyle olsun.
Kalimerocum kurtlarını dökememişsin.Sen de aç müzik setini.Yavru da yürüyo nasıl olsa.Oynayın bebişkoyla.
Hilalcim geçmiş olsun canım.Sesi mi kalınlaştı.Öksürükle birlikte Anılın da öyle oldu.Belki soğuk algınlığındandır.Sonuçları bildir canım sende.
evet kızımdan haber geldi..
gribal bir durummuş..
boğazı, kulağı temizmiş..
hırıltısı yokmuş..
ilerlememesi için bir tane ilaç yazmış..
ve 10kg olmuş minik sıpam..
bu aksam cok sık bır resturantta dugun yemegı var arkadasımın
bızde aılecek davetlıyız yanı arkadasım ve annesı cok ısrar ettıler annemınde gelmesı ıcın
zaten annemde gıtmek ıstıyor hatta takısını bıle almıs kadın
bense esımle gıder gelırım cocugu da anneme bırakırım dıye dusunuyordum aslında
ama sımdı annemde gıtmek ıstedıgıne gore oglumu bır baskasına emanet edemem
sızce oglumu da sık bır damat seklınde gıydırıp gotursem ayıp olur mu
sonucta cocuklu bır aıleyız bız davet ederken hesap etmıslerdır
ne bıleyım cok kararsız kaldım ne yapsam acaba
AY VALLA BİZDE YOK ÖLE ÇAY SAATİ YEMEK SAATİ YAT SAATİ KALK SAATİ BAŞLARIM ÖLE İŞEEEE
BENİM İŞ ÇOK RAHATTA BİDE OTURARAK ÇALIŞMASAK SÜPER OLCEKK :kedi:
MİNİKCİM VALLA SİZ Bİ AİLESİNİZ VE ÇOCUĞUNUZUN OLMASI ÇOK DOĞAL AİLE OLMAYIP ÇOCUĞUN OLSAYDI AYIP OLURDU GÜZELCE SÜSLENİN ANA OĞUL GİDİN DÜĞÜNÜNÜZE
BİZDE BU HAFTA SONU ÇOK YOĞUNUZ C.TESİ AKŞAMI DOĞUM GÜNÜNE KATILACAĞIZ PAZAR AKŞAMIDA 2 DÜĞÜN BİRDEN VAR BİRİ 13 SENELİK OKUL ARKADAŞIM DİĞERİ BURDA BİRLİKTE ÇALIŞTIĞIM Bİ İŞ ARKADAŞIM MECBUR İKİSİNEDE KATILACAM AYYY VALLA BİLEMİYORUM
Hoşgeldin Beyazmeleğim.İnşallah iyi olacaz.Sen nasılsın?
Icırım sende saçlarını güle güle kullan.Annemin saçlarını da fındık kabuğuna boyadık.Güzel oldu.Koyu düştü biraz.Bu arada benim de alerjik sinüzitim var.Astıma çevirme ihtimali var ama ben çok dikkat ediyorum.Şükür çevirmedi.Astım zor hastalık.Rabbim şifasını versin astım hastalarının.
selam kızlar..
ben bugün çok kötüyüm.
oğlum dün gece sabaha kadar kucağımdan inmedi ve sürekli ağladı.
çok kötü grip olmuş,burnu tıkalı olduğu için sürekli ağladı.
benden başkasında durmadığı için bende bugün işe gidemedim.
yarınki buluşmada yattı bölece..
önce oğluma ,sonrada sizinle buluşamayacağıma çok üzgünüm.
BEYAZMELEKCIM HOSGELDIN CANIMCIM
resımlerı beklıyoruz
saclarıma yorum yazan arkadaslarıma tesekkur edıyorum
eylulde nezle olmus burnu akıyor
bende hasta olcak gıbıyım burnum akıyor
offf çok sıkıcı bir gün ,
bu akşam eşimin çocukluk arkadaşı ve karısı gelecek ,ben karısını bir kere gördüm ama hiç konuşmadık yüzyüze,bugün tanışıcaz daha kaç yıl sonra ..11 yıllık evliler ve çocukları yok,sanırım olmuyormuş ,e ben şimdi melisle ilgilenemem yalnış anlar diye ,nasıl davranılır bilmemki..
selam kızlar ben pek ugrayamıyoruym bir kaç gündür çok yakın arkadaşımın dügünü var ama resmen şimdi oturdum agladım dügün burnumdan geliyo bugün nikah var zeynep cylini doyurup giydirip çıkıcaktım saolsun bi güzel kustu neyse yarım saat bekledm aç çıkarmıyım dedim tam bitidi 2 dakka geçti saolsun gene aynı senaryo üşüttümü ne yaptı kınada anlamadsım şimdi uyuttum aç aç uyuyo çok üzüldüm ya morel sıfır uyansın bakalım ne yapıcaz
slm kızalr
pazara gittim geldim yoruldum ev dağınık ama hiç toplamak gelmiyo içimden off off
sabahta cüzdanımı kaybettim diye ortalığı ayağa kaldırdım dün en son gittiğim yerlere sordum halbuki evde yatak örtüsünün arasına girmiş okadar da aradım, sonrada paramı nereye koyduğumu bulamadım onu aradım nolcak benim bu halim yakında kendimi kaybetçem
Kızlae naber,okuldan geldim yorgunum.
haftayı bitirdik :)))
selamlar ben geldimm.....
bayramın 2. günü kayınvalidem 2 kaynım ve küçük görümcem samsundan geldiler bugün sabah gittiler ben buralara uğrayamadım..
herkesler iyidir inşallah geçmişe bakamadım..
benim oğlanlar amcalarını görünce iyice şımardılar bir dakkika brakmadılar onları bugünde zor uyuttum..
daha ev toplanacqak çamaşır atılacak çok iş var ama yarında yapabilirim eşim yarın evde bugün buralarda gezinti yapacağım..:))
bayram boyunca benim bıdıkların gribi devam etti.. bayramdan önce cuma günü dr. tekrar götürdük yeni ilaçlar verdi şimdi çok daha iyiler bu arada tartıldılar kerem bey minnoş diyordum hala öyle 9 600 gr kaan beyde tosun paşamız 11 400 gr maşallah ikisinde yemesi iyide kerem çok hareketli olunca kaanın yanında zayıfmış gibi duruyor.. bana göre oda iyi sadece dışardan bu oğlana bakmıyonmu, hepsini kardeşine yedirmişin bu oğlan sona kalmış gibi saçma espirileri duymak hoşuma gitmiyor artık..
nese aman boşverin yavvvv..
ben biraz dolanıp geleyim..
bu arada üzerindeki sweet citos teyzemizin hediyesidir..
ya uff fotoları sekreterin masasına indirdik onları bu pc ye aktarmak için msn i kullanıyorduk msn yok hala yüklemiyor deli olacağım
kızlar annem Buğranın pipisinde iltihap gördüm dedi demin( yaaa ne olck şimdi.Doktora götürcem yarın bi baksın inş.sünnet falan demezz yaa offf.başıma gelirse diye korkuyodum hep geldi işteee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?