- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #41.761
iyi akşamlar kızlar.
sabahtan beri kk açık anca başına oturabildim.
oğlum okadar huysuzkiiii...
çok şükür ateşi ,halsizliği falan yok.
sadece burnu akıyo,tıkanıyo,
salya bi taraftan,
arada öksürük,hapşuruk..
ilk defa böle oldu.
dün gece ve bütün gün kollarımda salladım ağladığı için..
kollarım,bacaklarım tutuldu valla.
geçmiş olsun dileklerinde buşunan arkadaşlara teşekkürler.
hasta kuzularda varmış,geçmişe çok bakamadım ama..
onlarada allah acil şifalar versin.
çilekcim deniz oğlana maşallah çok şeker olmuş annesi..
kızlar annem Buğranın pipisinde iltihap gördüm dedi demin( yaaa ne olck şimdi.Doktora götürcem yarın bi baksın inş.sünnet falan demezz yaa offf.başıma gelirse diye korkuyodum hep geldi işteee
derincim hemen panikleme canım ya..
iltihap nasıl olur bilmiyorum ama erkek çocukların pipilerinde bazen birikintiler olurmuş arada bir deriyi yavaşça çevirip temizlemek gerekiyormuş yengem demişti banada..
Ya geçen misafir geldi.cerenle yaşıt.ceren gitti gitti yakasına yapıştı.
yaşıtlarını pek svmiyolar mı nedir?
Biraz kendinden büyüklere bayılıyo.
Çilek ne güzel eğlenmiş oğlun
saol piroscum..ilk anda cekindi ama sonradan tutamadim inanki.esasinda ben toplara sokmak istemedim ne yalan söyleyim hatt auzaklastirdim bile cocugu ordan ama beyfendi emekleye emekleye buldu ve girdi havuza:)yinede cok tutmayarak icimi rahatlatmis oldum.
cok yoruldu canim zipzipta kendin gecti zeiplarken:) tabi tepesinden hoplayan anasi olunca cocuk delimi ne diye ekstaradnda gülmedi diil hani:)
Yok yok olmaz Julicim 2 tane oğlu varsa hiç olmaz .
aman oğlan anaları taşlamasın şimdi beni :))
Bu konuda ben hassasım anacum,üzgünüm.Ben kötü düşünmüyorum ama kötüler var.
Gönlüne göre olur inşallah Julicim..
yağmurcum daha bilmiyordur kıskanmayı ceren biraz kıskanç olcak galiba:)
Hah ancak gelebildim ben de Dark hayatuuum. Dışarıdaydık geldik kızı uyuttum neyse k, çok zorluk çıkarmadı. Geçmiş olsun azocum tekrar.
Bugün başarısız geçen bir bakıcı görüşmem oldu. Kadının evinde 2 tane oğlu var biri orta biri liseye gidiyor bir de kızıma evinde bakacakmış. Kusura bakmayın dedim ben evinizde temizlik yapacaksınız yemek yapacaksınız vakit ayırmayacaksınız dedim. Ukalalık yapıp bir de ben de 3 tane büyütüüm demez mi, Ben böyle düşünüyorum. Bakacak kişinin tüm vakti bebeğimle geçmeli hem düzeninden edemem dedim gönderdim. Bir de kucağına bile almadı kızımı ay hatırladıkça sinir oluyorum unutmak istiyorum. Bakalım daha neler göreceğiz
yağmurcum daha bilmiyordur kıskanmayı ceren biraz kıskanç olcak galiba:)
azocum geçmiş olsun canım ya..
biliyorsun benim oğlanlarda seninkliyle bir grip oldular burunları ağızları salya sümük birde hafif öksürük başlamıştı bayramdan önceki iş günü cuma günü götürdük antibiyotik şurup (toz karışımlı) ve balgam sökücü verdi burunları içinde gliserin vermiş ama kağıdını oğlanlar kaybetmişler kullanmadım hiç bir haftadır peditus dolven aferin plus bu antibiyotikleri dönüşümlü kullandık..dünle bugün iyiler akıntıları kesildi öksürükde kalmadı..
inşallah oğluşumun adaşı kaanda çabuk atlatır hastalığı..
julicim bakıcı sorunu yaşıyormuşun inşallah gönlüne göre birini bulursun tam bu dönemde senin için zor olmuştur.. Allah yardımcın olsun..
yağmurcum sağol hiç temizlemedim ben.. sadece yengemden duymuştum aklımda olsun temizlemeye kalkmayım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?