2008 Kasım Anneleri

elmalıcım sanada geçmiş olsun canım, benimki çok çok dişleri kaşınmadığı sürece ağzına bişii götürmüyor

lelalcm şimdilik ders programım çarşamba tam gün, perşembe 13.30 kadar, cuma denetm saati serbest, pazar 14.35 e kadar, ama müdür onaylamadı henüz yarın onaylarsa böyle, seninle ortak boş günümüz cumartesi sanırım, ayarlayalım bir gün,

cocukvegelisimi sitesi hazırlıyorum canım bu şekilde yazarsan çıkar, önerilerini ve yorumlarını bekliyorum

ayyy çok yorgun olanlardan biride benim tamm yattım ki
deprem oldu yani sarsıntı bir fırladım uykum kaçtıı yaww çok korkarım valla
allah korusun

lelalcim geçen bende pançoda kazak baktımda banada çok pahalı geldi 70 tlydi bir tanesi yakınlarında zeylant varsa güzel ciciler var, fiyatlarda bazı yerlere göre daha uygun, veniceden bende çok şey alıyorum oğluşuma hem şimdi indrimde

denizannem ortak boş günümüzü öğrenmek için sordum zaten kaydirigubbakcemile3
hatta artık gün belirleyelim eğer başka bir programın yoksa bu cumartesi gel bize ..misafir ol gel bana börekler açayım sana :)))

asorticim geçmiş olsun tatlım bu arada çok sallandı mı ??

olur lelalcim daha doğrusu o güne kadar bişii çıkmazsa inşallah buluşalım, dışarıdada buluşabliriz bende olur konuşalım o güne kadar hatta hava güzel olursa kış gelmeden meydana gdebiliriz

hadi sen emin ellere git asorticim :))
denizannem evet hava güzel olursa meydan güzel olur ama olmadı bana beklıyorum elcaazlarımla sana mama hazırlayayım :))
haydin herkese iyi geceler
bende yatiim kociş bilgisayarı bekler benı de yarın iş:))

iyi geceler hanımlar
gece kuşu gibiyim ya valla,sonra sabah ölüm kalkıyo,uykusuzluğa alıştım mı nedir,erken uyuyamıyorum da çok ilginç :) herkes iyidir inşallah,son zamanlarda çok bakamaz oldum buraya,ekim annelerinden bi ark. bi oyuna alıştırdı beni,fena takıldım ona :kedi: bi de bu ara gezdim,misafielerimde oldu onunda etkisi var.bu hafta içi de misafirimlerim olucak sanırım.yarında pazartesi,ay Allah biliyo ya hiç sevmiyorum şu pazartesileri.herkese iyi geceler,iyi uykular,tatlı rüyalar ve jet gibi geçen bir pazartesi diliyorum.bi de kocamaaann öpüyorumm :)))

günaydın arkadaşlar...
cumartesi akşamı başıma geleni sormayın..
Düğün yemeğinden zehirlendim ve gece saat 00.30 dan 03.45 e kadar hastanedeydim..
serum verdiler 2 tane iğne yaptılar ve kendime geldim..
çok çok kötüydü...

günaydın arkadaşlar..ben geldimm.. 9 günlük bi tatilden sonra bugün iş başı yaptım...
bu 9 günde kızım 2. dişinide çıkardı. ve bugün ilk defa kızımı bakıcıya bıraktım...çok mahsunum bugün..içim parçalandı..bi yabancıya bırakırken ama mecburumda..

günaydın kızlar
ben de geldim işe
her ne kadar çalışasım olmasa da hafta sonunda kalma işler beni bekler

hilalcim geçmiş olsun tatlım

Günaydın kızlar.Geçmişi okuyamadım.Bayağı çene yapmışız haftasonu.Hafta sonu giremediğim için ne var ne yok göremedim.Anıl rahat vermiyo.Yapışık ikizler gibiyiz.Bir de artık uymak istemiyo.Gece 12de yattı.Hasta biraz da.Öksürük falan.Haftasonu kardeşime gittim.İki çocuğu var.Hastaydı ikisi de.Sanırım onlardan kaptı.Zaten hastaydı.Hiç hastalığı es geçmiyoruz, geleni alıyoruz.

Hilalcim geçmiş olsun.Şimdi nasılsın?Nasıl bi sorumsuzluk.Bir sürü insan zehirlenmiştir. Cık cık cık

Kızlar hasta olanlara geçmiş olsun.

Ankarada deprem olmuş ben hissetmedim.Asorti hissetmiş.Hepimize geçmiş olsun.

Bu arada Ankaralı arkadaşlar buluşalım artık.Hava iyice soğumaya başladı.İrtibata geçelim canlarım.

Herkese çok güzel bi hafta diliyorum....

gulizgül, lelal hoşgeldiniz..
bebişleri bakıcıya bırakmak gerçekten zor fakat malesef yapacak bişey yok..
dua edelimde allahım iyilerle karşılaştırsın(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…