- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #41.921
günaydın arkadaşlar...
cumartesi akşamı başıma geleni sormayın..
Düğün yemeğinden zehirlendim ve gece saat 00.30 dan 03.45 e kadar hastanedeydim..
serum verdiler 2 tane iğne yaptılar ve kendime geldim..
çok çok kötüydü...
Günaydın kızlar.Geçmişi okuyamadım.Bayağı çene yapmışız haftasonu.Hafta sonu giremediğim için ne var ne yok göremedim.Anıl rahat vermiyo.Yapışık ikizler gibiyiz.Bir de artık uymak istemiyo.Gece 12de yattı.Hasta biraz da.Öksürük falan.Haftasonu kardeşime gittim.İki çocuğu var.Hastaydı ikisi de.Sanırım onlardan kaptı.Zaten hastaydı.Hiç hastalığı es geçmiyoruz, geleni alıyoruz.
Hilalcim geçmiş olsun.Şimdi nasılsın?Nasıl bi sorumsuzluk.Bir sürü insan zehirlenmiştir. Cık cık cık
Kızlar hasta olanlara geçmiş olsun.
Ankarada deprem olmuş ben hissetmedim.Asorti hissetmiş.Hepimize geçmiş olsun.
Bu arada Ankaralı arkadaşlar buluşalım artık.Hava iyice soğumaya başladı.İrtibata geçelim canlarım.
Herkese çok güzel bi hafta diliyorum....
ayyy çok yorgun olanlardan biride benim tamm yattım ki
deprem oldu yani sarsıntı bir fırladım uykum kaçtıı yaww çok korkarım valla
allah korusun
canım bilgilendirdiğin için teşekkürler...a.s.gulizgül puanları sıfırlayıp 20 puanla tekrar başlattılar..niye öyle oldu onu bilmiyorum:))
günaydın arkadaşlar...
cumartesi akşamı başıma geleni sormayın..
Düğün yemeğinden zehirlendim ve gece saat 00.30 dan 03.45 e kadar hastanedeydim..
serum verdiler 2 tane iğne yaptılar ve kendime geldim..
çok çok kötüydü...
günaydın arkadaşlar..ben geldimm.. 9 günlük bi tatilden sonra bugün iş başı yaptım...
bu 9 günde kızım 2. dişinide çıkardı. ve bugün ilk defa kızımı bakıcıya bıraktım...çok mahsunum bugün..içim parçalandı..bi yabancıya bırakırken ama mecburumda..
Günaydın kızlar.Geçmişi okuyamadım.Bayağı çene yapmışız haftasonu.Hafta sonu giremediğim için ne var ne yok göremedim.Anıl rahat vermiyo.Yapışık ikizler gibiyiz.Bir de artık uymak istemiyo.Gece 12de yattı.Hasta biraz da.Öksürük falan.Haftasonu kardeşime gittim.İki çocuğu var.Hastaydı ikisi de.Sanırım onlardan kaptı.Zaten hastaydı.Hiç hastalığı es geçmiyoruz, geleni alıyoruz.
yasmin geçmiş olsun canım
kalımerocum sabah benım oglumda sumuklu burnuyla surtunup durdu tısortum hep battı.pedıtus verdım tekrar onun etkısıyle tekrar uyudu.gece neredeyse hıc uyumadı.kocısle nıye kapıstın cnm takma kafana duzelır ama?bırazcuk naz yap sen ...
yagmurcum sizede geçmiş olsun salgın var ortalıkta
kalımerocum sabah benım oglumda sumuklu burnuyla surtunup durdu tısortum hep battı.pedıtus verdım tekrar onun etkısıyle tekrar uyudu.gece neredeyse hıc uyumadı.kocısle nıye kapıstın cnm takma kafana duzelır ama?bırazcuk naz yap sen ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?